Orlando Bloomo ir Katy Perry santykiai – kaip serialas „Santa Barbara“

Britų aktoriaus Orlando Bloomo (41 m.) ir amerikiečių atlikėjos, iš Santa Barbaros Kalifornijos valstijoje kilusios Katy Perry (34 m.) santykiai iš tiesų primena žymųjį serialą „Santa Barbara“. Pora suteikia daugybę progų įvairiausioms paskaloms ir pamąstymams.

O.Bloomo ir K.Perry santykiai nėra darnūs.<br>„Scanpix” nuotr.
O.Bloomo ir K.Perry santykiai nėra darnūs.<br>„Scanpix” nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-24 16:01

Jau pasirodė ir nauja šių žvaigždžių romano „serija“. Įsimylėjėliai paskelbė apie sužadėtuves ir pirmą kartą drauge žengė ant raudonojo kilimo.

Britų aktorius ir amerikiečių dainininkė kartu atrodo puikiai. Aukšti, liekni, vaikiškai mielų veido bruožų ir su valiūkiškomis šypsenomis veide. Net jų santykiai primena aistringą jaunatvišką įsimylėjimą: jie tai susitinka, tai skiriasi.

Bet atrodo, kad Katy ir Orlando pagaliau nusprendė tapti suaugusiaisiais. Balandžio mėnesį per tiesioginę šou „American Idol“ transliaciją dainininkė pranešė apie savo sužadėtuves. Bet neįvardijo nei jaunikio vardo, nei pavardės.

„Noriu tapti suaugusiu žmogumi ir ruošiuosi artimiausiu metu sukurti šeimą“, – dar pridūrė garsioji amerikiečių atlikėja.

Pirmą kartą įsimylėjėliai kaip pora pasirodė ant raudonojo kilimo Monte Karle (Monakas) per renginį, skirtą pasaulio vandenynų apsaugai.

Apie britų aktoriaus ir amerikiečių dainininkės romaną prabilta 2016-ųjų pradžioje. Per dūzges po Auksinių gaublių apdovanojimų ceremonijos Orlando ir Katy atvirai flirtavo. Iš vakarėlio aktorius ir dainininkė išėjo kartu.

Po to paparacai nutvėrė porelę per žymiosios britų atlikėjos Adele koncertą Los Andžele, paskui – atostogaujančius Havajuose.

Žiniasklaida pranešė, kad Orlando supažindino Katy su savo sūnumi Flynnu. O tai jau ženklas, kad jo santykiai su dainininke perėjo į naują lygmenį.

Britų aktorius savo sūnaus motinai, buvusiai žmonai, iš Sidnėjaus (Australija) kilusiam modeliui Mirandai Kerr (35 m.) davė tvirtą pažadą – Flynną supažindins tik su ta moterimi, su kuria jo santykiai bus rimti.

Bet O.Bloomas jau seniai turi nepataisomo mergišiaus reputaciją. Ir dėl to pasipylė išankstinės užuojautos Katy.

Atsirado net tokių psichologijos žinovų, kurie O.Bloomo nesugebėjimą užmegzti ilgalaikius ir tvirtus santykius siejo su vaikystėje patirta trauma.

Kai Orlando buvo 13 metų, jo motina pranešė: biologinis berniuko tėvas – ne jos vyras Harry Bloomas, o artimas šeimos draugas Colinas Stone’as.

K.Perry ir O.Bloomo romanas rutuliojosi audringai. Ir neįmanoma nepastebėti, kokie aistringi jų tarpusavio santykiai.

Rugpjūtį internetą sprogdino pikantiškos įsimylėjėlių nuotraukos iš atostogų Sardinijoje. Per išvyką ant irklentės Orlando buvo su Adomo kostiumu. Šalia jo sėdėjo maudymosi kostiumėlį vilkinti Katy.

Ir nors skandalingieji leidiniai aktoriaus pasididžiavimą užtušavo, šį vaizdą komentavo kas tik netingėjo.

„Ką galiu pridurti? Padariau išvadą: niekuomet nebūsiu visiškai laisvas!“ – sakė skandalo kaltininkas.

2016-ųjų rugsėjį K.Perry persikėlė gyventi pas mylimąjį.

Tuomet prasidėjo tai, ko laukė visi, kritiškai nusiteikę jų santykių atžvilgiu, – problemos ir nesusipratimai.

Orlando ir neketino apsiriboti viena mergina. Poros nesantaikos priežastimi tapo ne tik O.Bloomo neištikimybė, bet ir katės.

Ir aktorius, ir atlikėja – dideli gyvūnų mylėtojai. Bet Orlando dievina šunis, o Katy garsėja savo meile katėms.

K.Perry norėjo pervežti į savo draugo namus dvi savo numylėtines. O.Bloomui ir jo augintiniams teko susispausti dėl atsikrausčiusio naujo šeimos nario.

Katy buvo skirti du kambariai – drabužinė ir asmeninis vonios kambarys. Tad perspektyva, kad namuose atsiras dar dvi gyvos būtybės, nei Orlando, nei jo šunų nežavėjo.

Katės pasiliko dainininkės namuose ir jas prižiūrėjo auklė. Žinoma, tai labai nuliūdino jų šeimininkę.

Daugeliui poros bičiulių tai atrodė tik mažai dėmesio vertos smulkmenos. „Oskarų“ teikimo ceremonijos dūzgėse – „Vanity Fair“ vakarėlyje 2017-ųjų vasarį įsimylėjėliai nepozavo kartu ant raudonojo kilimo.

Bet neprieštaravo, kad būtų fotografuojami laisvesnėje aplinkoje. Ir jau tuomet pasklido gandai, kad O.Bloomo ir K.Perry santykiai nėra darnūs.

Jie nesilaikė už rankų, jų elgesys vienas su kitu buvo šaltas. Vėliau tapo žinoma, kad per vieną kino premijai skirtų vakarėlių britų aktorius flirtavo su daugiamilijoninio palikimo paveldėtoja Erin Mccabe.

Po „Oskarų“ teikimo ceremonijos kovo mėnesį K.Perry ir O.Bloomo atstovai ne itin nustebino visuomenę pareiškimu apie jų išsiskyrimą.

„Viskas sudėtinga“, – taip savo santykius socialiniuose tinkluose būtų apibūdinusios kitos, jausmingesnės, įžymybės. Tik ne Katy, nes ji turėjo kur kas rimtesnių reikalų.

Pavyzdžiui, išspręsti klausimą dėl vienuolyno. Ne, atlikėja neketino dėl sudaužytos širdies tapti vienuole.

2015-aisiais žymioji atlikėja įsigijo buvusio vienuolyno Los Andžele pastatą ir norėjo pertvarkyti jį į savo būstą.

Bet vienuolyno teritorijoje gyvenusios penkios vienuolės K.Perry laikė netinkama buvusios katalikų bendruomenės šeimininkės pareigoms. Ir net apkaltino atlikėją kone raganavimu.

Šie žodžiai užgavo Katy, pastoriaus dukterį, ir ji kreipėsi į teismą. Baigiamasis posėdis vyko po jos išsiskyrimo su O.Bloomu. Ji laimėjo bylą ir paniro į dainininkės karjerą.

Netrukus K.Perry buvo pastebėta restorane gražuolio britų aktoriaus Roberto Pattinsono (32 m.) draugijoje. Paskui gerbėjai pripaišė atlikėjai romaną su tėvynainiu aktoriumi Ryanu Phillippu (44 m.).

Jis išsigando ir į savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyrą įkėlė paneigimą.

O ką veikė O.Bloomas?

Jis laiko veltui taip pat neleido – su nežinoma dailia tamsiaplauke pailsėjo įžymybių ir aukštuomenės pamėgtoje Šv.Bartolomėjaus saloje.

Po Paryžių vaikštinėjo su gruzinų pianiste Chatija Buniatišvili, praleido vakarą su žaviąja bulgarų kilmės kanadiečių aktore Nina Dobrev. Į žurnalistų klausimą apie K.Perry aktorius atsakė: „Esame draugai, ir tai nuostabu. Išsiskyrimai neturi baigtis neapykanta.“

Bet juk sakoma, kad nuo meilės iki neapykantos – viso labo vienas žingsnis. O nuo neapykantos iki meilės – taip pat vienas žingsnis.

Nepraėjo nė pusė metų, kai O.Bloomas ir K.Perry į britų atlikėjo Edo Sheerano koncertą Niujorke atėjo kartu. Vienas kitam rodomą išskirtinį dėmesį, apsikabinimus, bučinius aplinkiniai tuojau pat užfiksavo išmaniaisiais telefonais.

Po koncerto porelė nuskriejo į naktį Orlando motociklu. Aktorius ir atlikėja savaitgalį praleido Santa Barbaros pakrantėje, o Naujuosius metus sutiko Maldyvuose.

„Žmonės ateina į mūsų gyvenimą ir išeina iš jo. Malonu, kai tie, kuriuos myli, yra šalia.

Su amžiumi ribos išsitrina“, – taip savo asmeninį gyvenimą komentavo K.Perry.

Atrodo, kad susitaikyti panoro ji. Pastaruoju metu K.Perry ne kartą prisipažino, kad nori turėti šeimą ir vaikų.

„Dainininkė mėgino užmiršti Orlando, bet nepajėgė. Ji nori, kad šį kartą jiems viskas pavyktų. Jie vėl kartu“, – pranešė artimas garsiajai porai šaltinis.

Vilties teikia ir O.Bloomo žodžiai: „Katy – stulbinama. Labai ją gerbiu ir jaučiu jai stiprius jausmus. Esame skirtingi, bet žmonės nepasirenka, ką įsimylėti.“

Taip, atrodo, kad jų santykiai atgimė. Kur Katy, ten ir Orlando, ir priešingai.

Kai aktorius filmavosi Prahoje, atlikėja nuolat atskrisdavo į Čekijos sostinę. Užsimaukšlinę kepuraites ir apsivynioję šalikais įsimylėjėliai vaikštinėjo po Prahą niekieno neatpažinti.

Apžiūrėjo Prahos įžymybes, pasišildė kavinėje ir užsuko į juvelyrikos parduotuvę.

Kai Katy teko vykti į Japoniją jos koncertų turo „Witness“ maršrutu, O.Bloomas atskrido porai dienų pasimatyti su mylimąja.

Kai Londono teatro „Trafalgar Studio“ scenoje jis vaidino spektaklyje „Žudikas Džo“, užkulisiuose Orlando laukė Katy. Paskui abu patraukė į restoraną vakarieniauti.

Įsimylėjėliai vyko į labdaringą konferenciją Vatikane, kur susitiko su popiežiumi Prancišku.

„Man patinka mūsų santykiai. Bet tai – tik dalis gyvenimo. Nenoriu, kad kitoms jo sudėtinėms dalims būtų skiriama mažiau dėmesio“, – prisipažino K.Perry.

O kol pora svarsto apie vestuves, O.Bloomo ir K.Perry gerbėjai jaudinasi tik dėl vieno – kur gyvens katės?

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.