Jauna moteris negali atsigauti: vyrą nuviliojo jos pačios mama

Britė Lisa Wagstaff (31 m.) žinojo, kad nereikia nešti šiukšlių iš namų, tačiau niekada nemanė, jog šį posakį teks pritaikyti sau, ir dar pačiomis siaubingiausiomis aplinkybėmis.

Sunkiausia susitaikyti su artimo žmogaus išdavyste.<br>„123rf.com“ nuotr.
Sunkiausia susitaikyti su artimo žmogaus išdavyste.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 24, 2019, 2:27 PM

Keturių vaikų motina iš Gosporto apstulbo išgirdusi, kad jos motina Angie, kurią laikė geriausia drauge, nusprendė dėl kito vyro palikti tėvą, su kuriuo buvo susituokusi 30 metų.

Daugiau pasidomėjusi Lisa dar labiau buvo priblokšta – jai pavyko atskleisti paslaptį, sugriovusią jos pačios šeimą.

Lisa su motina bendravo labai artimai – motina beveik kiekvieną dieną ją lankydavo.

Padėdavo kuo galėdama namų ruošoje. Tuo metu Lisai, jau turinčiai 3 vaikus ir besilaukiančiai dar vieno, jos pagalba buvo labai svarbi.

Motina atskubėjo į pagalbą ir tą 2014-ųjų vakarą, kai Lisa rengėsi į pasimatymą ir reikėjo, kad kas nors pabūtų su vaikais.

Su naujuoju draugu Samu Lisa susipažino per bendrus pažįstamus. Jie iš karto vienas kitam patiko ir susidraugavo. Netrukus Lisa jį karštai pamilo.

Sutarusi su Samu pasivaišinti taure gėrimo Lisa nerimavo. Ji turėjo jam pranešti kai ką svarbaus.

„Aš nėščia“, – nervingai pasakė Samui. Ji tikėjosi, kad naujas mylimasis pašėls ir pasileis bėgti kuo toliau, tačiau nieko panašaus nenutiko. Priešingai – jis atrodė nudžiugęs.

„Mielas ir žavus Samas man įkūnijo viską, ką norėjau matyti tobulame vyre. Po savaitės draugystės nusprendžiau, kad laikas ir mano motinai su juo susipažinti“, – prisiminė Lisa.

Lisos motina naująjį dukters draugą užvertė klausimais. Motinai Samas patiko. Lisa buvo labai patenkinta, nes motinos pritarimas jai reiškė daug. Įvertinusi ir tai, kad jos draugas gražiai elgiasi ir su jos vaikais, po trijų savaičių Lisa nutarė pradėti su Samu gyventi kartu.

„Samas buvo mano uola, į kurią tvirtai rėmiausi, ir kai laukiausi, ir kai 2015 metais mums gimė sūnus. Samas reikalavo, kad jo pavardė būtų įrašyta sūnaus gimimo liudijime.

„Noriu oficialiai būti jo tėvu“, – sakė jis.

„Ar tikrai?“ – klausiau jo. Žinojau, kad Samas būtų puikus tėvas, mat mačiau, kaip jis myli kitus tris mano vaikus. Tačiau nenorėjau, kad jis jaustųsi priverstas prisiimti atsakomybę“, – prisimena britė.

„Žinoma, noriu. Juk jūs esate mano šeima“, – įtikinėjo jis. „Tokios vyriškos atsakomybės visada troškau“, – pasakojo Lisa.

Trejus metus gyvenimas buvo nuostabus. Samas buvo tiesiog tobulas tėvas ir vyras. O svarbiausia – puikiai sutarė su Lisos motina. Lisa buvo patenkinta, kad dabar laiką gali leisti trise.

2017 metų rugsėjį per romantiškas atostogas Graikijoje pastebėjusi, kad Samas parašė žinutę jos motinai, Lisa nieko blogo nepagalvojo.

„Ji sako, kad vaikai laikosi puikiai“, – informavo Samas.

Lisa jautėsi laiminga. Grįžusi namo net nežinojo, kaip atsidėkoti motinai už tai, kad leido trumpam atitrūkti nuo rūpesčių.

„Nežinau, ką be tavęs daryčiau“, – pasakė Lisa, paduodama jai krepšį.

Tačiau po savaitės motina susprogdino bombą. Ji pareiškė, kad palieka tėvą, nes sutiko kitą. Lisa negalėjo patikėti. Tėvai buvo susituokę 30 metų, todėl jos pareiškimas buvo kaip perkūnas iš giedro dangaus.

„Su mama buvome geriausios draugės, todėl negalėjau patikėti, kad ji apie naują vyrą nieko neužsiminė anksčiau. Spaudžiau ją pasakyti, kas jis, tačiau ji tylėjo.

„Nesvarbu, kas jis“, – galiausiai burbtelėjo neiškentusi.

Lisa išgyveno, kad motina griauna šeimą, o ji nežino priežasties.

Šokiruota ir įsiskaudinta paguodos ji ieškojo pas Samą. Verkdama jam pasakė, kad motina palieka tėvą ir kad visą šį laiką nieko įtartina nepastebėjo.

Tačiau Samas nereagavo. Truktelėjęs pečiais tik pasakė, kad tai motinos reikalas.

Lisa buvo priblokšta. Samas abu Lisos tėvus mylėjo beveik tiek pat, kaip ir ji pati.

Ji nesuprato, kodėl Samui nerūpi, kas vyksta.

Lisa nusprendė išsiaiškinti, kas tas paslaptingas motinos draugas. Ji prisijungė prie motinos feisbuko paskyros. Jautė blogai daranti, tačiau labai norėjo sužinoti tiesą.

„Buvau nepasiruošusi tam, ką ten atradau. Pradėjusi skaityti motinos žinutes pajutau, kaip mane sutąsė. „Myliu tave“, – mama rašė Samui! Blogumas nepraėjo toliau skaitant motinos ir draugo susirašinėjimą.

Man už nugaros jie suko nešvarius reikalus ištisus mėnesius.

Mama Samui siuntė nepadorias nuotraukas net tuomet, kai leidome romantiškas atostogas Graikijoje. Ji jas padarė mūsų namuose, kai prižiūrėjo vaikus. Šlykštu“, – bjaurėjosi Lisa.

Lisai buvo nepaprastai sunku pakelti tokią niekšišką išdavystę. Ji klausė savęs, kaip jie šitaip galėjo pasielgti.

Įtūžusi ji užsipuolė Samą. Tas viską neigė. Rėkė, kad ji išprotėjo. Bet kai Lisa parodė pasibjaurėtiną Samo ir motinos susirašinėjimą, jis perbalo.

Tačiau net ir remiamas akivaizdžių įrodymų jis neprisipažino. Lisa pareikalavo, kad Samas išeitų. Rėkte išrėkė, kad tarp jų viskas baigta.

Lisa verkė žiūrėdama, kaip Samas kraunasi daiktus – vis dar negalėjo patikėti tuo, kas įvyko.

Vėliau Lisa pakišo telefoną po nosimi motinai. Rodė žinutes ir klausė, kaip ji taip galėjusi pasielgti. Ji viską neigė.

Tuomet Lisa pasakė, kad daugiau nenori su ja turėti jokių reikalų.

Po kelių dienų Lisos motina paliko sugniuždytą tėvą ir su Samu išvyko į vietovę, kuri nutolusi nuo Gosporto per 200 kilometrų, kad galėtų gyventi kartu nesislapstydami.

Lisa jautė didelę gėdą pasakodama vaikams, kodėl daugiau nėra nei močiutės, nei tėvelio. Sunkiai ieškojo tinkamų žodžių.

„Mano vaikų pasaulis buvo gerokai supurtytas. Negalėjau patikėti, kaip lengvai Samas ir mama atsisakė mūsų.

Išgyvenau ir dėl tėčio. Tačiau pasiryžau išlikti tvirta ir tapti visiems atrama. Praėjo metai, o mama ir Samas vis dar kartu. Kiek žinau, jie džiaugiasi vienas kitu. O aš gyvenu toliau. Net sutikau naują žmogų. Bet niekada neužmiršiu to, ką padarė mama ir mano mylimasis“, – sakė Lisa.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.