Skaisgirių skyrybų dramoje – skandalingi kadrai: prakalbo ir su vedusiu vyru užfiksuota V. Skaisgirė

„Visada sakau, kad gerai ten, kur vyksti geros nuotaikos, gerai nusiteikęs“, – apie atostogas Turkijoje kalbėjo televizijos laidų vedėja ir prodiuserė Vaida Skaisgirė (28 m.). Poilsis prabangiame viešbutyje Antalijos kurorte buvo būtent toks, nors žinoma moteris ten atostogavo be šeimos. Vyrą ir sūnų palikusi Lietuvoje, V.Skaisgirė laiką Turkijoje leido ir vedusio vyro draugijoje. Įsimylėjėliai užfiksuoti ne tik drauge einantys į paplūdimį, bet ir besibučiuojantys.

 Vaidos ir Rolando Skaisgirių santuoka byra jau kuris laikas, tačiau vyrą pribloškė žmonos pasirinkimas Velykas praleisti ne su sūnumi, o su meilužiu.<br>T.Bauro nuotr.
 Vaidos ir Rolando Skaisgirių santuoka byra jau kuris laikas, tačiau vyrą pribloškė žmonos pasirinkimas Velykas praleisti ne su sūnumi, o su meilužiu.<br>T.Bauro nuotr.
 Teismą jau pasiekė Indrės ir Jogailos Morkūnų skyrybų dokumentai.<br> T.Bauro nuotr. 
 Teismą jau pasiekė Indrės ir Jogailos Morkūnų skyrybų dokumentai.<br> T.Bauro nuotr. 
 P.Loda.
 P.Loda.
Daugiau nuotraukų (3)

Ugnė Naujokaitė

May 11, 2019, 7:17 PM, atnaujinta May 28, 2019, 11:53 AM

Praeityje žinomas krepšininkas, o dabar televizijos prodiuseris Rolandas Skaisgirys (50 m.) su šešiamečiu sūnumi Atu Velykas atšventė sodyboje Šakių rajone. Tėvas ir sūnus ne tik daužė margučius, bet ir drauge lauko aikštėje žaidė krepšinį.

V.Skaisgirė tuo metu rengėsi atostogoms Turkijoje. Ji pasirinko Velykas ne su šeima, o su draugais ir vedusiu vyru. Tarp moters bendrakeleivių buvo ir bendrovės „Kauno būstai“ direktorius Povilas Loda su devynmečiais dvyniais sūnumis.

Oficiali P.Lodos sutuoktinė Rūta Lodienė į Turkiją neskrido.

Nors jau kuris laikas kalbama apie braškančią Rolando ir Vaidos santuoką, nė vienas apie tai neatvirauja.

R.Skaisgirys tik prasitarė, kad gegužės 21 dienos vidurdienį jis pateiks vaizdo reportažą. Kodėl pasirinko būtent šią datą, prodiuseris neatskleidžia.

Kalbėdamas apie Velykas prodiuseris tvirtino jas šventęs sodyboje su sūnumi. Be žmonos.

„Mano tikslas – užauginti sveiką ir išmintingą sūnų. O suaugę žmonės, Vaida – taip pat, patys pasirenka, kaip gyventi, ir patys prisiima atsakomybę už savo poelgius“, – teigė R.Skaisgirys.

Nors Antalijoje V.Skaisgirė ir jos bendrakeleivis stengėsi viešai nerodyti savo jausmų, ypač prie P.Lodos sūnų, likę vieni jie aistringai bučiavosi, o ankstų rytą drauge traukė į paplūdimį.

P.Loda atsisakė kalbėti apie savo santykius su V.Skaisgire. Išgirdęs klausimą vyras pokalbį iškart nutraukė.

Bet oficiali P.Lodos sutuoktinė R.Lodienė prasitarė, kad jai šie santykiai nėra paslaptis.

– Ar žinote apie jūsų vyro santykius su V.Skaisgire? – „Lietuvos rytas“ paklausė R.Lodienės.

– Tai labai asmeninė tema, nenorėčiau apie tai kalbėti.

– Tačiau jums tai nėra naujiena?

– Ne, ne naujiena.

– Ar jūsų dvyniai sūnūs vyko su tėvu į Turkiją?

– Taip.

– Ar ir jūs vykote drauge?

– Ne.

– Ar su P.Loda jūs esate išsiskyrę?

– Ne.

– Turime žinių, kad 2011 metais jūsų sutuoktinis P.Loda jus taip sumušė, kad net teko atlikti operaciją Kauno klinikose. Ar tai tiesa?

– Tokių asmeninių dalykų aš nekomentuoju. Jei apie tai radote informacijos, vadinasi, ji kažkur yra. Aš nieko nei tvirtinu, nei neigiu – tiesiog nenoriu tame dalyvauti.

Nors V.Skaisgirė noriai pasakojo apie atostogas Turkijoje, apie savo santykius su vedusiu vyru nebuvo linkusi atvirauti. Žinoma moteris neslėpė, kad jos santuoka su R.Skaisgiriu yra. Teismą jau pasiekė skyrybų dokumentai.

Skaisgiriai susituokė 2013 metų liepą Barbadose.

– Kodėl rinkotės atostogas Turkijoje, o ne kokioje nors labiau egzotiškoje vietoje? – V.Skaisgirės paklausė „Lietuvos rytas“.

– Šioje vietoje esu be fantazijos. Turiu labai daug darbo, tad neatsimenu, kada buvau normalių atostogų. Tai buvo greičiausias, paprasčiausias variantas, ir tiek.

Rinkausi atostogas su „viskas įskaičiuota“, baseinu, paplūdimiu. Dabar toks laikas, kad tiesiog norėjosi išsivėdinti galvą.

– Ar savaitės Antalijoje užteko pailsėti?

– Užteko. Bet dabar, kai kalbinate, jau galvoju: kokios čia atostogos? Netgi pamiršau, kad jose buvau, nes tiek visko prisikaupė, kad jau spėjau pamiršti tą poilsį. Bet toks tas gyvenimas.

– Kas labiausiai per atostogas įsiminė?

– Dabar dėliojuosi savo kulinarinių kelionių projektą „Maisto kelias“, kur keliaujame po Lietuvą skersai išilgai. Ir čia yra nuostabiausių vietų. Nuvažiuoji į Latviją, Vokietiją ar Italiją, Ispaniją – kiekvienas kraštas, kiekvienas miestas turi ką nors savito, įdomaus ir žavingo.

Tiesiog reikia vykti gerai nusiteikus ir visur bus gerai. Galiu vykti į nuostabiausius pasaulio kampelius, bet jeigu kas nors mane slegia, jokio džiaugsmo ir nepatirsiu. Visada visiems sakau: dirbant, atostogaujant ar bendraujant kaip pats būsi nusiteikęs, tokių potyrių ir gausi.

– Ar jums svarbu, su kuo atostogauti?

– Geriausia draugija kiekvienam žmogui turėtų būti jis pats. Dažnai dėl to žmonės ir bijo vienatvės, nes bijo akistatos su savimi. Svarbiausia, kad tau pačiam viduje būtų gera, o tada jau svarbi ir draugija. Nenoriu švaistyti laiko leisdama jį su žmonėmis, su kuriais nepatiriu nieko gera ir džiaugsminga. Todėl taip, man svarbu, su kuo atostogauti.

– O šįkart su kuo vykote?

– Su draugų kompanija.

– Ar sūnus vyko su jumis?

– Šį kartą tai buvo mamos atostogos. Sūnus liko Lietuvoje su tėčiu.

– Kokie jūsų santykiai su sutuoktiniu R.Skaisgiriu?

– Mano asmeniniuose santykiuose jau seniai yra nemažai pokyčių.

– Ar vyksta skyrybų procesas?

– Vyksta įvairūs procesai. Vienas jų galbūt yra ir šis.

– Gyvenate atskirai?

– Seniai. Bet nenorėčiau daugiau detalizuoti.

Niekada nesižavėjau santykių aiškinimusi per spaudą, nes, mano galva, tai yra žmonių, kuriuos tai liečia, asmeninis reikalas.

– Galėtumėte pakomentuoti nuotrauką, kurioje jūs Turkijoje užfiksuota besibučiuojanti su kitu vyru?

– Norėčiau tą nuotrauką pamatyti.

– Ar leidote atostogas Turkijoje su P.Loda?

– Atostogavau su draugija.

– Jūs teigiate, kad su P.Loda nesibučiavote?

– Aš nieko neteigiu. Aš sakau, kad nekomentuoju. Turiu tokią teisę.

– Kas jus sieja su P.Loda?

– Tokių dalykų aš viešai neaptarinėju. Nenorėčiau komentuoti jokių savo santykių – nei su draugais, nei su kolegomis.

Galiu tiktai pasakyti, kad taip, jau ilgą laiką vyksta labai daug pokyčių.

Bendrovė ne kartą apgavo

P.Loda skandalingai pagarsėjo dėl savo bendrovės veiklos. „Lietuvos rytas“ prieš mėnesį rašė, kad Palangoje daugiabučių namų statybos verslu užsiimančios bendrovės „Kauno būstai“ butus Malūno gatvėje pirkę žmonės atsidūrė kaip spąstuose: pastatyti namai valstybinei komisijai vertinti negali būti pateikti, o juose apsigyvenę žmonės tapo pažeidėjais.

Malūno gatvėje pastatytame daugiabučių komplekse du namus įmonė įsipareigojo prijungti prie miesto centralizuotos šildymo sistemos. Toks šildymo būdas buvo įrašytas ne tiktai sklypo detaliajame plane, bet ir numatytas abiejų daugiabučių projektuose. Patikėjusi, kad dėl to padidės savivaldybės valdomų šilumos tinklų bendrovės klientų skaičius, miesto valdžia šioje teritorijoje sutiko su didesniu užstatymu ir leido sklypo paskirtį pakeisti į gyvenamąją.

Bet namus pradėję statyti „Kauno būstai“ į centralizuotą šildymo būdą numatančius dokumentus numojo ranka ir abiejuose pastatuose įrengė šildymą elektra. Kad rinktis centralizuoto šildymo neketinama, buvo galima suprasti iš to, jog statant daugiabučius netgi nebuvo prašoma prisijungti prie šalia kvartalo einančios miesto šilumos tinklų trasos.

Kurorto savivaldybėje manoma, kad žadėdami įvesti centralizuotą šildymą „Kauno būstai“ iš anksto rengėsi apgavystei.

Palangos savivaldybės specialistų teigimu, neįvedus centralizuoto šildymo valstybinei komisijai nebus galima atiduoti vertinti ne tiktai šių dviejų daugiabučių, bet ir dviejų anksčiau pastatytų namų. Mat jiems skirtos automobilių stovėjimo vietos buvo įrengiamos statant pastaruosius du daugiabučius, kurie negali būti atiduoti naudoti.

Bet oficialiai neužbaigtuose statyti namuose jau seniai yra apsigyvenę žmonės, praėjusią vasarą jie poilsiautojams nuomojo butus. Gyventi nebaigtuose statyti daugiabučiuose namuose draudžiama.

„Kauno būstų“ bendrovei konkurencijos taryba skyrė 6,3 tūkst. eurų baudą už klaidinančios reklamos skleidimą. Įmonė buvo nubausta už tai, kad negyvenamosios paskirties patalpas – svečių namus ir poilsines pardavinėjo kaip naujai statomus butus.

„Kauno būstai“ valstybę bandė apgauti ir statydami vienbutį namą Palangos Užkanavės gatvėje.

Apie 1000 kvadratinių metrų ploto trijų aukštų vienbutis namas iš tiesų buvo statomas kaip daugiabutis, skambiai pavadintas „Sakalo vila“. Jame buvo įrengti 24 butai, kurie jau buvo parduodami internete.

Lietuvos apeliacinis teismas nusprendė, kad pastatas turi būti gerokai sumažintas.

Skiriasi dar viena garsi pora

Teismą jau pasiekė Indrės (28 m.) ir Jogailos (45 m.) Morkūnų skyrybų dokumentai.

Gandus apie skyrybas po ketverių metų santuokos abu sutuoktiniai neigė. Tačiau nusprendė to ilgiau nebeslėpti – kad paruošti skyrybų dokumentai, viešai patvirtino I.Morkūnienė.

2015-aisiais, kai pora tuokėsi, jų šventė buvo tituluojama Metų vestuvėmis. Pramogų pasaulyje jau kurį laiką sklandė kalbos, kad santuoka griūva dėl kitos moters.

„Aš daugiau nieko negaliu pridurti. Visiška nesąmonė. Jei tavęs nėra instagrame, tai tu miręs, ar kaip? Nei mes pirmi, nei paskutiniai, apie kuriuos įvairiausi gandai sklando“, – prieš tai teigė Jogaila.

Pora augina du vaikus – 2016 metais gimusią dukrą Mariją Barborą ir metų sūnų Aleksandrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.