Milijonieriaus kerštas neištikimai žmonai atsigręžė ir prieš jį patį

Britei Jayne Haines (50 m.) ir jos vyrui Anthony (49 m.) su pinigais visada buvo striuka. Tačiau situacija pasikeitė, kai, prekiaudami metalo laužu, uždirbo milijonus. Staiga praturtėję jie galėjo sau leisti nusipirkti gražius namus, vasarnamius ir prabangius automobilius.

 123rf asociatyvi nuotr.
 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2019, 4:18 PM

Kai moteris galvojo, kad reikalai pakrypo į gerąją pusę, ji sužinojo, kad vyras ją apgaudinėja su jos geriausia drauge. Nuo tada gyvenimas pradėjo ristis žemyn.

Riskoje Pietų Velse gyvenanti Jayne nusprendė savo istoriją papasakoti portalui „The Sun“. Siūlome susipažinti su ja ir jums.

Sunki pradžia

Jayne susipažino su Anthony, ar, kaip kiti jį vadino, Nagu, kai jai buvo 18 m. Jie buvo jauni ir be skatiko kišenėje. Todėl išmaitinti šeimą jiems buvo iššūkis.

Kartais Jayne net tekdavo ieškoti už sofos atramų užkritusių monetų, kad galėtų nupirkti pieno. Vienintelis moters malonumas buvo prie durų paplepėti su geriausia drauge Vicky, kai grįždavo namo abi nuvedusios vaikus į mokyklą. Nepaisant to, ji buvo laiminga.

Reikalai ėmė taisytis, kai 2002 m. pora ėmėsi metalo supirkimo verslo. Po metų sunkaus darbo pradėjo byrėti pinigai.

Netrukus pora galėjo sau leisti nusipirkti pirmąjį namą, vairuoti gražius automobilius ir netgi įsigyti užsienyje vilą.

Didžiausios sėkmės laikotarpiu verslo apyvarta siekė 1 milijoną svarų sterlingų (1 milijonas 110 tūkstančių eurų), o turtas buvo verta 500 tūkstančių svarų sterlingų (555 tūkstančiai eurų).

Šypsantis sėkmei, pora nepamiršo gimtų vietų. Kiekvieną vasaros savaitgalį kemperiu vykdavo prie jūros Somersete.

Nors šeima gyveno kaip svajonėje, tačiau ištikimų draugų neužmiršo. Kai versle prireikdavo papildomų rankų, Jayne iš karto pagalvodavo apie Vicky.

Idilės pabaiga

Po kurio laiko Jayne ausis pasiekė gandai, kad Vicky ir Nagas slapta susitikinėja. Ji nieko nelaukusi atvirai paklausė draugės, ar tai tiesa. Ta išpūtusi akis viską neigė. Jeane pasijautė nekaip, kad galėjo šitaip įtarinėti Vicky.

Jayne suprato, kad ir kaip ten būtų, tačiau jos santuoka neabejotinai susidūrė su sunkumais.

2018 m. vasarą Nagas pradėjo ieškoti dingsčių nevažiuoti kartu su Jayne į Somersetą.

Moteris nusprendė viena ten vykti bei pasimėgauti taure vyno su Roy Elliotu, 42 m. vyru, kurio kemperis paskutinius šešis metus stovėdavo šalia jų. Roy buvo išsiskyręs su žmona ir jautėsi sugniuždytas.

Vasaros pabaigoje, pasiilgusi Roy draugijos, Jayne susitarė su juo susitikti išgerti kavos. Viskas prasidėjo nekaltai, o baigėsi tuo, kad abu atsidūrė viešbučio kambaryje nuogi. Jayne neplanavo apgauti savo vyro, tačiau taip jau išėjo...

Po mėnesio slapukavimo Jayne nusprendė baigti meilės žaidimus su Roy. Svetimavimas neatitiko moters moralinių įsitikinimų. Ją graužė sąžinė ir ji norėjo išsaugoti 32 metus trukusią savo santuoką.

Tuo metu gyveno ji šeimos namuose ir su vyru sutarė kaip niekad gerai.

Situacija dramatiškai pasikeitė, kai Roy buvusioji paskambino Nagui ir papasakojo apie slaptus Jayne ir jos buvusio vyro santykius.

Nagas supyko ir išvarė Jayne iš namų. Atėmė net jos mėgstamą kemperį.

Pasklidus žiniai apie jos slaptą romaną, Jayne išsižadėjo draugai ir šeima.

Likusi be vyro, be šeimos ir draugų bei jausdamasi vieniša, moteris susirado buvusį meilužį ir šis ją priėmė atgal.

Nago kerštas

Vieną dieną Jayne važiavo pro Vicky namus ir pamatė prie jų pastatytą pažįstamą automobilį.

Pro viršutinio aukšto langą švietė vieniša šviesa, ir tuomet Jayne staiga viską suprato. Nagas ir Vicky, jos vyras ir geriausia per 24 metus draugė, buvo kartu.

Jayne tylėjo apie tai, ką pamatė. Ir tylėjo iki tol, kol Nagas nepaprašė sutaisyti jo įskilusio telefono ekrano. Moteris pasinaudojo proga ir panaršė vyro telefone. Ten rado žinutes, kuriose Nagas ir jos draugė prisiekinėjo vienas kitam meilę. Nuo jų ją sutąsė.

Nieko nelaukusi Jayne puolė aiškintis su Nagu. Šis neigė bet kokius ryšius su jos drauge.

Nieko nepešusi, Jayne kreipėsi į Vicky ir pastaroji prisipažino, kad su Nagu pradėjo draugauti iš karto po to, kai jis sužinojo apie jos romaną su Roy.

Jayne išsikraustė iš šeimyninio namo į vieną iš jų nuomai skirtų būstų ir susigrąžino savo mėgstamą kemperį.

Nago pykčio proveržis

Jayne ir Nago santykiai tapo kaip niekad įtempti. Jie nuolat ginčijosi dėl pinigų ir dėl to, kaip atsidalinti turtą.

Vieną naktį Nagas nuėjo dar toliau nei gerklės laidymas. Jayne su Roy bežiūrėdami televizorių išvydo, kaip kiaurai per lango stiklą praeina kumštis, o po to išlenda Nago galva. Ore skraidė dekoracijos, nuotraukų rėmeliai, o per sieną nutekėjo kraujas nuo sužeistos Nago rankos. Išsigandusi Jayne čiupo telefoną ir iškvietė policiją.

Po kiek laiko Nagas pasirodė iš virtuvės nešinas dideliu peiliu ir juo ėmė grasinti Roy. Visa laimė, Roy pavyko išstumti Nagą iš namų. Nieko nepešęs, Nagas dingo tamsoje. Vis dėlto jam nepasisekė toli nubėgti. Penktą valandą ryto policija vyrą surado ir suėmė.

Kovą Kardifo karališkajame teisme Nagas prisipažino, kad sukėlė muštynes ir grasino nužudyti.

Nagui teismas paskyrė 16 mėnesių įkalinimo bausmę, ją atidedant 18 mėnesių, ir įpareigojo dvejus metus nebendrauti su Jayne.

Netrukus Nagas sulaužė įpareigojimą. Jis paskambino Jayne ir ją išplūdo paskutiniais žodžiais. Todėl vyras buvo suimtas ir pasodintas į kalėjimą.

Pasodinus Nagą, Jayne nesijautė laimingesnė. Ji prarado namus, šeimą, geriausią draugę ir verslą. Jos išsižadėjo tėvai. Būdama tokio amžiaus ji turėjo mėgautis savo sunkaus darbo vaisiais, o liko be nieko.

„Žvelgdama atgal, nesuprantu, kada viskas pradėjo klostytis ne taip. Tačiau manau, kad buvome laimingesni tuomet, kai buvome be skatiko kišenėje. Turtas sugriovė mūsų gyvenimus. Visa laimė, kad turiu Roy. Be jo neturėčiau nieko“, – atsidusdama savo istoriją užbaigė Jayne.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.