Moteris susekė vyro neištikimybę – jį išspyrus gyvenimas iškrėtė pokštą

Kai britė Kirsten Hullbert (21 m.) pasiskolino iš savo draugo Mike’o (24 m.) nešiojamąjį kompiuterį, jame netikėtai atrado nepadorias nuotraukas. Dar didesnis šokas moters laukė, kai sužinojo, kad partneris ne tik keitėsi seksualinio pobūdžio žinutėmis su buvusia mokyklos drauge, bet su ja ir permiegojo. Po šių atradimų Kirsten neliko nieko kita kaip, pragyvenus su vyru trejus metus, juo atsikratyti.

 2018 m. rugpjūtį porą aplankė gandrai.<br> Facebook nuotr.
 2018 m. rugpjūtį porą aplankė gandrai.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 5, 2019, 10:07 AM

Po išsiskyrimo su partneriu Kirsten kartą supykino. Manė, kad dėl to, ką sužinojo apie Mike’o darbelius. O pasirodė, kad sutąsė dėl to, jog ji laukiasi antrojo vaikelio...

Praėjus šokui, Kirsten nusprendė savo istorija pasidalinti su „The Sun“ skaitytojais. Siūlome su ja susipažinti ir jums.

Santykiai vystėsi žaibo greičiu

Pirmą kartą Mike’ą Kirsten išvydo 2014 m. spalį vienuose namuose vykusiame vakarėlyje. Jis jai iš karto patiko. Todėl mergina nepaprastai nudžiugo, kai vakarėliui einant į pabaigą Mike’as paprašė jos telefono numerio.

Po kelių dienų Mike’as paskambino ir pasiūlė susitikti išgerti.

Mike’as buvo ne tik fiziškai patrauklus – aukštas, tamsaus gymio ir dailaus stoto, – bet ir paslaugus, rūpestingas ir neieškantis žodžio kišenėje.

Mike’as nuolat lepino Kirsten gardžiais valgiais ir išradingomis dovanomis.

Po kelių savaičių draugystės Mike’as prisipažino Kirsten meilę.

Poros santykiai vystėsi žaibo greičiu. Po kelių mėnesių jie apsigyveno kartu. O 2016 m. birželį Kirsten suprato esanti ne viena – ji laukėsi.

Nėštumas buvo netikėta žinia. Tačiau ji nenuliūdino. Atvirkščiai, abu džiaugėsi. Išgirdęs naujieną Mike’as šūktelėjo: „Aš būsiu tėtis!“

„Viso nėštumo metu Mike’as buvo šalia. Kai 2017 m. vasarį pagimdžiau dukrą Evie, abu skrajojome padebesiais. Mike’as sakė, kad dukra nuostabi kaip ir mamytė“, – prisiminė Kirsten.

Pora pradėjo įgyventi įprastą šeimyninį gyvenimą. Mike’as dirbo programuotoju.

Praėjus 6 mėnesiams po dukros gimimo pora susidūrė su dideliais finansiniais sunkumais. Todėl Kirsten buvo priversta grįžti į darbą. Įsidarbino naktinėje pamainoje.

Mike’ui dirbant dienomis, o Kirsten naktimis, jie retai matydavosi, užtat bent jau turėjo daugiau pinigų.

Vaiką pora prižiūrėjo pasikeisdami. Kartais jiems padėdavo ir Kirsten mama.

„Prisiekiau sau, kad taip tęstis negali amžinai. Pradėjau ieškoti darbo su patogesniu laiku. Radusi jį, tikėjausi, kad galėsiu daugiau laiko praleisti su šeima“, – pasakojo Kirsten.

Išsiaiškino paslaptį

Vieną lemtingą 2017 m. spalio vakarą, kai pora buvo pragyvenusi kartu trejus metus, Kirsten, norėdama atnaujinti savo CV, pasiskolino Mike’o nešiojamąjį kompiuterį.

Išsaugodama dokumentą, Kirsten pastebėjo grupę mažų miniatiūrų. Krūtinėje apmirė širdis. Mike’o debesijoje buvo šimtai dviejų nepažįstamų nuogų moterų nuotraukų.

„Supykino, kai supratau, kad Mike’as su tomis moterimis per „Snapchat“ keičiasi nepadoriomis nuotraukomis. Supratau, kad nedelsiant apie tai turiu pakalbėti su Mike’u. Negalėjau patikėti, kad dukra sulaukė vos aštuonių mėnesių, o jis jau rašinėja kitoms moterims“, – patirtais išgyvenimais dalinosi Kirsten.

Įpykusi moteris paskambino vyrui ir liepė tučtuojau grįžti namo. Šiam grįžus, ji ėjo tiesiai prie reikalo ir piktai pasakė, kad matė jo iškrypusias nuotraukas ir nori, kad pasiaiškintų.

Iš pradžių Mike’as viską neigė. Tačiau jis liovėsi išsisukinėti, kai Kirsten prirėmė jį prie sienos su nepaneigiamais įrodymais.

Moteris išgirdo ir tai, ko ji nesitikėjo. Mike’as prisipažino ne tik kad susirašinėjo su dviem moterimis, bet ir kad „tik su viena iš jų ir tik vieną kartą permiegojo“.

Kirsten rėkė, kaip Mike’as galėjo užsiimti seksu su kita moterimi tuo metu, kai ji prižiūrėjo jų abiejų vaiką. Vyriškis ramiai atsakė, kad ne tuomet viskas įvyko, o tada, kai Kirsten buvo darbe, o dukra svečiavosi pas jos mamą.

Mike’as tikino, kad jis netroško, kad viskas taip įvyktų. Prisiekinėjo, kad jis bandė liautis, tačiau kažkaip įvykių kontrolė išsprūdo iš rankų. Tikino, kad myli tik ją, o ta kita moteris jam nieko nereiškia.

Mike’as maldavo atleisti. Tačiau Kirsten negalėjo į jį net pažiūrėti. Galiausiai išdavusiam pasitikėjimą partneriui moteris ramiai pasakė, kad nešdintųsi, nes nenori jo daugiau matyti. Po šių žodžių vyras susikrovė krepšį ir išėjo.

Kirsten be perstojo verkė ištisas dvi savaites. Į Mike’o skambučius neatsiliepinėjo.

Kartą supykino. Pagalvojo, kad nuo streso. Tačiau vėluojant mėnesinėms nusprendė atlikti nėštumo nustatymo testą.

Testo rezultatai dar kartą aukštyn kojom apvertė Kirsten pasaulį. Ji buvo nėščia.

Vyrui atleido

Tuomet Kirsten priėmė sprendimą ir dėl Mike’o. Ji nutarė, kad vardan šeimos gerovės jiems būtina susitaikyti ir vėl pradėti gyventi kartu. Tai išgirdus Mike’ą apėmė isterijos priepuolis.

„Tačiau man reikėjo daugiau laiko. Jaučiausi įskaudinta ir pasimetusi. Nebuvau tikra, ar esu pasiruošusi jam atleisti. Kai dvyliktą nėštumo savaitę reikėjo atlikti vaisiaus echoskopiją, pradėjau atsileisti. Leidau Mike’ui vykti kartu ir kai abu žiūrėjome į ekraną, neprieštaravau, kad jis paimtų mane už rankos“, – pasakojo Kirsten.

Grįžtant namo, Mike’as pareiškė, kad jie turėtų gyventi kartu. Jis tikino Kirsten, kad nori susigrąžinti šeimą.

Galiausiai Kirsten nusileido ir vardan Evie bei būsimo kūdikio sutiko jų santykiams duoti naują šansą.

2018 m. rugpjūtį porą aplankė gandrai. Jiems gimė dukra Emiyah.

„Mike’ui reikėjo labai pasistengti, kad įrodytų savo meilę ir atsidavimą. Ir nors buvo sunku, tačiau dabar gyvename kaip tikra šeima. Aš jam atleidau, bet niekada to neužmiršiu“, – savo pasakojimą baigė Kirsten.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.