Moteris iš gailesčio priėmė į savo namus draugę – už tai sulaukė skaudžios išdavystės

Britė Samantha Mulvey (52 m.) iš Kornvalio pakvietė savo bičiulę Claire (pakeistas vardas) (48 m.), neturinčią kur laikinai apsistoti, apsigyventi pas ją ir jos partnerį Robertą (50 m.).

 Vietoj padėkos už geraširdiškumą Samantha sulaukė iš Claire akibrokšto.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Vietoj padėkos už geraširdiškumą Samantha sulaukė iš Claire akibrokšto.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 21, 2019, 1:01 PM

Tačiau vietoj padėkos už geraširdiškumą Samantha sulaukė iš Claire akibrokšto. Buvusi geriausia draugė ėmė flirtuoti su jos vyriškiu.

Sielvartaujanti Samantha nusprendė savo istoriją papasakoti portalui „The Sun“.

Ruošėsi vestuvėms

Su Robertu Samantha susipažino per bendrus draugus 2014 m. vasarį. Jis jai nepaprastai patiko iš pirmo žvilgsnio.

„Praeityje turėjau nemažai nenusekusių santykių, todėl nerimavau leisdamasi į naujus. Tačiau Robertas man įkvėpė pasitikėjimo savimi“, – prisiminė Samantha.

Po metų draugystės pora apsigyveno kartu.

Vieną 2015 m. gruodžio vakarą abiems namuose žiūrint filmą Robertas, nutaisęs rimtą veido išraišką, atsisuko į Samanthą ir paprašė už jo tekėti. Prašymas moterį ir šokiravo, ir privertė pasijausti laiminga.

„Nebuvo jokių abejonių, kad Robertas yra tas, su kuriuo norėčiau praleisti kartu visą likusį gyvenimą. Todėl jaučiausi kaip devintame danguje. Patiko grįžti kiekvieną vakarą pas jį į namus. Žinojau, kad man patiktų būti jo žmona“, – išgyvenimais dalinosi moteris.

Pora sutarė pradėti taupyti vestuvėms. O Samantha, nieko nelaukusi, su visais, įskaitant ir Claire, pasidalino džiugiomis naujienomis.

„Claire labai džiaugėsi dėl mūsų. Ji visada palankiai vertino Robertą. Nuolat sakė man, kad man labai pasisekė, kad turiu jį. Negalėjau nesutikti su ja. Jaučiausi laimingiausia pasaulyje moterimi. O kai dar 2018 m. rugsėjį vietinio radijo laidoje laimėjau pusę vestuvėms reikalingos pinigų sumos – 5000 svarų sterlingų (5 567 Eur), – dar labiau tikėjau, kad nėra už mane laimingesnės moters“, – pasakojo Samantha.

Pora nusprendė, kad geriausia vestuves organizuoti 2020 m. gegužę.

Ruošdamasi didžiajai gyvenimo dienai, Samantha nusipirko daug kainuojančią, tačiau nuostabią vestuvinę suknelę.

Užtiko abu ant sofos

Tuo tarpu Claire sekėsi ne taip puikiai. 2018 m. spalį pardavusi senąjį savo namą, ji negalėjo iš karto įsikelti į įsigytą naująjį.

Vieną vakarą Claire pasiskundė Samanthai, kad buvę namo savininkai vėluoja išsikraustyti ir kad jai du mėnesius teks gyventi be namų. Draugė buvo sutrikusi. Ji nežinojo, ką daryti: ar nuomotis butą, ar tą laiką pagyventi viešbutyje.

Samantha pasiūlė Claire apsistoti pas juos. Pasiūlė net nepasitarusi su Robertu. Žinojo, kad Claire jam patinka ir kad jie abu gerai sutaria.

„Pirmoji jos viešnagės savaitė buvo nuostabi. Tačiau greitai pradėjo ryškėti kai kas nenumatyto. Vieną vakarą grįžau iš darbo namo pavargusi ir vos pavilkdama kojas, ir užtikau Claire ir Robertą patogiai įsitaisiusius ant sofos ir kažką žiūrinčius per televizorių. Man įėjus, nė vienas iš jų neatsisuko ir nepasisveikino su manimi. Apstulbusi kelias sekundes stovėjau tarpduryje. Galiausiai Robertas pašoko nuo sofos“, – skaudžiais prisiminimais dalinosi Samantha.

Sužinojusi, kad jie pavakarieniavo be jos, Samantha pasakė, kad eina gultis. Moteris tikėjosi, kad Robertas supras, jog ji supykusi, ir ateis iš paskos į miegamąjį. Tačiau, dar didesnei Samanthos nuostabai, jis liko apačioje su Claire. Ten su ja plepėjo bei juokavo.

Į miegamąjį Robertas neatėjo iki paryčių. O kitą dieną jis nei atsiprašė, nei nieko nepaaiškino.

„Tikėjausi, kad tai, kas nutiko, buvo vienkartinis įvykis ir tai daugiau nepasikartos. Tačiau, deja, buvo priešingai. Dažnai įžengus pro duris apkurtindavo abiejų garsios kalbos ir juokas. Tačiau tapdavo tylu, kai tik prie jų prisijungdavau ir aš“, – pasakojo Samantha.

Robertas netgi veržėsi lydėti Claire šiai ruošiantis vedžioti šunį ar eiti į artimiausią parduotuvę. Tuo tarpu Samantha vis dažniau ir dažniau laiką leido viena.

Klausiamas apie santykius su Claire Robertas tvirtino, kad jie yra tik draugai. Claire taip pat tik juokėsi, jei Samantha bandydavo ką nors aiškintis apie jos santykius su Robertu.

Paslaptis išaiškėjo

„Man palengvėjo, kai galiausiai 2018 m. lapkritį Claire galėjo įsikelti į savo naujuosius namus. Kelios savaitės po draugės išsikraustymo buvo palaima tiesiogine to žodžio prasme. Robertas ir aš pradėjome gyventi ankstesnį poros gyvenimą. Atrodė, kad mūsų santykiai klostosi vis geresne linkme. Tačiau 2019 m. gegužę Robertas staiga supyko ir pareiškė, kad mane palieka. Jis tikino, kad manęs nemyli ir kad mūsų santykiai neturi ateities“, – atviravo Samantha.

Nieko nelaukusi moteris paskambino Claire. Tačiau ši neatsiliepė. Tuomet bandė su ja susisiekti per Facebooką. Deja, nesėkmingai. Claire perskaitė Samanthos žinutes, o paskui ją užblokavo.

Po kelių dienų draugai Samanthai pasakė, kad matė šalia Claire namų pastatytą Roberto automobilį.

Robertas bandė meluoti, kad gyvena pas savo seserį. Tačiau sesuo tai paneigė.

„Mano širdis sudaužyta. Suteikiau Claire pastogę, o ji atsikrausčiusi nuviliojo mano sužadėtinį. Buvau iki sielos gelmių pasišlykštėjusi jų abiejų išdavyste.

Kitą kartą aš dukart pagalvosiu prieš padėdama draugei. Vis dar negaliu patikėti tuo, kas įvyko. Įsileidau į savo namus geriausią draugę, o ji išsikraustė su mano sužadėtiniu“, – savo istoriją užbaigė vis dar negalinti atsitokėti Samantha.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.