Seserys skirtingose šalyse mirė tą pačią dieną dėl tos pačios priežasties

Britė Amanda Williams (54 m.) iš Šepšedo Lesteršyro grafystėje ketino skristi į Ingolštatą Vokietijoje aplankyti ligoninėje gulinčios sunkios būklės sesers Jacqueline (57 m.), tačiau netikėtai liga smogė ir jai.

 Seserys buvo labai artimos ir mėgo keliauti.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Seserys buvo labai artimos ir mėgo keliauti.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 21, 2019, 12:23 PM

Kaip nurodo portalas „Metro“, susmukusią Amandą aptiko socialinė slaugytoja. Atliko jai dirbtinį kvėpavimą, o po to Amanda buvo nugabenta į Glenfildo ligoninę ir prijungta prie gyvybę palaikančių aparatų. Tačiau nei viena iš seserų neatgavo sąmonės ir per dvidešimt keturias valandas abi mirė. Jų motina Jean Carvell (80 m.) sakė, kad žinia, jog per vieną dieną neteko dviejų dukterų, smogė lyg kūjis.

Dar vieną dukrą Kareną (60 m.) turinti Jean sakė: „Pasijaučiau lyg būčiau gavusi kūju. Ir iki šiol dar taip jaučiuosi. Iki šiol iki galo nesuvokiu, kas atsitiko. Netekti skirtingose šalyse dviejų vaikų per dvidešimt keturias valandas – neįtikėtina“.

Lafbore gyvenanti moteris pasakojo, kad rugsėjo 5 d. jai paskambino Jacqueline dukra Charlene iš Ingolštato ir pranešė, kad mama guli ligoninėje sunkios būklės.

Jean teigė: „Sužinojome, kad Jacqueline išsiliejo kraujas į smegenis ir kad jos būklė nėra gera. Supratome, kad turime kuo greičiau ten skristi“.

Kai moteris vyko pas kitą savo dukrą Amandą derinti skrydžio į Vokietiją laiką, gatvėje prasilenkė su greitosios pagalbos automobiliu. Jai nekilo jokių įtarimų, kad automobilyje galėtų gulėti antroji jos dukra.

Jean pasakojo: „Beldėmės į jos duris ir net minties nekilo, jog tame automobilyje yra mūsų dukra. Atsimenu, kaip, reaguodama į greitosios pagalbos automobilį, Grahamui pasakiau „O ne, kažkokiam vargšiukui blogai“. Netrukus mums paskambino ir pasakė, kad ji yra pakeliui į Glenfildo ligoninę. Tad mes leidomės paskui greitosios pagalbos automobilį“.

Moteris tvirtino, kad abi jos dukros artimai bendravo ir šiaip buvo panašios – spontaniškos ir mėgstančios keliauti.

Jean sakė: „Jų amžius skyrėsi tik trejais metais. Atsimenu, kaip rasdavau Amandos lovytėje Jacqueline, glostančią jai veidą. Jos taip mylėjo viena kitą, be abejo, ir visus likusius šeimos narius“.

„Didžiausias šokas mūsų šeimai yra ne tai, kad jos išėjo, bet kaip tai atsitiko, – tvirtino Amandos dukra Kellie Aikens (34 m.), kuriai vasarį iš smegenų buvo pašalintas gerybinis navikas. – Jei jos būtų žuvę automobilio avarijoje, būtų lengviau suprasti. Tačiau dabar – dvi seserys, tarp kurių trijų metų skirtumas, skirtingose šalyse miršta tą pačią dieną nuo kraujo išsiliejimo į smegenis. Tai neatrodo logiška ar įtikėtina“.

Šeima su Vokietijos valdžia derina Jacqueline kūno pargabenimo namo klausimą ir planuoja abi seseris kartu palaidoti rugsėjo 30 d. Gilroeso kapinėse Leičesteryje.

Kellie teigė: „Norime, kad viskas vyktų truputį kitaip. Norime, kad laidotuvės būtų kaip dviejų nuostabių gyvenimų paminėjimas. Norime, kad jos būtų linksmos, o ne liūdnos. Norime, kad skambėtų muzika ir galbūt būtų truputis šokio. Mat žinome, kad to būtų norėjusios ir jos pačios“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.