Alytaus gaisravietėje ekskavatorininkas atšventė gimtadienį: nepamirš niekada

Vis dar smilkstant gaisro židiniams Alytaus padangų perdirbimo įmonėje, ugniagesiai ir kiti jiems talkinantys žmonės pasiaukojančiai dirba negailėdami nei jėgų, nei laiko. Valstybinė priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba feisbuke pasidalino žinia apie gaisravietėje paminėtą gimtadienį.

 Gaisravietėje dirbančiam ekskavatorininkui Žydrūnui Kuzmickui sukako 39-eri. <br> Facebook nuotr.
 Gaisravietėje dirbančiam ekskavatorininkui Žydrūnui Kuzmickui sukako 39-eri. <br> Facebook nuotr.
 Visi čia dirba pasiaukojančiai ir labai stengiasi, kad gaisro padariniai būtų kuo greičiau likviduoti.<br> Facebook nuotr.
 Visi čia dirba pasiaukojančiai ir labai stengiasi, kad gaisro padariniai būtų kuo greičiau likviduoti.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-10-24 15:22, atnaujinta 2019-10-24 15:28

„Alytuje, perdirbimo įmonėje kilusiame gaisre jau nėra atviros liepsnos, bet po užgriuvusiomis konstrukcijomis dar likę smilkstančių židinių. Šiuo metu gaisravietėje karpomos konstrukcijos, vyksta jų ardymo darbai. Ugniagesiai vandeniu toliau gesina smilkstančius židinius.

„Visi čia, gaisre, esame kaip vieninga šeima. Visi čia dirba pasiaukojančiai ir labai stengiasi, kad gaisro padariniai būtų kuo greičiau likviduoti. Čia vyrauja vienas kito supratimas ir palaikymas, – sako Alytaus priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Algirdas Bautronis. – Nors keturiems ugniagesiams, gesinusiems šį gaisrą, prireikė medikų pagalbos dėl sveikatos sutrikdymo, bet skaudžių traumų išvengta. Dirbant pavojingomis sąlygomis neužgriuvo konstrukcijos, nepatirta sužeidimų“.

Beje, vakar gaisravietėje dirbančiam ekskavatorininkui Žydrūnui Kuzmickui sukako 39-eri. „Jis visą dieną dirbo. Kai jį pasveikinome vakare ir įteikėme dovanėlę, Žydrūnas pasakė, kad šio gimtadienio nepamirš visą gyvenimą, - pasakojo A. Bautronis. – Galime tik didžiuotis, ir pasiaukojančiai dirbančiais ugniagesiais, ir jiems talkinančiais, ir rūpesčio mumis nestokojančiais gyventojais“.

„Mes neturime laiko kada sekti kas vyksta viešojoje erdvėje. Mus visus vienija noras, kad gaisras būtų kuo greičiau užgesintas“, – teigė jis“, – rašoma Valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos žinutėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.