Sutuoktiniai pasikvietė į namus bendrą draugę – tai, kas nutiko po to, atima žadą

Amerikietis Brandonas Tiddas (34 m.) ir jo žmona Elizabeth (23 m.) užmezgė poliamorinius santykius su savo geriausia drauge Shannon (30 m.), pažaidę žaidimą „Tiesa ar melas“. Šiuo metu trijulė laukiasi savo pirmojo kūdikio.

 Pora apgyvendino draugę pas save, iki kol ši susiras savo atskirą kampą.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Pora apgyvendino draugę pas save, iki kol ši susiras savo atskirą kampą.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 25, 2019, 11:03 AM

Kaip nurodo „MailOnline“, Su Shannon sutuoktiniai susipažino internete, jų tvarkomoje Hario Poterio vaidmenų žaidimo svetainėje. Netrukus jie tapo ir draugais.

Dabar Viskonsine gyvenantys vyras ir žmona pasisiūlė pagelbėti Shannon išsikelti iš tėvų namų ir pradėti gyventi savarankiškai. Jie apgyvendino ją pas save, iki kol ši susiras savo atskirą kampą.

Vieną dieną bežaidžiant žaidimą „Tiesa ar melas“ moterys pasibučiavo. Pasibučiavo ir kitą dieną. Elizabeth nuostabai, bučiuotis jai patiko.

Elizabeth įsimylėjo Shannon, o trijulei vis daugiau laiko romantiškai leidžiant kartu Brandonas irgi įsimylėjo Shannon. Taip tarp jų užsimezgė poliamoriniai santykiai.

Brandono ir Elizabeth pažintis

Brandonas, kuris yra profesionalus šunų dresuotojas, susipažino su Viskonsine gyvenančia Elizabeth 2014 m., kai tarnaudamas armijoje dalyvavo aukštesnio lygmens mokymuose.

Vyriškis pasakojo: „Kai man buvo 25 m., išgyvenau didelius pokyčius. Buvau nepatenkintas ir tuo, kur buvau, ir tuo, ką dariau, – sakė Brandonas. – Nusprendžiau atsisakyti viso gyvenimo svajonės ir įstojau į armiją. Su savo ugniagesio ir greitosios pagalbos techniko profesijomis armijai aš puikiai tikau. Nepraėjus nė metams save atradau mokymuose. Praėjęs bazinį parengimo kursą, pasirinkau mokymus pažengusiems“.

Tuose pat mokymuose dalyvavo ir Elizabeth.

„Rikiuotėje šalia manęs stovėjo jauna mergina, vardu Elizabeth. Man buvo jau beveik 27 metai. Ji atrodė gerokai už mane jaunesnė, tačiau, nepaisant to, labai žavi. Papokštaudavome, tačiau nepasakyčiau, kad daug, nes greitai vėl prasidėdavo nuobodus instruktažas. Laidytis juokais pradėjome ganėtinai pastoviai, nes pastebėjau, kad kiekvieną kartą rikiuojantis ji atsidurdavo netoli manęs.

Taip pradėjome bendrauti vis labiau ir labiau. Tapome tikrai gerais draugais. Taip jau nutinka armijoje, kai tenka daug laiko praleisti kartu. Netrukus draugystė ir abipusis susižavėjimas padarė savo – tarp mūsų užsimezgė romantiniai santykiai. Keletą kartų per savaitgalinius išleidimus iš bazės buvome išėję kartu ir laiką leidome kaip pora. Mūsų santykiai viršūnę pasiekė Valentino dieną. Surimtėjome, nes nenumaldomai artėjo mokymų pabaiga. O jiems pasibaigus mes turėjome grįžti namo...“ – kalbėjo Brandonas.

Galiausiai taip ir atsitiko – jie išsiskyrė. Tačiau po kelių mėnesių Bradonas pervažiavo visą šalį, atvyko pas Elizabeth ir liko pas ją gyventi. Dar po dvejų metų jie susituokė ir nusipirko pirmus nuosavus namus. Taip pat dėl linksmumo pora įsigijo keletą šunų.

Gyvenimas su Shannon

„Vienas iš mus su Elizabeth vienijančių pomėgių – rašymas. Vienoje internetinėje svetainėje mes žaidžiame Hario Poterio vaidmenų žaidimą. Prisiimi mokinio ar suaugusiojo vaidmenį ir kartu su kitais rašytojais kuri bendrą pasakojimą. Svetainės veikloje dalyvauja apie dešimt aktyvių rašytojų“, – pasakojo Brandonas.

„Mano kuriamas veikėjas įsimylėjo kitą veikėją. Parašiau žinutę to veikėjo kūrėjui ir tarp mūsų užsimezgė pokalbis. Ten buvo Shannon. Laikui bėgant mūsų virtuali draugystė vis labiau tvirtėjo. Shannon tapo nuolatine pokalbių tarp manęs ir Elizabeth tema“, – prisiminė vyriškis.

Su Shannon pradėjo bendrauti ir Elizabeth. Elizabeth išsiaiškino, kad Shannon vis dar gyvena pas tėvus, ir nusprendė padėti jai atsistoti ant kojų ir tapti savarankiškai. Kartu su Brandonu ji iš Viskonsino nuvyko į Ohają, kur gyveno Shannon, ir ją parsivežė pas save.

„Vieną dieną truputį išgėrę žaidėme žaidimą „Tiesa ar melas“. Jis pasisuko netikėta linkme, ir jos ėmė bučiuotis. Elizabeth buvo auklėta ypatingai griežtai liuteroniškai. Todėl ji anksčiau nebuvo bučiavusi merginos. Ją nustebino tai, kad bučiuotis su mergina jai patiko. Kitą dieną jos vėl bučiavosi. Tačiau šį kartą viskas nuėjo gerokai toliau – Elizabeth įsimylėjo Shannon. Draugystę papildė susižavėjimas“, – kalbėjo Brandonas.

Vyriškis prisipažino, kad pradžioje jis pavyduliavo. Tačiau jis tikino, kad galiausiai meilė ir pasitikėjimas išsklaidė visus neigiamus jausmus. 2018 m. Brandonas ir Elizabeth kartu parašė Shannon už širdies griebiantį laišką, kuriame išpažino savo jausmus jai ir pakvietė ją į popierinių žibintų festivalį, apsilankymą kuriame ji buvo įtraukusi į privalomų padaryti dalykų sąrašą. Taip jie tapo poliamorine trijule.

„Toks gyvenimas reiškia, kad mūsų bendravimas yra pranašesnis už normalių porų. Jei kurio nors iš mūsų nėra namuose, kitas nelieka vienišas, jis bendrauja su kitu. Jei du ginčijasi, tuomet trečias būna teisėju. Mes visi esame lygūs ir turime savo balsą“, – aiškino Bradonas.

Tęsdamas vyriškis kalbėjo: „Neleidžiame, kad prasiveržtų pavydas. Jei vis tiek taip nutinka, tuomet sustojame ir rengiame santykių atnaujinimo pokalbį. Jam paprastai vadovauju aš, išskyrus tuos atvejus, kai tikrai būnu prislėgtas. Kiekvieno prašome balais nuo vieno iki dešimties įvertinti, kaip jis jaučiasi, kas jį liūdina, kas jį džiugina. Taip pat prašome apie kievieną asmenį pasakyti tris teigiamus dalykus.

Mes esame tokie pat žmonės kaip ir visi, išskyrus tai, kad mylime ne vieną, bet du asmenis. Nė vienas iš mūsų neplanavo gyventi trise. Tačiau tokie santykiai susiklostė natūraliai kaip ir bet kuriems kitiems sutuoktiniams.

Apibedrindamas pasakysiu, kad Shannon prisijungimas mūsų santykius sustiprino. Tai suteikė mums abiems didžiulį pasitikėjimą visa širdimi mylėti vienas kitą ir kartu iš visos dūšios mylėti dar vieną žmogų. Be abejo, kiekvienas iš mūsų tokiuose santykiuose mato savų privalumų, tačiau man didžiausias jų pliusas yra tai, kad jaučiuosi labai tvirtai“.

2019 m. kovą Elizabeth pasijuto ne viena. Ji laukiasi. Žinoma ir kūdikio lytis – mergaitė. Paskaičiuota, kad gimdyti turėtų gruodžio 8 d. Mergaitės gimimo nekantraudamos laukia dvi mamytės ir vienas tėvelis.

Baigdamas pokalbį Brandonas pasidalino ateities planais: „Šiuo metu planuojame kartu su dukra ir šunimis vykti į Oregoną bei patirti daugybę nuotykių“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.