Pensininkas apstulbo atradęs, ką buvusi žmona padarė kapinėse

Alanas Hattelis iš Škotijoje esančio Forfaro miesto pareiškė „Aš vis dar gyvas“, stovėdamas prie jam skirto antkapio. Jis teigė, kad gandai apie jo mirtį stipriai išpūsti.

 Vyras tvirtino, kad dabar jau supranta, kodėl niekas jam neskambino.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Vyras tvirtino, kad dabar jau supranta, kodėl niekas jam neskambino.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 24, 2020, 11:41 AM

Portalui „The Currier“ Hattelis sakė, kad suvokė, jog kažkas vyksta ne taip, nes pastaruosius tris ar keturis mėnesius jo socialinis gyvenimas buvo apmiręs.

Vyras tvirtino, kad dabar jau supranta, kodėl niekas jam neskambino. Mat žmonėms buvo susidaręs įspūdis, kad jis miręs.

Pasak Hattelio, jam skirtas antkapis Forfaro Niumonthilo kapinėse buvo pastatytas be jo žinios. Visa situacija vyriškiui priminė sceną iš populiarios britų komedijos „Tik kvailiai ir arkliai“.

Hatellis nori visus informuoti, kad jis yra net labai gyvas.

Dėl susidariusios keistos situacijos vyras kreipėsi į Anguso srities tarybos pareigūnus bei rengiasi užklijuoti ant antkapio iškaltą savo pavardę ir vardą.

„Žmonės galvoja, kad aš miręs. Tris ar keturis mėnesius niekas man neskambina. Tai mane trikdė. Tačiau dabar suprantu, kodėl neskambino. Aš netgi nenoriu būti užkastas į žemę. Noriu būti kremuotas“, – piktinosi Hattelis.

Dėl nutikusios istorijos vyras kaltina buvusią žmoną, su kuria išsiskyrė prieš 26 metus.

75 metų vyriškis, 37 metus pradirbęs suvirintoju, o dabar laiką leidžiantis pensijoje, tvirtino, kad jo buvusioji nusipirko kapinėse žemės plotelį ir jame pasistatė paminklą, tikėdamasi, kad ten jie bus abu palaidoti. Taip pat iš anksto ant paminklo iškalė ir jų abiejų vardus.

„Niekada nesakiau, kad norėčiau būti palaidotas šalia buvusios žmonos, – sakė Hattelis, su buvusia sutuoktine susilaukęs dviejų vaikų, kurie dabar jau yra suaugę. – Išsiskyrėme prieš 26 metus. Nepykstu, tačiau dėsiu visas pastangas, kad mano vardas dingtų nuo paminklo. Žinia, kad kapinėse tau, dar gyvam esančiam, stovi paminklas, – nekasdienis dalykas“.

Žurnalistai apsilankė ponios Hattel namuose norėdami sužinoti jos nuomonę apie buvusio vyro tvirtinimus. Tačiau pastangos pakalbinti ją nuėjo perniek.

Vėliau šeimos narys susisiekė su redakcija ir pasakė: „Tai yra šeimos reikalas ir mes jį spręsime privačiai“.

Anguso taryba atsisakė komentuoti temą bei pateikti informaciją apie tai, kas nusipirko tą žemės plotelį, motyvuodama tuo, kad tai yra konfidencialus reikalas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.