Pamela Anderson ištekėjo penktąjį kartą už daugiau nei 20 m. vyresnio vyro

Niekada nesakyk „niekada“. Dar neseniai apie naują santuoką net pagalvoti negalėjusi iš Kanados kilusi aktorė Pamela Anderson (52 m.) ištekėjo penktą kartą. Pasirodo, jos išrinktasis amerikiečių filmų prodiuseris ir buvęs kirpėjas Jonas Petersas (74 m.) ją išsirinkęs buvo jau seniai.

Futbolininkas A.Rami taip pat siekė P.Anderson rankos.<br>„Scanpix” nuotr.
Futbolininkas A.Rami taip pat siekė P.Anderson rankos.<br>„Scanpix” nuotr.
 Filmų kūrėjui J.Petersui P.Anderson į akį buvo kritusi nuo pat pirmo jų susitikimo.<br>„Scanpix” nuotr.
 Filmų kūrėjui J.Petersui P.Anderson į akį buvo kritusi nuo pat pirmo jų susitikimo.<br>„Scanpix” nuotr.
Filmų kūrėjui J.Petersui P.Anderson į akį buvo kritusi nuo pat pirmo jų susitikimo.<br>„Scanpix” nuotr.
Filmų kūrėjui J.Petersui P.Anderson į akį buvo kritusi nuo pat pirmo jų susitikimo.<br>„Scanpix” nuotr.
Su vieninteliu vyru – iš Graikijos kilusiu T.Lee Pamela susilaukė vaikų.<br>„Scanpix” nuotr.
Su vieninteliu vyru – iš Graikijos kilusiu T.Lee Pamela susilaukė vaikų.<br>„Scanpix” nuotr.
Su pokerio žaidėju R.Salomonu P.Anderson buvo susituokusi du kartus.<br>„Scanpix” nuotr.
Su pokerio žaidėju R.Salomonu P.Anderson buvo susituokusi du kartus.<br>„Scanpix” nuotr.
Vestuves su roko muzikantu Kidu Rocku aktorė P.Anderson iškėlė jachtoje Prancūzijos kurorte San Tropeze ir visos šventės metu dėvėjo tik baltą bikinį.<br>„Scanpix” nuotr.
Vestuves su roko muzikantu Kidu Rocku aktorė P.Anderson iškėlė jachtoje Prancūzijos kurorte San Tropeze ir visos šventės metu dėvėjo tik baltą bikinį.<br>„Scanpix” nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jan 30, 2020, 1:58 PM, atnaujinta Feb 14, 2020, 5:39 PM

Buvęs ilgametis žurnalo „Playboy“ modelis P.Anderson ir juostos „Taip gimė žvaigždė“ vienas kūrėjų J.Petersas susitiko daugiau nei prieš tris dešimtmečius garsiojoje Hugh Hefnerio (1926–2017) „Playboy“ viloje.

„Įėjęs pamačiau prie baro sėdintį mažą angelą. Tai buvo Pammy. Tada jai buvo 19 metų ir aš buvau tikras, kad ji taps ryškia žvaigžde.

Žinoma, H.Hefneris ją mylėjo ir regėjo jos grožį. Ji be makiažo buvo gražuolė. Ir labai protinga ir talentinga“, – prisiminė J.Petersas pirmąjį susitikimą, per kurį jis Pamelai netgi pasipiršo.

Tada ji atsisakė tekėti už dvidešimt dvejais metais vyresnio vyro, tačiau jis jai ėmė rodyti prielankumą kitokiais būdais.

Pasirodo, būtent jis sumokėjo už tada jaunutės P.Anderson vaidybos pamokas ir padėjo patekti į televiziją, kur ji išgarsėjo kaip serialo „Gelbėtojai“ aktorė.

Per tuos metus tiek Pamela, tiek Jonas mėgino kurti šeimas po keturis kartus, o kiek romanų abu turėjo, suskaičiuoti net neįmanoma.

J.Petersas pirmą kartą buvo susituokęs ir jau spėjęs išsiskirti dar tada, kai Pamela nebuvo gimusi. O vėliau filmų prodiuseris, kuris anksčiau dirbo kirpėju, buvo vedęs dar tris moteris iš filmų industrijos pasaulio. Iš visų santykių J.Petersas turi penkis vaikus.

O P.Anderson pirmą kartą ištekėjo būdama 28-erių 1995 metais, kai filmavosi ją išgarsinusiame seriale „Gelbėtojai“.

Savo ranką ir širdį aktorė atidavė „Mötley Crue“ būgnininkui Tommy Lee (57 m.), su kuriuo buvo susipažinusi vos prieš keturias dienas.

O tarp poros įsiplieskusia aistra galėjo įsitikinti visas pasaulis, mat po kelių mėnesių po žaibiškos santuokos internete išplito namuose filmuotos aktorės ir muzikanto sekso scenos, kurios buvo įvertintos kaip pornografija. Vaizdajuostė buvo pavogta iš sutuoktinių seifo.

Įžymybių pora susilaukė dviejų sūnų – Brandono (23 m.), kuris, kaip ir motina, tapo aktoriumi, ir Dylano (22 m.), kuris nusekė tėvo pėdomis ir pasirinko muzikanto kelią.

Vis dėlto skandalu prasidėjusi įžymybių santuoka po kelerių metų skandalingai ir baigėsi.

Tommy užpuolė ir sumušė Pamelą, kai ji ant rankų laikė jaunėlį Dylaną.

Už tai būgnininkas šešis mėnesius praleido įkalinimo įstaigoje. Jam išėjus į laisvę pora susitaikė ir daugiau ar mažiau kartu prabuvo iki 2001-ųjų, bet galiausiai išsiskyrė.

Po šeimos griūties su dviem mažais vaikais likusi P.Anderson ilgai neliūdėjo ir tais pačiais metais ėmė susitikinėti su kitu muzikantu – Robertu Jamesu Ritchie (49 m.), žinomu kaip Kidas Rockas.

Po metų susižadėjo, dar po metų paskelbė apie išsiskyrimą, tačiau dar po trejų sužadėtuves atnaujino ir 2006 metų liepą Prancūzijos kurorte San Tropeze susituokė jachtoje.

Ceremonijos metu aktorė vilkėjo baltą bikinį. Tada savo tinklaraštyje ji rašė, kad yra įsimylėjusi ir pagaliau sulaukė stebuklo. Bet tas stebuklas, apie kurį Pamela užsiminė, pasaulio neišvydo.

Tų pačių metų lapkritį aktorė patyrė persileidimą. Praėjus kelioms savaitėms po šios liūdnos žinios P.Anderson ir Kidas Rockas santuoką nutraukė teisme kaip priežastį nurodydami nesutaikomus skirtumus.

Nepraėjus nė metams nuo skyrybų aktorė vėl ištekėjo. Šįkart jos ranką laimėjo pokerio žaidėjas Rickas Salomonas (51 m.). Jiems abiem tai buvo jau trečioji santuoka. Vis dėlto Las Vegase sudaryta sąjunga tetruko 10 savaičių ir vėl baigėsi teisme dėl nesutaikomų skirtumų.

Užtat jokie skirtumai ir bendra skandalinga praeitis P.Anderson netrukdė atnaujinti santykių su savo sūnų tėvu ir buvusiu sutuoktiniu T.Lee.

Aktorė prisipažino kartkartėmis susitikdavusi su juo dėl sekso ir anksčiau, tačiau 2008 metais pora meilės istoriją atnaujino, netgi kartu apsigyveno. Bet tik trumpam. Neilgai trukus vėl pasuko skirtingais keliais.

Po penkerių metų Pamela prisipažino kartkartėmis pasimylėti susitikinėjanti ir su kitu buvusiu sutuoktiniu R.Salomonu. Galiausiai 2014-aisiais pora paskelbė dar kartą susituokianti. Bet ir ketvirta aktorės santuoka po metų nutrūko.

„Santuoka yra sunkus dalykas, tad daugiau tekėti tikrai nesiruošiu. Jau pakankamai daug kartų tai dariau ir atėjo toks amžius, kai manęs tai nebedomina“, – tada kalbėjo P.Anderson.

Praėjus dvejiems metams po to pareiškimo, 2017 metų gegužę, ji ėmė susitikinėti su 18 metų jaunesniu prancūzų futbolininku Adilu Rami (34 m.). Kanų kino festivalyje susipažinusi pora tapo neišskiriama.

P.Anderson dėl mylimojo buvo net atsikrausčiusi gyventi į Prancūziją, mokėsi prancūzų kalbos ir svajojo ten likti visam laikui.

Tada ji viešai džiaugėsi jųdviejų seksualiniais santykiais, pabrėžė, kad reikia mėgautis gyvenimu, ir netgi buvo užsiminusi, kad galbūt kada nors vėl norėtų ištekėti.

Vis dėlto po pusantrų metų pasaka baigėsi ir aktorė su futbolininku nutarė pasukti į skirtingas puses.

Tada poros bičiuliai kalbėjo, kad A.Rami buvo P.Anderson pasipiršęs, tačiau ji tekėti atsisakė. Esą nenorėjo atimti tėvo iš vaikų, mat A.Rami su modeliu ir buvusia žmona Sidonie Biemont (38 m.) 2016 metais susilaukė dvynių.

Bet futbolininkas ir Pamela po pusmečio grįžo vienas į kito glėbį ir džiaugėsi meile iki praėjusių metų birželio, kai „Instagram“ tinkle pasirodė dramatiškas Pamelos įrašas.

„Buvau apgauta – jis leido patikėti, kad mus sieja didelė meilė. Esu sugniuždyta. Prieš kelias dienas sužinojau, kad jis gyveno dvigubą gyvenimą.

Anksčiau jis juokais pasakodavo apie kitus sportininkus, kurie yra įsigiję butus su savo meilužėmis toje pačioje gatvėje, kurioje gyvena ir žmona. Šiuos vyrus jis vadino monstrais. Tačiau mūsų situacija dar blogesnė – jis viską melavo“, – socialiniame tinkle rašė įskaudinta Pamela, vadino futbolininką monstru ir gailėdama savęs negalėjo patikėti, kaip įmanoma kontroliuoti dviejų moterų širdį ir mintis.

Regis, kad sudaužytą aktorės širdį išgydė būtent senas pažįstamas J.Petersas, jei po kelių mėnesių bendravimo pora nusprendė santykius įforminti slaptoje ceremonijoje Malibu, Kalifornijoje (JAV).

„Gražių moterų aplinkui daug, tačiau pastaruosius 35 metus norėjau tik Pamelos. Ji veda mane iš proto gerąja prasme. Ji mane įkvepia.

Aš ją saugau ir su ja elgiuosi taip, kaip ji nusipelno, kad su ja būtų elgiamasi“, – gražių žodžių negailėjo filmų kūrėjas.

Pamela savo ruožtu naujam sutuoktiniui parašė eiliuotą tekstą, kuriame papasakojo jųdviejų istoriją. Ji prisipažino jį beprotiškai mylinti – kaip šeimos narį, kuris niekada nėra jos nuvylęs. Jie supranta ir gerbia vienas kitą, nors anksčiau ją Jono gyvenimas ir gąsdino.

Bet dabar jie yra pasiruošę priimti vienas kitą, ji yra laiminga moteris ir tai įrodymas, kad Dievas turi planą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: ekonomikos apžvalga apie iššūkius ir ateities perspektyvas