Grupės „The Muse“ lyderio dukra paveldėjo roko muzikanto šukuoseną

Britų roko grupės „The Muse“ lyderis Matthew Bellamy (41 m.) ką tik gimusios dukros šukuoseną juokais pavadino karantinine ir palygino naujagimės plaukus su savo. Prieš kelias savaites pasaulį išvydusi Lovella Dawn Bellamy – tikra tėvo kopija.

Pasidalijęs šeimos nuotrauka „Instagram“ tinkle M.Bellamy su žmona E.Evans juokavo, kad dukra gimė su karantinine šukuosena, kaip ir tėvo.<br>„Instagram“ nuotr.
Pasidalijęs šeimos nuotrauka „Instagram“ tinkle M.Bellamy su žmona E.Evans juokavo, kad dukra gimė su karantinine šukuosena, kaip ir tėvo.<br>„Instagram“ nuotr.
 Mattas ir Elle pradėjo susitikinėti prieš 5 metus.<br>123rf nuotr.
 Mattas ir Elle pradėjo susitikinėti prieš 5 metus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 7, 2020, 12:52 PM

Roko muzikantas susilaukė jau antro vaiko, bet pirmo bendro su žmona amerikiečių manekene Elle Evans (30 m.).

Prieš mėnesį, kai Elle jau skaičiavo paskutines nėštumo dienas, šeima pasidalijo nuotrauka, kaip prie jūros leidžia laiką su Matto, kaip sutrumpintai dažnai vadinamas muzikantas, ir jo buvusios sužadėtinės aktorės Kate Hudson (41 m.) sūnumi Binghamu (8 m.).

Mattas ir Elle pradėjo susitikinėti prieš 5 metus ir po pusantrų metų draugystės 2017 metų gruodį paskelbė susižadėję.

„Praėjus vos kelioms dienoms po mano gimtadienio per romantiškiausias mūsų gyvenimo atostogas mano svajonių vyras paprašė už jo tekėti. Po džiaugsmo ašarų, oro trūkumo dėl šoko ir akimirkos, kai negalėjau patikėti, ką išgirdau, aš, žinoma, pasakiau „taip“, – tada Fidžio saloje atostogaudama aikčiojo E.Evans.

Ji norėjo palaukti Kalėdų ir tada visus nustebinti šia žinia, bet iš laimės nesusilaikė visiems nepasipasakojusi.

Laiminga pora aukso žiedus sumainė praėjusį rugpjūtį romantiškame sode privačioje ceremonijoje Malibu, Kalifornijoje (JAV). O kad nauja šeima pagausės, paaiškėjo šių metų vasarį.

Trečios sužadėtuvės rokeriui pagaliau tapo sėkmingos. Mat anksčiau dvejus metus jis turėjo sužadėtinę italę psichologę Gaią Polloni, su ja saitus nutraukė 2009 metais.

Po to netrukus buvo užmezgęs santykius su Holivudo žvaigžde K.Hudson – po metų draugystės jai taip pat pasipiršo. Pora susilaukė sūnaus, tačiau sužadėtuvės nevirto santuoka – ji baigėsi skyrybomis 2014 metais.

Nors pora, atrodė, išsiskyrė ramiai, be jokių skandalų, nes esą nesutapo požiūris į gyvenimą, aktorė vėliau prisipažino, kad tas žingsnis buvo skausmingas.

„Santykių griūtis visada skausminga. Žinoma, gali pasirinkti, ar kentėti, ar išsiskirstyti. Jei mūsų su Mattu santykiai būtų buvę puikūs, iki šiol būtume kartu. Tačiau nusprendėme toliau eiti atskirai, nes turėjome skirtingas vizijas, kaip norime gyventi“, – paaiškino K.Hudson.

Nesvarbu, kas įvyko, buvę sužadėtiniai tikina gerai sutariantys. Juk jie augina bendrą vaiką.

Tuomet praėjus trejiems metams po skyrybų K.Hudson vėl įsimylėjo – užmezgė ryšį su šešeriais metais jaunesniu aktoriumi Danny Fujikawa (35 m.), kuriam pagimdė dukrą Rani Rose Hudson Fujikawa (1,8 m.) ir tapo trijų vaikų motina.

Mat aktorė jau kartą – nuo 2000-ųjų iki 2007-ųjų – buvo ištekėjusi už amerikiečių muzikanto Chriso Robinsono (53 m.) ir augina jo sūnų Ryderį (15 m.).

Parengė Vykintė Budrytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.