Pora atvirai prisipažino apie kraujomaišą: „Įsimylėjau savo tėtį, mūsų gyvenimas – nuostabus“

Nors Australijoje kraujomaiša yra draudžiama įstatymo ir už jo pažeidimą gali grėsti 25 metų kalėjimo, vienai porai tai buvo nė motais. Keistas tėčio ir dukros duetas turėdami nelegalius kraujomaišos santykius susilaukė dviejų vaikų ir netgi atvirai gyrėsi nuostabiu seksualiniu gyvenimu.

 Tėvas su dukra prisipažino apie kraujomaišą.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Tėvas su dukra prisipažino apie kraujomaišą.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Nelegali kraujomaišos istorija.<br>123rf.com asociatyvioji nuotr.
Nelegali kraujomaišos istorija.<br>123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 21, 2022, 8:57 PM

Johnas Earnestas Deavesas ir Jennifer Anne Deaves vienas kitą įsimylėjo 2000 m., kai „atrado vienas kitą iš naujo“. Jenny, kuriai tuo metu buvo 31 m., ištekėjusi ir su dviem vaikais išvyko gyventi pas savo tuomet 53 m. tėvą ir antrąją jo žmoną Dorothy į Pietų Australijoje esantį Port Pirį. Tėtis ir dukra iki 2000 m. vienas kitą matė tik tris kartus, tačiau kartą vėl atsikūrę jų santykiai peraugo į kraujomaišos romaną.

Nepaisant to, kad Johnas suprato tokių santykių pasekmes, jis atlaikydavo aplinkinių kritiką tiesiog sakydamas „Na ir kas?“ Nelegalūs tėčio ir jo dukters santykiai taip pat nutraukė 12 metų trukusią Johno santuoką su antrąja žmona, kuri vėliau kaltino pati save dėl atnaujintų tėvo ir dukters santykių.

2008 m. duodamas interviu laidai „60 minutes Australia“ Johnas džiūgavo, kad seksas su jo dukra yra „visiškai fantastiškas“. Daug kam šleikštulį keliantis tėvas netgi bandė įrodyti, kad jie yra absoliučiai normali pora.

„Emocijos kartais ima viršų. Žmonės turi suprasti, kad yra momentų, kai emocijos valdo širdį, o ne protą“, – aiškino jis.

„Aš žinau, kad tai yra nelegalu, bet na ir kas?“ – pridūrė Johnas.

Pati Jenny taip pat laikėsi nuomonės, kad seksas su jos pačios tėvu yra tarsi „seksualiniai santykiai su bet kuriuo kitu vyru“. Ji tvirtino, kad santykiai niekam nekenkia ir pora ir toliau gyvens kaip įprasta, laiminga šeima.

Tokia poros meilė galiausiai padovanojo ir du vaikus. Tiesa, vienas iš jų mirė praėjus vos kelioms dienoms po gimimo nuo įgimtos širdies ligos, o išgyvenusi dukra, kuriai Johnas yra ir tėvas, ir senelis, yra visiškai sveika.

Šie nesveiki santykiai sukėlė nemažą sukrėtimą šeimoje, jauniausia Johno dukra iš antrosios santuokos liko sugniuždyta dėl tėvo kraujomaišos. Johno žmona Dorothy sakė, kad dukra net nežinojo apie jo santykius su seserimi, kol tai nebuvo parodyta per televiziją.

Nepaisant tėvo ir dukros pasiteisinimų dėl sėkmingų santykių, pora buvo išskirta 2008 m., kai teismas nusprendė, jog buvo pažeistas įstatymas, o Johnas ir Jenny buvo pripažinti kaltais dėl dviejų kraujomaišos kaltinimų. Pirmasis buvo susijęs su lytiniais santykiais, po kurių gimė pirmasis vaikas, miręs 2001 m., o antrasis – su dukters gimimu 2007 m. Pora ir po pareikštų kaltinimų susitikinėjo, tačiau santykiai galiausiai nutrūko 2009 m.

Parengta pagal thesun.co.uk.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.