Septynių vaikų mama po tatuiruotėmis slepia baisius emocinius randus: brolio elgesys sužeidė ilgam

Septynių vaikų mama Melissa Sloan (45 m.) per savaitę pasidaro bent po vieną naują tatuiruotę, tai bandydama paslėpti savo emocinius randus. Nuo šešerių metų ją seksualiai išnaudojo jos brolis Gavinas, tačiau į skundus iš pradžių nebuvo atsiliepta.

Melissa Sloan<br>Lrytas.lt koliažas
Melissa Sloan<br>Lrytas.lt koliažas
Melissa Sloan<br>Asmeninio albumo nuotr.
Melissa Sloan<br>Asmeninio albumo nuotr.
Melissa Sloan<br>Asmeninio albumo nuotr.
Melissa Sloan<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 11, 2022, 2:44 PM

Užaugo galvodama, kad toks elgesys yra normalus

Melissa Sloan iš Poviso (Pietų Velsas), kurios visas kūnas nuo galvos iki kojų apgaubtas įvairiausiais piešiniais, paaiškino, kad jos tatuiruotės yra jos būdas uždengti siaubingo brolio pedofilo seksualinės prievartos „emocinius randus“. Septynių vaikų mama teigia, kad nuo šešerių metų ją seksualiai išnaudojo jos brolis Gavinas (46 m.), tačiau ji tik dabar nutraukė tylą apie savo kankinimus.

Praėjusią savaitę Gavinas Sloanas pagaliau buvo įkalintas už daugybę žiaurių prievartavimų ir seksualinių prievartavimų prieš kitus vaikus. Vis dėlto toks teismo sprendimas Mellisą nelabai nudžiugino, nes jos skundai prieš tai buvo laikomi nerimtais.

„Džiaugiuosi, kad jis pagaliau atsidūrė už grotų, bet taip pat jaučiuosi pikta, kad tuo metu mano skundas nebuvo tinkamai ištirtas. Visą gyvenimą kentėjau dėl prievartos. Visas mano kūnas padengtas tatuiruotėmis ir tai yra būdas susidoroti su vaikystėje patirta prievarta“, – sakė moteris.

Melissa ir Gavinas užaugo Kidderminsteryje su savo mama Doris ir dar dviem broliais ir seserimis. Melissa yra metais jaunesnė už Gaviną.

„Mes su Gavinu turime tą pačią motiną, bet skirtingus tėvus, tačiau buvome užauginti kaip brolis ir sesuo. Kaip vaikai, mes kartu maudėmės, kaip daro broliai ir seserys.

Kai man buvo šešeri, o jam – septyneri, Gevinas palietė mane apatinėje kūno dalyje vonioje. Pasakiau apie tai mamai, bet mes abu buvome maži vaikai, todėl ji į tai per daug nereagavo. Ji tikrai manimi netikėjo.

Tačiau tai tęsėsi ir pablogėjo, kai buvau paauglystėje. Mes su Gevinu dalijomės miegamuoju, o jis naudodavosi visomis progomis mane paliesti ir bandė priversti mane atlikti seksualinius veiksmus su juo. Jis netgi išgręžė nedidelę skylę vonios kambario duryse, kad galėtų mane šnipinėti.

Užaugau galvodama, kad tai normalu. Jis man pasakė, kad viskas gerai, nes jis yra netikras mano brolis“, – prisiminimais dalijosi Melissa.

Prievarta tęsėsi tol, kol ji neišsikentusi išėjo iš namų kai jai buvo 16 metų. Melissai teko keletą naktų nakvoti gatvėje, tačiau tokio išnaudojimo daugiau negalėjo pakęsti.

Pasakojimu niekas nepatikėjo

Melissa galiausiai pakeitė savo gyvenimą pradėdama savo kūną pildyti piešiniais. Pirmąją tatuiruotę ji pasidarė būdama 20 metų ir nuo to laiko didžiąją kūno dalį padengė skirtingais piešiniais. Šiuo metu ji per savaitę pasidaro vieną ar dvi naujas tatuiruotes.

„Man atrodė, kad tatuiruotės yra tarsi terapija, būdas užblokuoti praeitį ir piktnaudžiavimą“, – sakė ji.

Moteris apie savo brolio veiksmus išdrįso papasakoti tik praėjus beveik 10 metų nuo išėjimo iš namų, tačiau ir tada niekas pasakojimu nepatikėjo.

„Kai man buvo 35 metai, kreipiausi į policiją, nes nerimavau, kad Gavinas tai padarys kam nors kitam. Buvau apklausta, bet tai viskas. Nieko neišėjo, ir aš išėjau galvodama, kad laikiau tai savyje per ilgai“, – sakė Melissa.

Melissa prarado ryšį su savo broliu, tačiau praėjusią savaitę pasibaisėjo perskaičiusi naujienų svetainėje, kad jis buvo įkalintas už vaikų ir seksualinį prievartavimą.

„Aš buvau apstulbusi. Neturėjau jokio supratimo apie šį atvejį, kol neperskaičiau apie tai internete. Man palengvėjo, kad jis uždarytas, bet daugeliu atžvilgių jaučiuosi nusivylusi, kad tai neįvyko anksčiau. Jei į mano skundą būtų atsižvelgta rimtai, galbūt šiuos vargšus vaikus būtų buvę galima išgelbėti“, – kalbėjo moteris.

Byloje, kuri policijos buvo apibūdinta kaip „siaubinga“, Sloanas prisipažino kaltas dėl daugiau nei 30 nusikaltimų ir buvo įkalintas 21 metams. Dvi bendrininkės taip pat buvo nuteistos anksčiau šį mėnesį už dalyvavimą jo liguistuose nusikaltimuose.

Atlikę kratas jo namuose, pareigūnai aptiko daugybę vaizdo įrašų su nepadoriais vaikų vaizdais, įskaitant vaizdo įrašą, kuriame Sloanas seksualiai prievartauja mažametį vaiką. Visos nuotraukos buvo darytos 2013–2021 m.

Parengta pagal dailymail.co.uk.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.