Moteris klientų namus valo nuoga: būna atvejų, kai tenka pasakyti „ne“

Viena moteris iš Airijos atrado naują būdą uždirbti – ji nuoga valo žmonių namus.

 Valytoja.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Valytoja.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2023, 9:40 PM

32-ejų Lottie Rae tokio darbo ėmėsi 2017 m., siekdama užsidirbti papildomų pajamų. Ji papasakojo apie kelis neįprastus savo darbo aspektus, taip pat ir kai kuriuos baimę keliančius klientus.

Ji dirba su įvairiais žmonėmis. Vieni tiesiog nori kompanijos, o kiti: „Tikisi kažko daugiau“.

Pasak moters, šis darbas padėjo jai įgauti daugiau pasitikėjimo savo išvaizda, tiesa, tokio darbo ji ėmėsi tik dėl pinigų.

L. Rae, kurios įkainiai siekia 50 svarų sterlingų (apie 58 eurus) už valandą darbo, paaiškino: „Aš to nedaryčiau, jeigu man nebūtų mokama.“

Pasakodama apie savo veiklos detales, „laisvos dvasios“ moteris pridūrė, kad dirbant jai teko susidurti ir su keliais ją nejaukiai pasijusti privertusiais klientais.

„Yra tikrai nemažai bauginančių žmonių. Keli vyrukai, kuriems valau, užsako valytojas tikėdamiesi, kad gaus kai ką daugiau“, – sakė moteris.

„Aiškiai pasakau, kad čia ateinu tik tvarkyti, tačiau jie sako, kad kitos valytojos jiems šoko striptizą arba padarė masažą.“

L. Rae dirba su įvairiais klientais: nuo vyresnių vyrų, ieškančių kompanijos, iki jaunesnių vaikinų, turinčių disponuojamų pajamų ir norinčių „išbandyti ką nors kitokio“.

Nors dauguma jos klientų yra draugiški ir neperžengia ribos, ji pasakojo, kad kai kurie elgiasi kitaip.

„Vienas klientas, pas kurį dirbau jau tris kartus, turėjo pačius nešvariausius namus, kokius kada nors esu mačiusi – ten buvo pilna purvo ir nešvarumų.

Tačiau kai aš ten atvykau, jis visai nenorėjo, kad aš valyčiau. Jis nebuvo koks siaubūnas ar ištvirkėlis. Jis tik norėjo kompanijos.

Aš dažniausiai nesimaunu pirštinių, nors žinau, kad reikėtų. Jeigu tai tikrai labai nešvarūs namai, aš kreipiu daugiau dėmesio, ant ko stoviu, tačiau paprastai tai manęs visiškai netrikdo“, – pasakojo valytoja.

Deja, ne visos patirtys yra teigiamos: „Kartą vienas vaikinas per savo televizorių pradėjo žiūrėti pornografiją ir aš turėjau pasakyti: „Ne.“ Žmonės, kurie kelia daugiau baimės, dažniausiai pasikviečia mane į idealiai švarius namus, taigi tai tampa tam tikru indikatoriumi.“

Ji pridūrė: „Valiau ir keliems jaunesniems vaikinams, kurie atrodo labiau bendraujantys, dažnai susitinkantys su kitais žmonėmis. Tačiau jie turi nemažai pinigų ir nori išbandyti ką nors kitokio.

Kitas vaikinas, kuriam dirbau visus šešerius metus, yra nudistas, todėl jam tai labai patiko.

Jis jau būna nuogas, kai aš ateinu. Mes išgeriame kavos, aš pažaidžiu su jo šunimi ir tada kimbu į darbą.

Klientai taip pat nusirengia. Dalis jų iš pradžių jaudinasi ir lieka su rūbais tol, kol neįsidrąsina jų nusivilkti.“

Kalbėdama apie tai, kaip ji atrado šią veiklą, L.Rae pasakojo, kad nuoga valytoja ji tapo 2017 m. spalį po kelių nesėkmingų bandymų užsidirbti daugiau pinigų, pavyzdžiui, pardavinėjant dėvėtus drabužius.

Nuo tada ji dažnai kelia savo kasdienybės akimirkas į savo „Instagram“ paskyrą @musings_from_a_naked_cleaner.

L. Rae teigė: „Mano draugai ir šeima žino, kuo verčiuosi. Manau, jie bando suprasti, kodėl aš tai darau. Jiems atrodo, kad visi šie vyrai yra keisti ir ištvirkę, tačiau dažniausiai jie būna labai geri žmonės.

Per šešerius metus turėjau kelis vaikinus, kuriems mano veikla nekėlė jokių problemų. Mano dabartinis partneris taip pat tam neprieštarauja, o tai mane džiugina, nes aš žinau, kad daugumos mano draugių antrosios pusės niekada su tuo nesutiktų.“

Parengta pagal irishmirror.ie

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.