Aiškiaregių prognozės 2014 metams

Ką mums šiais metais žada aiškiaregiai ir astrologai? Pradėsime nuo žinomiausio – Michelio de Nostredame‘o. Jo 2014 metų prognozėse paminėta Nibiru planeta. Anot jo, 2014 metais ji turėtų praskristi taip arti Žemės, kad, tikėtina, net palies ją. Žinia, žemė sukasi aplink savo ašį, vadinasi, gali išstumti ją. Tada diena ir naktis pasikeis vietomis. Viena planetos pusė pasidengs ledynais, o kita – pavirs karštomis dykvietėmis!

Laimingi 2014 metais pagal numerologiją bus skaičiai 4, 7, 8.<br>123rf nuotr.
Laimingi 2014 metais pagal numerologiją bus skaičiai 4, 7, 8.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 3, 2014, 7:54 AM, atnaujinta Feb 18, 2018, 12:22 AM

O štai žinoma prancūzų aiškiaregė ir būrėja Madam Lenormand, išgarsėjusi savo tiksliomis prognozėmis XIX amžiaus pabaigoje, jokių baisių prognozių 2014 metams nepažadėjo. Nepaisant to, anot jos, šiais metais žmonės išgyvens nelengvą laiką. Užtat po to sulauks apdovanojimo – ateis „aukso amžius“: visi gyvens laimingai, nebus nei turtingų, nei vargšų. Todėl dabartinis astrologas Pavelas Globa padarė išvadą: arba viskas bus nušluota nuo žemės paviršiaus, arba ateis „komunizmas“, kurį daugiau kaip prieš 30 metų žadėjo kitas žinomas „pranašas“ Nikita Chruščiovas, rašo kp.ru.

Pastaraisiais metais astrologas P.Globa nelepina mūsų pozityviomis prognozėmis. Nieko džiugaus jis nežada ir 2014 metais. Anot jo, mūsų laukia eilinė pasaulio krizė, todėl stabilumą kol kas teks pamiršti.

Laidos „Būrėja“, rodomos per Rusijos „ТV-3“, vedėja Taisija Nedzveckaja, kruopščiai išdėliojusi Taro kortas ant stalo, papasakojo, kad šie metai bus gana prieštaringi: netrūks ne tik problemų, bet ir žlugimų. Iki kovo mėnesio bet kurie sumanymai, planai, projektai buksuos ar bus atidėliojami. Užtat tuo metu bus galima pagauti sėkmės paukštę už uodegos nebaigtiems reikalams ir darbams, kuriuos laikėte beviltiškais. Taip pat palankus metas ir norintiems atnaujinti senus ryšius su žmonėmis, kuriuos laikėte savo pagalbininkais ir šalininkais, mokytojais ir globėjais.

„Jei nuo metų pradžios iki kovo mėnesio baigsite nebaigtus darbus, tai bus puikus tramplinas siekiant kitų aukštumų. Taip pat labai palankus metas atsistatyti kažkada mestus mokslus. Be to, gali šauti į galvą netikėti sprendimai ir idėjos. Tas periodas taip pat palankus ir dvasiniam tobulėjimui“, – tikino T.Nedzveckaja.

O štai nuo liepos – rugsėjo mėnesių, Taro kortos daugumai abejojančiu ar dvejojančių žada galų gale padėti visus taškus ant „i“ meilės reikaluose. Be to, per tą periodą gali visiškai netikėtai sukurti šeimas poros, atrodančios aplinkiniams keistos ir visai nesuderinamos. „Bet neklausykite ką kalba kiti, klausykite tik savo širdies“, – tvirtino būrėja. Anot jos, nuo rugsėjo iki 2014 metų pabaigos labai sėkmingas metas materialine prasme. „Jūs gausite tai, ką užsitarnavote: pasirašysite naudingą sutartį, užmegsite harmoningus dalykinius ir asmeninius santykius. Apskritai jūsų pajamos pradės didėti kaip ant mielių“, – pridūrė būrėja.

Žinia, 2014 metai – Arklio metai. Anot aiškiaregės ir būrėjos T.Nedzveckajos, pagal šamanų tradicijas, Arklys laikomas vienas stipriausių gyvūnų, sugebančiu pernešti savo raitelį į kitus pasaulius. Todėl 2014-ieji bus svarbių pokyčių ir permainų metai. Jie bus sėkmingi žmonėms, siekiantiems būti lyderiais, kovotojais, pasižymintiems atkaklumu ir stipria valia siekiant užsibrėžto tikslo ir pergalės.

Laimingi 2014 metais pagal numerologiją bus skaičiai 4, 7, 8. Sėkmės spalva – oranžinė, geltona ir violetinė. Metai bus geri norintiems ne tik pakeisti savo gyvenimo būdą, bet apskritai trokštantiems esminių pokyčių: neįprastų kelionių, pomėgių, užsiėmimų ir panašiai!

Nuo sausio pradžios ir iki birželio pabaigos viešpataus Vandens stichija. Todėl pirmoje metų pusėje geriau nekelti vestuvių, nesudarinėti svarbių sandorių, netikėti pažadais. Nuo kovo mėnesio iki liepos pasistenkite niekam neskolinti pinigų, o sutaupytus pinigus pasidėkite juodai dienai.

Rugpjūčio mėnesį Jupiteris pereis į Ugnies stichiją, todėl gali sukelti sausrą, karštį ir kataklizmus. Todėl stenkitės atostogauti iki rugpjūčio mėnesio arba atidėti iki spalio mėnesio. 2014 metų ruduo – derliaus metas. Kitaip tariant, ką pasėjote, tą ir pjausite!

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.