V. Azanovas: kokie sapnai reiškia meilę ir kaip ją prišaukti?

Turbūt nėra pasaulyje merginos, kuri nenorėtų susirasti vaikino! Jei esate būtent ta, kuri šiuo metu intensyviai užsiimate svajonių vyro paieškomis, turėtumėte suklusti – parapsichologas Vladimiras Azanovas įvardijo sapnus ir prietarus, kaip kuo greičiau susirasti sau patinkančią antrąją pusę.

Meilės simbolis sapne – raudona žydinti gėlė.<br>123rf nuotr.
Meilės simbolis sapne – raudona žydinti gėlė.<br>123rf nuotr.
Parapsichologas Vladimiras Azanovas.<br>T.Bauro nuotr.
Parapsichologas Vladimiras Azanovas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Gerda Morozovienė

Oct 1, 2015, 10:21 PM, atnaujinta Oct 12, 2017, 9:00 AM

Parapsichologas V.Azanovas tvirtino, kad yra daugybė sapnų, kurie reiškia naują meilę. Jis įsitikinęs, kad per sapnus mums yra siunčiama tam tikra informacija apie mūsų ateitį, permainas gyvenime. Tereikia juos tinkamai iššifruoti ir laukti pokyčių.

Vyro paieškoms – piešiniai

Pašnekovas sakė, kad jei sapne žmogus mato švarų vandenį arba raudonas žydinčias gėles, tai reiškia, kad žmogaus laukia nauja meilė. „Meilės simbolis sapne – raudona žydinti gėlė. Tačiau būsimą naują meilę ar pasimatymus taip pat gali reikšti ir sapne geriama kava arba arbata“, – teigė vyras.

Paprašytas įvardyti bent vieną praktinį metodą, kaip prisišaukti ir susirasti tikrą meilę, parapsichologas pateikė konkretų patarimą.

„Mergina turi įsivaizduoti ne bet kokį vyrą, o tokį, kuris atitiktų jos poreikius. Nereikia sukurti mintyse kažkokio superherojaus. Ieškokite panašumų į save. Ant popieriaus nupieškite arba aprašykite vyrą, apie kurį svajojate. Čia taip pat kaip su namo statybomis – prieš statant reikia brėžinio, tiesa? Tad vyro paieškoms galioja ta pati taisyklė“, – įsitikinęs vyras.

Atvaizdas veidrodyje – nėštumo ženklas

Paklaustas, ar yra sapnų, reiškiančių konfliktines situacijas arba skyrybas šeimoje, jis tikino, kad tokių tikrai yra. „Jei žmogus sapnuoja katinus arba gyvates, gali grėsti konfliktai šeimoje. Pavojaus ir permainų gyvenime nebus, jei sapnuosite šunis“, – sakė jis.

Yra sapnų, reiškiančių ir nėštumą. „Jei matote savo atspindį veidrodyje, gali būti, kad greitu laiku pradėsite lauktis. Antrą arba trečią vaiką gali reikšti ir sapne matoma meškerė ir žuvys. Didelė žuvis – tai kūdikis šeimoje“, – teigė jis.

Parapsichologas sakė, kad itin pranašiški yra moterų sapnai. Taip yra todėl, kad moterys paprastai dirba protinį darbą – po visos dienos protinio darbo naktį smegenys dar dirba ir toliau tęsia veiksmus per sapnus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.