Veidotyrininkė: Remigijaus Šimašiaus tipo žmonės kelia gailestį

Lietuvoje gausu žymių visuomenės veikėjų, kurie sėkmingai siekia užsibrėžtų tikslų. Tokių yra ir šou pasaulyje, ir politikoje.

R.Šimašiaus akių kampučiai nuleisti – tai kelia aplinkinių gailestį.<br>D.Umbraso nuotr.
R.Šimašiaus akių kampučiai nuleisti – tai kelia aplinkinių gailestį.<br>D.Umbraso nuotr.
Visuomenės veikėja Agnė Zuokienė.<br>T.Bauro nuotr.
Visuomenės veikėja Agnė Zuokienė.<br>T.Bauro nuotr.
Laidų vedėjas Arūnas Valinskas.<br>T.Bauro nuotr.
Laidų vedėjas Arūnas Valinskas.<br>T.Bauro nuotr.
Neurolingvistė Viktorija Česonytė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Neurolingvistė Viktorija Česonytė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Gerda Morozovienė

2015-10-20 14:01, atnaujinta 2017-10-08 23:09

Vienus ryškiausių – TV laidų ir projektų vedėją Arūną Valinską, dabartinį Vilniaus merą Remigijų Šimašių ir visuomenės veikėją Agnę Zuokienę pagal veido bruožus ištyrė neurolingvistikos programavimo trenerė ir verslo konsultacijų įmonės „Pergalės kodas“ steigėja Viktorija Česonytė. 

A.Valinskas – idėjų generatorius

Pamačiusi TV laidų ir projektų vedėjo Arūno Valinsko nuotrauką, moteris nė kiek nesutriko. „Tai labai ambicinga asmenybė. Jei vertintume ambicijas kaip atskirą faktą, tai gal jos ir nėra taip gerai, tačiau jei jas prijungsime prie strateginės veiklos bei tikslų, gausime puikų rezultatą.

Arūnas yra labai užsispyręs žmogus, kitiems primetantis savo taisykles. Plonos vyro lūpos išduoda valdingumą, mokėjimą elgtis su pinigais. Jo veido bruožai atitinka tikrą finansinį lyderį.

A.Valinskas sugeba įgyvendinti daugybę idėjų. Kalbant apie asmeninį gyvenimą, tai jis suvokia, jog artima aplinka yra didžiausias jo palaikymas. Jis gerbia juos, skiria dėmesį namiškiams, tačiau tik tiek, kiek tai netrukdo pagrindinei veiklai“, – dėstė neurolingvistė.

R.Šimašius – stiprus lyderis

Apie Remigijų Šimašių pašnekovė sakė, kad tai labai ištvermingas, patikimas ir ramus vyras.

„Jis diplomatiškai siekia savo tikslų. Matote, jo akys šiek tiek nuleistos. Aplinkoje jis paprastai iššaukia gailestį, žmonės nori jam padėti. Sąmoningai tokios mimikos mes nutaisyti negalime, tačiau pas jį – tai prigimtinis bruožas. Taigi, žmonės į jį reaguoja taip, tarsi jam nuolat reikėtų pagalvos, o jis, tą suprasdamas, ima tuo naudotis“, – sakė ji.

Paklausta apie Vilniaus mero lyderiavimą, ji teigė, kad tai intelektualiai skvarbus žmogus su stipriomis lyderio savybėmis“, – teigė moteris.

A.Zuokienė patiria nuolatinį stresą

Visuomenės veikėjos Agnės Zuokienės nuotrauka veidotyrininkę privertė susimąstyti. „Tai tikslo siekianti asmenybė. Ji labai sisteminga, nuosekli, struktūruota.

Puikiai sugeba išnaudoti esamus išteklius maksimaliems rezultatams. Dėl nuolatinio mąstymo, kokį sprendimą priimti yra palankiausia ir geriausia, nukenčia jos miegas, ji greitai pavargsta.

Jos viršutiniai akių vokai gerokai pakritę dėl nuolatinio nuovargio. Beje, dėl savo sistemingumo ir nuoseklumo, nenustebčiau, jei ji būtų pasirinkusi inžinerinius arba techninius mokslus“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.