Vladimiras Azanovas: kuo rizikuojate įsigydami vogtą daiktą

Lietuvoje vyksta neregėti dalykai – Klaipėdos policija sulaikė tris vyrus, atkasusius nužudyto žmogaus kapą ir pagrobusius auksinę grandinėlę. O Kelmės policija aktyviai ieškojo moters, kuri iš nužudymu įtariamo Rimanto Bekinčio pirko aukų daiktus. Kas būtų, jei tokį papuošalą, nuimtą nuo mirusiojo žmogaus kūno, kas nors įsigytų? Kokią energiją perduoda vogtas daiktas? Atsakė parapsichologas Vladimiras Azanovas.

Niekas nenorėtų namuose laikyti vogtų daiktų arba nešioti vogtų papuošalų.<br>123rf nuotr.
Niekas nenorėtų namuose laikyti vogtų daiktų arba nešioti vogtų papuošalų.<br>123rf nuotr.
Parapsichologas Vladimiras Azanovas.<br>T.Bauro nuotr.
Parapsichologas Vladimiras Azanovas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Gerda Morozovienė

Nov 7, 2015, 5:54 AM, atnaujinta Oct 5, 2017, 11:38 AM

Neigiamą energiją valo žvakės

Neretai pasitaiko atvejų, kai dailūs papuošalai arba drabužiai pardavinėjami tiesiog gatvėse ar turguje. Tikrai daugeliui yra tekę matyti kelis drabužius besinešantį pardavėją ir siūlantį jį įsigyti. Ar įsigyti vogti daiktai neprišaukia nelaimių? „Jeigu žmogus pavogė daiktą iš vieno žmogaus ir perduoda kitam, tai tame daikte lieka to žmogaus informacija, iš kurio daiktas buvo pavogtas. Vogtas daiktas nepasisavina vagies informacijos“, – tvirtino parapsichologas.

Jis teigė, kad jeigu daiktas buvo pavogtas iš sergančio arba labai nelaimingo žmogaus, tikėtina, kad įsigijęs tokį daiktą irgi taps nelaimingu. „Visa informacija ir daikto energija persiduos jį įsigijusiam tuo atveju, jei nupirktas daiktas buvo nešiotas labai arti kūno. Daiktai – informatoriai yra laikrodis, kaklo ir rankų papuošalai, žiedai. Kuo arčiau daiktas buvo prie kūno, tuo daugiau jame informacijos“, – sakė V.Azanovas ir pridūrė, kad, pavyzdžiui, paveiksluose ar technikoje informacija apie žmogų nepasilieka.

Parapsichologas teigė, kad iš įsigytų dėvėtų, nešiotų ar avėtų daiktų būtina išvalyti susikaupusią neigiamą informaciją. „Tai padaryti galima paprastai. Reikia padėti daiktą ant kėdės. Paimkite degančią žvakę ir aplink kėdę prieš laikrodžio rodyklę apeikite septynis kartus. Tuo laiku mintyse kartokite maldas, kreipkitės į Dievą. Jeigu norite į tam tikrą daiktą įkrauti energijos, reikėtų aplink daiktą eiti palei laikrodžio rodyklę, laikant rankas virš tam tikro vandens. Pavyzdžiui, vandens, kurį norite pakrauti teigiama energija“, – aiškino pašnekovas.

Jis tikino, kad atlikti tokį ritualą gali ir tikintys Dievu. „Sakyti maldą Dievui atliekant tokius ritualus, nieko pavojingo ar baisaus. Juk bažnyčioje taip pat deginame žvakes“, – įsitikinęs V.Azanovas.

Daiktai iš kapinių neša nelaimes

Lietuvą sukrėtė įvykis, kai Klaipėdoje buvo suimti trys vyrai, kurie atkasinėjo kapus ir nuo mirusiųjų nuiminėjo auksinius papuošalus. Parapsichologas įsitikinęs, kad su tokiais papuošalais perduodama tik negatyvi energija. „Iš mirusių žmonių daiktų sklinda tik bloga energija. Gavęs tokį daiktą, žmogus tikrai gali stipriai nukentėti, jį galima pradėti pulti nelaimės ar ligos. Reikėtų žinoti, kad iš kapų visai nieko negalima neštis – nei žvakių, nei gėlių. Kadaise buvo tokia istorija, kai žmogus iš kapinių pasiėmė medinį kryžių ir jį sudegino – labai greitai jo visą kūną suparalyžiavo“, – perspėjo pašnekovas.

V.Azanovas tvirtino sužinojus, kad įsigijote vogtą daiktą, juo kuo skubiau reikia atsikratyti. „Tikrai niekas nenorėtų namuose laikyti vogtų daiktų arba nešioti vogtų papuošalų. Todėl sužinojus, kuo skubiau reikia jais atsikratyti – papuošalus atiduokite į lombardą“, – sakė specialistas.

Kokia energija perduodama per dėvėtus daiktus ir avalynę, kurią daugelis perka dėvėtų drabužių parduotuvėse? „Situacija tokia pati. Jeigu žmogus pradeda avėti sąnarių ligomis arba grybeliu sirgusio šeimininko avalynę, tikėtina, kad šios ligos jam taip pat persiduos. Informacija į drabužius „neįsirašo“, jeigu jis buvo dėvėtas vos vieną-du kartus. Tačiau jei žmogus dėvi paltą 10-15 metų ir vėliau jį nutaria parduoti, tikėtina, kad jame bus daug informacijos. Tokiu atveju paltą reikėtų valyti taip, kaip rekomendavau valyti auksinius papuošalus – padėti ant kėdės ir septynis kartus su žvake rankoje eiti prieš laikrodžio rodyklę“, – patarė parapsichologas.

Daugelis mamų šiais laikais savo vaikams perka dėvėtus drabužius. Pasak V.Azanovo, su vaikais yra kitaip. „Dėvėti vaikų drabužėliai pavojaus nekelia – vaikai juos trumpai dėvi ir greitai sudėvi, todėl ten nespėja kauptis jokia informacija“, – tikino specialistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.