Ką apie moters asmenybę atskleidžia jos plaukų spalva?

Daugeliui vyrų moterys – neįminta paslaptis, kurią norisi atskleisti. Apie išskirtinius jų charakterių bruožus galima pasidomėti išsiaiškinus gimimo datą arba pažvelgus į antakių formą.

Moterų būdo bruožus ir ypatingas charakterio savybes gali išduoti ir plaukų spalva.<br>123rf nuotr.
Moterų būdo bruožus ir ypatingas charakterio savybes gali išduoti ir plaukų spalva.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2015-12-10 09:10, atnaujinta 2017-09-30 07:19

Tačiau būkite budrūs – moterų būdo bruožus ir ypatingas charakterio savybes gali išduoti ir plaukų spalva. Tad kokios spalvos jūsų išrinktosios plaukai?

Jei ji šviesiaplaukė...

„Blondinė...“ Daugelis iš jūsų moja ranka pamatęs šviesių plaukų merginą. Tačiau anekdotų herojė nuo tikrosios šarmingos šviesių plaukų atstovės, tikrai skiriasi.

Visame pasaulyje natūralių šviesių plaukų atstovių liko vos šiek tiek daugiau nei 16 proc. Paradoksalu – apie nykstančias gražuoles slapta svajoja apie 70 proc. visų planetos vyrų. Daugelis šviesiaplaukių merginų iš kitų išsiskiria švelniais veido bruožais, tyrumu, todėl vyrukai įsitikinę, kad šviesiaplaukės merginos juos džiugins geraširdiškumu, atvirumu ir švelnumu.

Tačiau iš tiesų šis įsivaizdavimas skiriasi nuo tikrosios tiesos. Natūralios šviesiaplaukės merginos paprastai yra itin racionalaus mąstymo, todėl daugelis jų renkasi tiksliuosius mokslus, su malonumu kremta matematikos, fizikos ar net gamtos mokslus.

Jos kaip niekas kitas pasitiki savo intuicija, kuri jų niekada neapgauna. Jos sugeba susikaupusias emocijas išlaikyti savyje, neviešina jų ir bloga nuotaika neužkrečia žmonių, esančių greta jų.

Nė viena šviesiaplaukė mergina neskuba pasitikėti greta jų esančiais žmonėmis. Jos nėra iš tų merginų, kurios pasakoja apie save, garsiai pasakoja asmenines istorijas.

Vyrų lūkesčiai labai skiriasi nuo to, kokios yra tikrosios šviesiaplaukės, todėl gerai nepažinę ir vedę šviesiaplaukę, dažnai vyrai ilgainiui nori su jomis skirtis. Nes tai itin stiprios, valdingos ir, reikalui esant, net aršios moterys. Jos tikrai nėra iš tų moterų, kurias galima nusivesti į lovą pirmojo pasimatymo metu.

Jei ji brunetė...

Apie merginas, kurių plaukai rudi arba net juodi, dažnai sakoma, jog iš kitų išsiskiria gudrumu. Tačiau iš tiesų, dažna brunetė – tikra melancholikė, svajojanti asmenybė. Jos paprastai linkusios į jautrumą, savų jausmų analizę. Net ir dėl smulkmenų jos gali greitai susierzinti, jaudintis dėl to.

Dažna brunetė – tikras degtukas. Jos paprastai itin audringai reaguoja į pačias įvairiausias situacijas, labai greitai užsiplieskia, tačiau dar greičiau nurimsta, pamiršta problemą, dėl kurios jaudinosi.

Įdomus faktas – daugiau nei 70 proc. vyrų svajoja apie šviesiaplaukes, tačiau daugelis iš jų santuokai renkasi fatališkomis damomis tituluojamas brunetes.

Jei ji rusvaplaukė...

Rusvų plaukų atstovės – itin ryškios ne tik išore, bet ir temperamentu. Tai itin emocionalios, impulsyvios ir kartais net prieštaringai vertinamos asmenybės. Moterys su ugninės spalvos plaukais nemėgsta daromo spaudimo, jos negali pakęsti situacijų, kai reikia taikstytis su kitais.

Jos tvirtai tiki, kad nieko neprivalo daryti kitiems ir nesitiki sulaukti pagalbos iš aplinkinių. Paprastai jie turi vieną žmogų, kuris yra jų geriausias draugas ir tik juo pasitiki, noriai bendrauja, atsiveria. Tai nėra to tipo žmonės, kurie linkę bendrauti su kitais, plepėti su draugėmis apie santykius prie vyno taurės.

Raudonplaukės moterys gerokai dažniau mylisi už kitas moteris ir nuolat stengiasi ieškoti naujų partnerių. Tai nešabloniškai mąstančios asmenybės.

Jei ji šatenė...

Tai itin ramios, jaukios ir švelnios asmenybės. Jos maloniai bendrauja, lengvai randa bendrą kalbą su skirtingais žmonėmis. Joms patinka naujos pažintys. Jei šatenė patenka į situaciją, kuomet aplink – nepažįstami žmonės, ji nė akimirką nesijaudina ir sėkmingai vysto dialogą, stengiasi tapti pokalbio lydere.

Miela šatenės šypsena akimirksniu gali nugesinti net ir didžiausią gaisrą. Jos net ir beviltiškoje situacijose randa išeitį.

Paprastai šatenės yra tos moterys, kurios, nors ir itin savimi rūpinasi, tačiau labiau už viską puoselėja vidinį grožį. Paprastai vyrai pastebi jų išsilavinimą, intelektą ir profesinę kompetenciją.

Jos, kitaip nei daugelis kitų moterų, į įvairias situacijas reaguoja ne emocionaliai, bet racionaliai, viską priima šaltakraujiškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.