Vladimiras Azanovas apie šių metų Kūčias: tai blogas laikotarpis

Nuo seno žinoma, kad Kūčių vakaras – stebuklingas. Tikima, kad tą vakarą reikia išmėginti įvairius burtus, ateities spėjimus. Manoma, kad ir sapnai būna pranašiški. Tačiau parapsichologas Vladimiras Azanovas nėra linkęs su tuo sutikti – jis teigė, kad gerokai pranašiškesni yra šv. Kalėdų nakties sapnai.

Nuo seno žinoma, kad Kūčių vakaras – stebuklingas.<br>123rf nuotr.
Nuo seno žinoma, kad Kūčių vakaras – stebuklingas.<br>123rf nuotr.
Parapsichologas Vladimiras Azanovas.<br>T.Bauro nuotr.
Parapsichologas Vladimiras Azanovas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 24, 2015, 10:04 AM, atnaujinta Sep 27, 2017, 3:10 PM

Tryliktoji Mėnulio diena

Parapsichologas įsitikinęs, kad kai kuriomis naktimis regėti sapnai pildosi, o kai kuriomis – ne. „Šių metų Kūčios – šėtoniškos. Tai tryliktoji Mėnulio diena, kuri gali parodyti žmogui baisius dalykus, kuriuos sunku paaiškinti. Tos nakties sapnai tikrai nesipildys. Dažnas gali regėti košmarus. Tačiau visai kitokia situacija dėl nakties iš gruodžio 25 į 26. Būtinai atkreipkite dėmesį į tos nakties sapnus. Jei regėsite mirusius artimuosius, gali būti, jie nori jums pranešti tam tikrą informaciją, kuri išsipildys per tris mėnesius arba pusmetį“, – aiškino pašnekovas.

Kiekvieną gautą informaciją stenkitės atidžiai iššifruoti. Jeigu sapnuojate mišką, gali būti, kad artimiausiu metu gausite svarbios informacijos. Ne veltui sakoma, kad kuo toliau į mišką, tuo daugiau malkų.

Jei sapne regite namą, gali būti, kad kažkas slegia arba artimiausiu metu ims slėgti širdį ir sielą. Susapnuotas katinas – įspėjimas dėl greta esančio priešo, o sapne regėtas šuo – draugystės simbolis.

V.Azanovas papasakojo savo patirtį. Kartą jis sapnavo į žemę trenkusį žaibą. Ilgą laiką jis negalėjo atrasti sapno paaiškinimo, kol vieną dieną automobilis nutrenkė jo šunį, kuris buvo palaidotas po žeme. Taigi, tai buvo toks reiškinys, kurį laikui bėgant gali pats iššifruoti, paaiškinti tam tikras reikšmes.

Kūčių burtai

Parapsichologas Kūčių vakarą kviečia išbandyti ateities spėjimus. Tačiau viską pataria daryti saikingai ir nepersistengti. Taip pat visus burtus ir ateities spėjimus reikėtų atlikti iki vidurnakčio, nes po 24 val. informacija gali tapti neigiama ir pakenkti tam, kuris buriasi.

Po 21 valandos prie veidrodžio iš abiejų pusių uždekite po žvakę. Patalpoje apšvietimas turi būti miglotas. Žiūrėkite į veidrodį ir stebėkite, ką matote. Suformuluokite konkretų klausimą ir laukite informacijos. Jei paprašysite parodyti mylimo žmogaus veidą, po kelių akimirkų pamatysite siluetą.

Yra dar vienas burtas, padėsiantis pažvelgti į ateitį. Paimkite mėlynos spalvos dubenį ir pripilkite į jį vandens. Iš abiejų pusių pastatykite po žvakę. Suformuluokite konkretų klausimą. Žiūrėkite gilyn į dubenį ir nemirksėkite. Po 15–20 sekundžių vanduo taps baltos spalvos. Stebėkite atsiradusius simbolius. Jeigu uždavėte klausimą, susijusį su darbu, ir dubenyje pamatėte monetos simbolį, gali būti, kad jus paaukštins. Jeigu matote ratą, darbų nestigs ir suksitės kaip voverė rate.

Naujųjų metų nakties simboliai

2016-ieji pagal kinų horoskopą – Beždžionės metai. Todėl parapsichologas pataria ant naujametinio stalo turėti beždžionės statulėlę ir būtinai pasidėti molinį indelį su monetomis. Toks burtas padės pritraukti į namus finansinę sėkmę.

Taip pat ant stalo turėtų būti produktų, kurie teikia džiaugsmą beždžionėlėms, – kuo daugiau riešutų, bananų, ananasų.

Naujųjų metų naktį reikėtų rengtis ryškiomis spalvomis. Tinka žalia, raudona, mėlyna ir geltona spalvos. Svarbiausia, kad žmogus, pasirinkęs tam tikrą ryškią spalvą, gerai jaustųsi.

V.Azanovas patarė Naujųjų metų naktį kuo dažniau žiūrėti į veidrodį. Prieikite prie jo su teigiamomis emocijomis, šypsokitės, sakykite sau kuo daugiau komplimentų, girkite save.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.