Alkoholio vartojimo ypatumai – pagal Zodiako ženklą

Didžiosios metų šventės į draugę suburia kartais ir menkai pažįstamus žmones. Įsimaišius alkoholiui, tie nepažįstami žmonės gali tapti visiškai nenuspėjami. Yra rimta priežastis, kol protas dar blaivus, susipažįstant su žmogumi pasidomėti ir jo Zodiako ženklu. Mat, kaip teigia astrologai, nuo to labai priklauso, kaip žmogus elgsis išgėręs.

Pagrindinė taisyklė, geriant su Avinu – niekada negerkite su Avinu.<br>123rf nuotr.
Pagrindinė taisyklė, geriant su Avinu – niekada negerkite su Avinu.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 31, 2015, 7:06 PM, atnaujinta Apr 6, 2017, 6:30 AM

Avinas

Pagrindinė taisyklė, geriant su Avinu – niekada negerkite su Avinu. Tačiau jei jau teko, pasistenkite šalia pasisodinti blaivų Vandenį, kad jis jus laiku nusivestų. Priešingu atveju rizikuojate atsibusti kitame mieste, sužinoti, kad vakar vedėte ne pirmos jaunystės lietuvių kalbos mokytoją ir įžeidėte gerą žmogų su dirbtinio kailio kepure. Tuo tarpu Avinas užjausdamas žiūrės į jus visiškai blaiviomis akimis ir kinkuos galvą: „Kaip čia taip, mes juk tik po lašelį...“ Na, o jeigu Avinas – jūs, tuomet turite turėti omenyje, kad kitų Zodiako ženklų labai keista fiziologija – jie nuo alkoholinių gėrimų apgirsta.

Jautis

Girtas Jautis visada apsimeta, kad yra blaivus. Net jeigu Jautis šliaužioja po grindis, kaip sraigė paskui save palikdamas drėgną pėdsaką, jis vis vien yra įsitikinęs, kad vakaras tik prasidėjo. Jaučiai turi šventą taisyklę – iš gyvenimo imti viską. Visus pinigus, visą seksą – lygiai tas pats galioja ir alkoholiui. Jeigu susiruošėte išgerti su Jaučiu – netaupykite, priešingu atveju galite išgirsti kažką panašaus: „Išsiųsk kvailį degtinės – jis vieną ir parneš“. Beje, du degtinės jūsų taip pat neišgelbės – po jų Jautis ims vaidinti didvyrį ir suniokos viską, iki ko sugebės prišliaužti, taip pat ir jūsų gerus santykius.

Dvyniai

Dvynių dvilypumas, išgėrus alkoholio, išnyksta, palikdamas tik kažkurį vieną iš jų veidų. Ir čia jau – kaip pasiseks. Gali pasirodyti ir linksmutė katytė su mikrofonu ir šūksniais „Jūs dainuojate nuostabiai“, ir niūri pragaro išpera, kuri tiesiog nekenčia visų aplinkinių ir visomis išgalėmis siekia juos sunaikinti. Antruoju atveju geriantys su Dvyniais gali sužinoti labai daug naujo apie savo išvaizdą, sugebėjimus ir gyvenimo sprendimus. O ryte Dvyniai tik numos ranka: „Tu ką, išprotėjai, kad dėl to įsižeidei? Juk buvau girtas“.

Vėžys

Nugirdyti Vėžį – vienintelis būdas jį iš tiesų pažinti. Maskavimosi meistras, kai būna išgėręs, tampa atviras visam pasauliui ir galiausiai nustoja drovėtis. Blaivų Vėžį sugundyti spontanišku seksu – sudėtinga užduotis, tuo tarpu girtas – iš karto stovi pusnuogis, visas degdamas iš nekantrumo. Suprantama, ryte Vėžys vėl sulįs į savo kiautą ir ten tylėdamas sukandęs dantis kentės.

Liūtas

Girtas Liūtas niekuo nesiskiria nuo blaivaus Liūto. Nebent tik decibelų kiekis didėja proporcingai išgerto alkoholio kiekiui. Blaivus Liūtas, pasakodamas apie savo pasiekimus, nuotykius ir pergales, vis dėlto retkarčiais daro pauzes, kad įkvėptų šiek tiek oro. Tuo tarpu girtam Liūtui oro visai nereikia. Girtam Liūtui reikia šimtąjį kartą papasakoti istoriją iš serijos „Viešpatie, koks aš kietas“, nes 20 žmonių kompanijoje atsirado vienas nelaimingasis, kuris kažkodėl tos istorijos dar nėra girdėjęs.

Mergelė

Kam geria Mergelė – visiškai nesuprantama. Galbūt girtos Mergelės siela laikinai išeina iš kūno paklaidžioti žaliais laukais su žibuoklėmis ir besiganančiais vienaragiais. Tuo tarpu mūsų nuodėmingame pasaulyje Mergelė pereina tris privalomus etapus: „Aš tokia girta“ (po pirmos taurės), „Aš jus taip myliu“ (vidury nakties) ir „Kur aspirinas?“ (ryte). Jauna pagiringa Mergelė ryte gali suprasti esanti nebe mergelė, bet detalių niekada neprisimins.

Svarstyklės

Svarstyklės gerti bijo, bet labai mėgsta. Todėl, kad tiktai būdamos girtos liaujasi viską aplink sverti ir išgyvena harmoniją su supančiu pasauliu. Amžinos šviesaus idealo paieškos laikinai baigiasi, nes tai – ta pati situacija, kuomet nebūna ir negražių moterų. Beje, ir kvailų vyrų. Visi tokie mieli, kad visiškai nesuprantama, kaip buvo galima šitiek metų raukti nosį dėl pasaulio neestetiškumo. Tiesa, ryte Svarstyklėms, prisiminusioms, kad sugebėjo prisigėrusios susibroliauti su žmogumi, baigusiu profesinę technikos mokyklą, bus baisiai gėda.

Skorpionas

Skorpionas prisigeria iki šaunumo būklės, o tada stipriai sustabdo, toliau pilstydamas kitiems ir kartodamas, kad jo lengva ranka. Jis meluoja! Skorpiono labai, labai sunki ranka, ir jiems labai patinka pasimėgauti vaizdu, kaip jų aukos bando atsistoti ant kojų. Jeigu planuojate nugirdyti Skorpioną, kad, pavyzdžiui, jį nusitemptumėte į lovą ar išpeštumėte kokią nors informaciją, verčiau iš karto nusišaukite. Nes jis pasakys: „Taip, žinoma, bet pirma dar po vieną – aš įpilsiu, mano lengva ranka“. O po to atsibusite nepažįstamame mieste su pagyvenusia mokytoja, įžeidę gerą žmogų. Gerti su Skorpionu galima tiktai tiems, kas svajoja tapti „Youtube“ žvaigžde.

Šaulys

Šaulys – alkoholikas. Arba blaivininkas. Nes Šauliui gyvenime nepasisekė. Arba pasisekė. Apskritai neaišku neaišku, kaip gerti su Šauliu. Pirmuoju atveju jums neužteks sveikatos. Antruoju – numirsite iš nuobodulio išklausę maždaug pusę paskaitos apie alkoholinių gėrimų žalą. Ginčytis su juo beprasmiška – jis arba jus nušaus, arba įsižeis, ir, beje, pastarasis variantas – kur kas blogesnis.

Ožiaragis

Neblaivaus Ožiaragio sąmonę galima apskaičiuoti pagal paprastą formulę: charakteris, pakeltas dešimtuoju laipsniu, plius šaknis iš sveiko proto, padauginta iš minus vieno. Būsena ateina po trečios taurės ir toliau nesikeičia, nepriklausomai nuo išgerto kiekio. Uždaras ir atsargus Ožiaragis girtas pavirsta kompanijos siela, dosniai žarstančia komplimentus aplinkiniams ir geraširdiškai reaguojančias į pasišaipymus. Neapsigaukite. Visa esmė – kad ryte Ožiaragiai viską prisimena.

Vandenis

Girtas Vandenis gali apversti aukštyn kojom visą pasaulį, nekreipdamas dėmesio į tokias smulkmenas, kaip atspirties taškas. Jis griebia popieriaus lapą ir išgimdo dieviškas eiles, trimis štrichais įeina į pasaulinę dailės istoriją, sukuria revoliucingus ekonominius modelius ar įsteigia naują religiją. Tik, deja, to niekas niekada nematė. Kaip ir girto Vandenio. Todėl kad jis, šiek tiek apgirtęs, paprastai sako: „Jūs čia, šitą, o aš einu miegoti“. Ir eina miegoti.

Žuvys

Jeigu Žuvys išgėrė – laikykitės nuo jų atokiau. Jeigu išgėrė daug – bėkite. Girtis Žuvys per keturias minutes išgyvena visą emocijų spektrą, o po to šį ciklą kartoja tol, kol įstengia pajudinti žiaunas. Ką tik raudojusios kampe, kad jų niekas nemyli, po trisdešimties sekundžių jos džiaugsmingai šokinėja per stalus, virš galvos mojuodamos kelnaitėmis. Ir tuo pat metu pasakoja ką tik išgirstą anekdotą kaip istoriją, kuri joms pačioms nutiko būtent vakar.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.