Vaiva Budraitytė patarė, ko reikia, kad 2016-ieji būtų sėkmingi

Nenumaldomai artėja 2016-ieji, o su jais ir stebuklingas paskutinysis metų vakaras. Kaip gi jį praleisti ir kas padės prisišaukti sėkmę ateinantiems Ugninės Beždžionės metams? Ir kodėl Naujųjų metų naktį būtina daužyti puodų dangčius? Paaiškino žinoma astrologė Vaiva Budraitytė.

Neužmirškite fejerverkų arba bent jau bengališkų ugnelių.<br>123rf nuotr.
Neužmirškite fejerverkų arba bent jau bengališkų ugnelių.<br>123rf nuotr.
Astrologė Vaiva Budraitytė.<br>T.Bauro nuotr.
Astrologė Vaiva Budraitytė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 31, 2015, 10:33 AM, atnaujinta Sep 26, 2017, 12:21 PM

Puikūs metas spontaniškiems žmonėms

2016-ieji metai pagal Rytų kalendorių – raudonosios Ugninės Beždžionės metai. Tiesa, jie prasidės ne sausio 1-ąją, bet vasario 8-ąją. Kinų Naujieji metai – tai šventė su kilnojama data, švenčiama tada, kai pateka jaunatis, o saulė būna Vandenio ženkle.

Beždžionė – artistiška, ekscentriška ir turinti itin stiprią intuiciją. Tai itin kaprizingas gyvūnas, todėl labai sunku suprasti, apie ką ji mąsto. Elgesys priklauso nuo nuotaikos.

Beždžionė žada gyvenimiškus pokyčius, neprognozuojamus įvykius. 2016 metais nerekomenduojama kurti itin tikslių planų – beždžionė juos gali lengvai sugriauti. Tačiau ji tikrai padės tiems, kurie mėgsta spontaniškumą.

Taigi, tai puikūs metai tiems, kurie nežino, ko nori – menininkams, profesoriams, aktoriams. Geriausių rezultatų pasieks neprognozuojami, sudėtingo charakterio ir ekscentriški žmonės.

Visiems Zodiako ženklams teks atkreipti didesnį dėmesį į savo sveikatą, skirti laiko ligų profilaktikai. Puikūs metai pradėti sportuoti, lieknėti, tapti vegetarais ar veganais, mesti rūkyti, gerti. Seksis tiems, kurie sportuoja, kuriems svarbus kūno grožis.

Artėjantys metai bus kupini permainų tiems, kurie svajoja praturtėti. Šiais metais kaip kare – norint aplenkti konkurentus, visos priemonės tiks. Net ir ne itin garbingos.

Planuojate 2016 metais gyvenimo pokyčius? Puiku! Jums pavyks tai įgyvendinti lengvai ir be didesnių sunkumų. Tarpusavio santykiuose taip pat laukia atšilimas – net ir nesutariančios poros ras bendrybių. Tai liečia ne tik sutuoktinius, bet ir draugus, giminaičius. Šilto bendravimo tikrai bus daugiau. Pagrindinės metų spalvos – raudona, oranžinė, geltona ir panašūs atspalviai.

Dovanoms: deimantai ir puodų rinkiniai

Sėkmę neš raudoni akmenys – rubinas, granatas, ugninis opalas. Taip pat akmenys, turintys ugninę prigimtį, pavyzdžiui, obsidianas. Moterys jau pirmą metų dieną pasijus laimingos, gavusios dovanų įvairių brangakmenių.

Taupieji vyrai gali dovanoti ir pigesnes dovanas. Beždžionės stichija yra metalas, tad kuo daugiau metalinių daikčiukų, tuo bus geriau. Kadangi beždžionė nenusakoma, Naujųjų metų naktį galite būti apdovanoti plieninių puodų ar šakučių rinkiniu.

Naujus metus derėtų sutikti kuo spalvingiau apsirengus. Puikiai tiks karnavaliniai drabužiai, kuriuose dominuotų auksinės spalvos, taip pat blizgučiai ir blizgus metalas.

Šventę geriau organizuoti triukšmingoje vietoje, kur daug trankios muzikos, žmonių.

Neužmirškite fejerverkų arba bent jau bengališkų ugnelių. Kieme galima susikurti tikrą laužą, o grįžus į namus – židinį ir kuo daugiau žvakių, kurių spalva, aišku, irgi raudona su atitinkamais atspalviais.

Ant stalo – gėlas vanduo ir medus

Jei ruošite stalą namuose, puikiai tiks ir vienkartinė raudona staltiesė. Ant jos tiesiog be vazos galite sudėti įvairius vaisius. Į plieninį indą įpilkite gėlo vandens – tai bus duoklė beždžionei. Vandens iš to dubens patys negerkite, ryte tiesiog palaistykite augalus ar įpilkite augintiniams.

Serviruodami stalą, stenkitės naudoti blizgiausius ir metalinius namų indus. Namus gausiai puoškite girliandom ir nepagailėkit žvakių. Vidurnaktį neužmirškite ne tik fejerverkų, bet ir paskambinti namų varpeliais. Jei tokių neturit, atvėrę langus ir duris padaužykit puodais ar puodų dangčiais – būkit išradingi.

Svečius vaišinkite ir patys vaišinkitės sūriais, daržovėmis, vaisiais, įvairiais duonos kepiniais. Jeigu negalite apsieiti be mėsos, tai ją kepkite ant grilio arba orkaitėje. Tie, kurie niekaip neįsivaizduoja šventės be stipresnių gėrimų, gali paragauti vyno. Žinoma, tik raudonojo.

Desertui tiks įvairūs šerbetai, šviežių ir džiovintų vaisių desertai. Būtinai pagaminkite nors vieną patiekalą su medumi arba bent jau ant stalo padėkite dubenėlį medaus.

Prie stalo ilgai nesėdėkite, daug šokit, judėkit, žaiskit judrius žaidimus. Taigi, nepagailėkite daug triukšmo ir išsipildys visos geriausios metų prognozės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.