Kokie neigiami būdo bruožai būdingi kiekvienam Zodiako ženklui?

Sutikite, nėra tarp mūsų nė vieno švento – visi turime trūkumų. Tik artimesni žmonės, su kuriais daugiau bendraujam, juos žino, o tie, su kuriais bendraujame mažiau, jų net nepastebi.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2019, 11:36 AM

Pasmalsaukite – kokie gi trūkumai būdingi jūsų Zodiako ženklo atstovams ir kokie – jūsų kolegoms bei šeimos nariams?

Avinas

Pats didžiausias Avino trūkumas – visiškas nepasitikėjimas kitais žmonėmis. Šio Zodiako ženklo atstovai tiki tik savo jėgomis, pripažįsta tik savo nuomonę. Tiesa, jie jokiu būdu nepripažįsta savo padarytų klaidų.

Jeigu jie ką nors sugalvojo, nėra šansų perkalbėti. Net tuo atveju, jeigu jie iš anksto žino, kad jiems nepasiseks ar rezultatas bus ne toks, kokio tikėtasi, jie vis tiek rizikuos ir į sugalvotus planus ners stačia galva.

Kartais aplinkinius toks Avinų naivumas žavi, iš pašalies jie gali pasirodyti žaismingi, tačiau geriau juos pažinus nuomonė kinta. Artimuosius labai greitai ima erzinti jų naivumas, nenoras įsiklausyti į nuoširdžius patarimus, pasiūlymus.

Dar vienas neigiamas Avino būdo bruožas – nuolatinis noras dominuoti. Dėl noro parodyti savo pranašumą jie užgožia tuos, kurie yra šalia, neleidžia jiems pasireikšti. Būdingas Avinų bruožas – nuolatinis pertraukinėjimas, neleidimas kitiems užbaigti pradėtos minties.

Jautis

Ryškiausias Jaučio trūkumas – neįtikėtinas užsispyrimas. Jie – patys tikriausi konservatoriai, todėl jiems labai sunku derėtis, jie nesistengia ieškoti kompromisų.

Jei jiems siūlo ką nors, kas kertasi su jų požiūriu į gyvenimą, Jaučiai atkakliai priešinasi ir neįsileidžia jokių naujovių, ignoruoja savo priešininkus. Jeigu Jaučiai nenori ko nors daryti, tai perkalbėti juos yra visiškai nerealu.

Paprastai šio Zodiako ženklo atstovai vadovaujasi emocijomis, tačiau niekada to nepripažįsta. Jie visada viešai teigs, kad vadovaujasi tik sveiku protu ir priima racionalius sprendimus. Ir būtent dėl šios priežasties jie, neva, negali keisti nuomonės, nes „viską gerai apsvarstė“.

Dar vienas išskirtinis neigiamas Jaučio būdo bruožas – jie niekada nedarys to, kas patiems nemalonu. Per savo įsitikinimus ir ambicijas jie neperlips net ir tuo atveju, jei tai galėtų pakeisti kito žmogaus likimą, o ką jau kalbėti apie kitų nuotaikas ar naudą.

Dvyniai

Didžiausias Dvynių trūkumas – nenoras dirbti. Jeigu jiems bus sudarytos sąlygos neieškoti darbo ir sėdėti kitiems ant sprando, jie tuo naudosis.

Jei Dvyniai dirba stabilioje įmonėje, kurioje užima reikšmingas pareigas, jie ten ilgai neužsibus. Jiems reikia naujovių, jiems greitai pabosta darbas toje pačioje vietoje su tais pačiais žmonėmis.

Jie gan dažnai siekia permainų, nuolat ieško „kabliukų“, dėl kurių būtų galima keisti darbo vietą – kartais juos erzina piktas viršininkas, o kartais galvoja, kad gauna per mažą atlyginimą, todėl nė nesistengia tinkamai dirbti.

Dar vienas neigiamas Dvynių bruožas – jais negalima pasitikėti. Nerekomenduojama jiems patikėti konfidencialios informacijos, nes jie ją atskleis. Ypač padidėja tikimybė jiems tai padaryti tada, kai suvokia, kad po informacijos paviešinimo jie gali gauti naudos.

Šio ženklo atstovai negalvoja, kad konfidencialią ir itin slaptą informaciją būtina laikyti paslaptyje.

Vėžys

Vienas neigiamų jų bruožų – prisirišimas prie žmonių ir noras juos pasisavinti. Jie net linkę tam tikrus žmones laikyti savo nuosavybe. Beje, jei jau Vėžys išsirinko jus, tai taip lengvai jo neatsikratysite.

Taip pat tai žmonės, kurie nemėgsta naujovių. Jie paprastai visą gyvenimą gali pragyventi tame pačiame name, toje pačioje vietoje.

Tai itin emocionalūs žmonės. Turėdami itin stiprų savisaugos instinktą jie net kartais priima sprendimus, kurie nesisieja su racionalumu.

Vėžiai yra itin jautrūs. Jei jau jie nusprendė atkeršyti už padarytą žalą ar sukeltą skausmą, tai nuo pabėgti tikrai nepavyks. Jie intuityviai sugeba rasti silpniausią kito žmogaus vietą taip užgaudami ar įžeisdami.

Liūtas

Tai visiški egocentrikai. Jie mano, kad aplink juos sukasi pasaulis, todėl kiekvieną akimirką jaučiasi pačiais ypatingiausiais. Jeigu jie pajunta, kad dėmesio centre yra ne jie, o kas nors kitas, kaip mat iškels skandalą ar barnį.

Tai nuotaikos žmonės. Gali neįvykti nieko baisaus, tačiau Liūtai sugebės įžvelgti problemą. Jei jie vakar buvo ramūs, tai dar nereiškia, kad ir šiandien tokie bus. Nepastovumas Liūtus lydi kiekviename žingsnyje.

Liūtai moka įžeisti. Žmogui, kurio nemėgsta ar net nepakenčia, jie sugeba labai smarkiai įgelti užgaudami pažeidžiamiausias kito žmogaus vietas.

Tiesa, šio Zodiako ženklo atstovai moka atsiprašyti. Jie tai padaro nuoširdžiai, tačiau po atsiprašymo daugelis Liūtų vis dar laiko pyktį širdyje.

Mergelė

Nuobodumas – vienas pagrindinių šių Zodiako ženklo atstovų trūkumų. Dar vienas – pedantiškumas ir noras vadovauti kitiems iki pat smulkmenų.

Jie nepripažįsta kūrybinės raiškos, nes yra įsitikinę, kad bet kokiu atveju reikia laikytis taisyklių. Jų nuolatinė kritika kitų žmonių atžvilgiu juos daro tiesiog nepakenčiamais. Dar vienas pastebėjimas – Mergelės niekada negalvoja, kad patys daro kažką blogo. Jie įsitikinę, kad kiekvienas jų poelgis yra visiškai teisingas.

Mergelės – emociškai šalti žmonės. Jie labai mėgsta, kai artimieji juos apsupa šiluma, meile, tačiau patys nelinkę ja dalintis. Išimtį jie sugeba padaryti tik pačiam artimiausiam žmogui. Svarstyklės

Šio ženklo atstovai nemėgsta prieštaravimų ir konfliktų, todėl labai stengiasi visiems būti geri. Svarstyklės gana dažnai stengiasi reguliuoti visų greta esančių veiksmus, kad nekiltų nesusipratimų ar neaiškumų.

Paprastai šie žmonės itin daug svarsto ir dvejoja prieš priimdami sprendimus. Tai dažnai kenkia ne tik jiems patiems, bet ir tiems, kurie dirba kartu su jais.

Svarstyklės visada stengiasi viską apgalvoti ir tokiu būdu priimti patį geriausią sprendimą, tačiau kol jie galvoja, laikas eina negrįžtamai, todėl paprastai pradingsta ir galimybė padaryti tam tikrus dalykus.

Skorpionas

Tai itin nelankstūs žmonės, kurie yra nelinkę į svarstymus. Jeigu jiems kyla įtarimas, kad kas nors juos išdavė ar apgavo, tai gan ilgą laiką jie jausis įsižeidę arba net paskelbs karą tam nenaudėliui.

Šie žmonės nemoka atleisti. Tiems, kurie juos įžeidė, Skorpionai būtinai turi skaudžiai atkeršyti.

Dar vienas Skorpionų trūkumas – sarkazmas. Jie su didžiuliu pasitenkinimu gali išjuokti jiems nepatinkančią personą. Ir tas išjuokimas paprastai būna nemalonus ir net skaudus, kai užgaunami tam tikri žmonių trūkumai.

Šaulys

Didžiausias trūkumas – impulsyvumas. Paprastai gyvenime šio Zodiako ženklo atstovai yra linkę prieš tai padaryti, o tik po to pagalvoti. Būtent dėl šios priežasties jie dažnai patenka į itin nemalonias situacijas, į kurias įsitraukia ne tik patys, bet įtraukia ir artimiausius žmones, kurie dėl jų nerimauja.

Tai žmonės, kurie itin pasikliauja savo intuicija. Ji, reikia pripažinti, Šaulius gyvenimo keliu veda itin tiksliai.

Tai itin kategoriški žmonės. Iš šono gali atrodyti, kad visi, esantys šalia Šaulio, turi jiems paklusti.

Šauliai iš kitų išsiskiria išskirtiniu humoro jausmu, tačiau tas išskirtinumas – iš blogosios pusės. Gana dažnai pasitaikanti situacija, kai nejuokingas pasakymas įžeidžia greta esantį žmogų ir net pravirkdo.

Ožiaragis

Didžiausias Ožiaragio trūkumas ir net trukdis gyventi – siauras akiratis. Tai žmonės, kurie apart savo tikslų, gyvenime daugiau nemato nieko kito. Ir vardan pasiekto tikslo jie pasiruošę padaryti bet ką. Jie gali pažeminti ar kitokiais būdais sutrypti tuos, kurie jiems trukdys siekti užsibrėžtų tikslų.

Tai itin konservatyvios asmenybės. Jos labai sunkiai priima naujoves. Pamatę kokią nors inovaciją, jie turi gerai apžiūrėti, apsvarstyti, ar jiems tai reikalinga ir tik tada nusprendžia, ar priimti tai į savo gyvenimą.

Vandenis

Šio Zodiako ženklo atstovai aplink save mato tik juodą ir baltą spalvas. Jų gyvenime nėra aukso viduriuko.

Tai patys didžiausi maksimalistai, kurie nuolat siekia savo tikslų. Tačiau tuo pačiu – tai patys didžiausi intravertai, kurie gyvena savo pasaulyje. Nors ir gali atrodyti, kad jie atviri ir nuoširdūs, tačiau jie niekada niekam nepasakys, kas dedasi jų galvoje, apie ką jie mąsto ir dėl ko nerimauja.

Nuo artimųjų jie slepia ne tik savo norus, viltis ir lūkesčius, bet ir praeitį. Retas greta Vandenio esantis žmogus galėtų papasakoti apie Vandenio praeitį.

Su Vandeniais paprastai labai sunku bendrauti. Gali atrodyti, kad jiems niekas neįdomu arba jie paprasčiausiai tingi bendrauti, tačiau toks jų bruožas – jie nėra linkę šnekėtis, atvirauti.

Žuvys

Šie žmonės nesugeba nukrypti į šoną nuo pirminės savo minties ar idėjos. Jeigu jie ką nors sugalvoja (nebūtinai teisingo), tai jie būtinai eis iki pat finišo. Net jeigu yra aiškūs argumentai ar faktai, kodėl Žuvys neturėtų daryti vieno ar kito dalyko, jie vis tiek tai darys, nes tai – pirminis jų tikslas, užmojis.

Žuvys – itin prisitaikėliškos asmenybės. Jie gali visą gyvenimą plaukti pasroviui sau patogiu keliu ir nepakeisti krypties dėl baimės suklysti ar suklupti.

Šio Zodiako ženklo atstovams labai svarbi yra ramybė. Net jeigu jie jaučia, kad aplink juos dedasi neteisingi dalykai, kurie jų netenkina, jie verčiau ras mėgstamą veiklą ir imsis jos negu bandys kažką keisti ir ieškos sprendimų.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų sausio 6 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.