Numerologija: ką apie jus sako diena, kurią gimėte?

Sakoma, kad jūsų likimą nulemia gyvenime paslėpti skaičiai. Numerologija negali pasakyti, kas bus ateityje, tačiau ji gali atskleisti, kas jūs iš tikrųjų esate – ir taip padėti gyventi. Susidomėjote? Jums tereikia gimimo dienos, kad daugiau sužinotumėte apie save ar sau artimą žmogų.

Numerologija negali pasakyti, kas bus ateityje, tačiau ji gali atskleisti, kas jūs iš tikrųjų esate – ir taip padėti gyventi.<br>123rf nuotr.
Numerologija negali pasakyti, kas bus ateityje, tačiau ji gali atskleisti, kas jūs iš tikrųjų esate – ir taip padėti gyventi.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2019, 6:09 PM

Gimusių pirmomis 9 dienomis asmenybėje ryškiausia būna viena savybė, o tie, kurių gimtadienių datos dviženklės, pasižymi pora savybių, kurios susiję su abiem skaitmenimis, rašo „Daily Mail“.

Žemiau – jūsų apibūdinimas pagal gimimo dieną:

1. Esate stipri, gebanti vadovauti asmenybė. Esate kūrybingi ir išradingi – panaudokite taip. Mėgstate vadovauti arba dirbti nepriklausomai. Jūs – nepriklausomi, ir nenorite leisti kitiems jūsų valdyti.

2. Gyvenime ieškote balanso ir harmonijos. Mėgstate bendradarbiauti, kitiems jaučiate empatiją bei suprantate jų problemas. Puikiai mokate dirbti su kitais, bet turėtumėte pasistengti labiau pasitikėti savimi. Jums labai svarbu meilė ir partnerystė.

3. Jūsų geras humoro jausmas, mėgstate bendrauti su kitais. Galbūt turite meninių ar kūrybinių sugebėjimų. Jūsų charizmatiška asmenybė traukia žmones.

4. Jūs pasižymite stipria valia ir ryžtingumu. Sau ir kitiems keliate didelius reikalavimus, jums svarbu sąžiningumas. Į savo darbą dedate daug pastangų, rūpinatės jo kokybe. Kiti gali jumis pasitikėti.

5. Esate gimę bendrauti – galite su bet kuo kalbėtis apie bet ką. Turite įvairių talentų bei pomėgių. Tačiau veikla jums greitai pabosta, jei ji nebūna išbandymas. Mėgstate dalykus, kurie jus stimuliuoja.

6. Jūs – patikimi ir atsakingi, mėgstate rūpintis kitais. Žmonės dažnai nori jūsų patarimų ir pagalbos. Jums rūpi šeima, labiau norėtumėte būti su partneriu, o ne vieniši. Meilė jums labai svarbi.

7. Jūs mąstote analitiškai. Nemėgstate paviršutiniškumo, norite žvelgti giliau. Jums svarbu tyliai pabūti vieniems. Turite puikią intuiciją – pasinaudokite ja.

8. Esate vadovas, o ne pavaldinys. Mąstote logiškai ir praktiškai, turite verslininko talentą. Galite ir dirbti nepriklausomai, ir būti vadovu, sugebate būti ir komandos vadovu, ir prižiūrėtoju. Jums svarbu ne tik jūsų išvaizda, bet ir pasiekimai.

9. Jūs – jautrūs ir dosnūs. Esate plačių pažiūrų. Sugebate suprasti daugybę skirtingų žmonių bei jų kultūras. Galbūt turite kokio nors kūrybinio talento.

10. Esate gimę vadovauti. Jūs – labai nepriklausomi ir išskirtiniai. Jums seksis, jei panaudosite savo individualumą bei originalumą. Mėgstate pirmauti, galite būti konkurencingi – bet ir kiek nepasitikintys savimi.

11. Jus galima apibūdinti kaip jautrius ir intuityvius. Esate rūpestingas žmogus, kuris mėgsta įkvėpti kitus ir pakelti jiems nuotaiką. Tačiau jus galima lengvai įskaudinti, kiti gali jumis pasinaudoti. Jei pasitikėsite savimi, pasieksite daug.

12. Esate komunikabilūs ir draugiški, mėgstate būti šalia žmonių. Puikiai mokate linksminti aplinkinius ir pakelti nuotaiką nuliūdusiems. Jūs – nepriklausomi, ryžtingi, malonūs ir užjaučiantys.

13. Suprantate, jog sunkus darbas yra vertingas. Dirbate tiksliai ir atkakliai. Puikiai mokate išspręsti problemas ir atlikti visus darbus. Jūs ne tik ryžtingi, bet ir kūrybingi.

14. Esate gimę bendrauti, žmones traukia jūsų charizma. Galėtumėte būti puikiu prekybininku. Jūsų mėgstamiausias išbandymas – laikytis pažadų. Saugokitės: būkite saikingesni.

15. Mėgstate padėti kitiems, žmones prie savęs traukiate kaip magnetas. Meilė ir šeima jums svarbu, tačiau kartais norite atsitraukti ir pabūti vieni.

16. Nesate patiklūs – puikiai matote, jei žmogus įtartinas. Turite gerą intuiciją, sugebate pažvelgti giliau. Jūsų raktas į sėkmę – asmenybės tobulinimas.

17. Mėgstate būti valdžioje. Jūs puikiai priimate sprendimus, nes turite ir intuiciją, ir loginį mąstymą.

18. Gali būti, kad aptarnaujate kitus. Turite stiprią valią, esate nepriklausomi – tačiau taip pat gerai suprantate žmones ir jų poreikius. Jums seksis, jei būsite kantrūs ir tolerantiški.

19. Atkakliai siekiate savo tikslų. Pasiekiate geresnių rezultatų, kai pripažįstate klydę ir priimate kitų patarimus. Esate talentingas vadovas, gerbiamas kitų.

20. Esate taikus žmogus, kuris nemėgsta ginčytis. Užjaučiate kitus, puikiai sugebate jiems padėti. Jums gali būti sunku apsispręsti, tačiau pasitikėjimas savimi atneša sėkmę.

21. Turite daug talentų. Gimėte su bendravimo dovana – esate puikus kalbėtojas. Tačiau būkite atsargūs ir nenaudokite savo žodžių apkalboms ar burbėjimui.

22. Jūs – jautrus, intuityvus žmogus. Turite įžvalgos bei mąstymo dovaną. Puikiai bendradarbiaujate, o susikaupę sugebate vadovauti dideliems projektams.

23. Jūsų asmenybė traukia kitus. Mėgstate jaudulį ir nuotykius, jums reikia laisvės. Mėgstate bendrauti su kitais ir jiems patarti. Puikiai mokate reklamuoti produktus.

24. Šeima jums svarbiausia, mėgstate jaustis reikalingi. Puikiai mokate rūpintis kitais, džiaugiatės galėdami kitiems padėti – būtumėte puikūs tėvai. Tačiau būkite atsargūs, kad kiti nepagalvotų, jog pernelyg kišatės į jų gyvenimus.

25. Esate linkę į psichologiją ir filosofiją. Jums reikia laiko pabūti vienumoje, kad apgalvotumėte gyvenimą, todėl kartais galite atrodyti nutolę nuo kitų.

26. Esate puikus vadovas, nes valdote kartu su kitais, o ne juos kontroliuojate. Esate ryžtingi, turite stiprią valią, nemėgstate, kai kiti jums nurodinėja. Turite talentą verslui.

27. Galbūt esate meniškas ar kūrybingas. Mėgstate kovoti už silpnesnius, turite stiprų teisingumo pojūtį. Jūsų viduje susivienija intuicija ir analitinis mąstymas, todėl puikiai susitvarkote su verslo situacijomis ir žmonėmis.

28. Jūs – ryžtingas žmogus, kuris dėl tikslo padaro viską, ką gali. Esate konkurencingi, mėgstate išsiskirti iš minios. Esate stipri, užjaučianti asmenybė.

29. Jus galima apibūdinti kaip gilius, intuityvius bei dvasingus. Puikiai patariate kitiems, turite mylinčią širdį. Tačiau prisiminkite – turite mylėti ir save.

30. Mėgstate būti dėmesio centre, puikiai linksminate kitus. Galbūt turite meninių, kūrybinių sugebėjimų. Esate talentingi kalbėtojai – naudokite savo žodžius geriems tikslams, o ne kitų smerkimui.

31. Esate praktiški, pilni kūrybingų idėjų. Sunkiai dirbate ir stengiatės, kad pasiektumėte tikslo. Gerai bendradarbiaujate, bet labiau mėgstate vadovauti. Žmonės jus gerbia bei pasitiki jūsų patarimais.

Parengė Dorotėja Noreikaitė

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų sausio 3 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.