Kaip apsaugoti vaiką nuo nužiūrėjimo

Parapsichologai sako, kad nužiūrėti vaiką labai paprasta – jo energetinis laukas dar ne toks galingas, kaip suaugusiojo, ir kartais pakanka vien nenuoširdaus pagyrimo, pasakyto žmogaus, turinčio blogą akį, kad mažylis susirgtų ar pradėtų nuolat rodyti kaprizus.

Nutraukite visiškai svetimų žmonių seilėjimusis ir pernelyg didelius žavėjimusis jūsų vaiku.<br>123rf nuotr.
Nutraukite visiškai svetimų žmonių seilėjimusis ir pernelyg didelius žavėjimusis jūsų vaiku.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2016, 9:30 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 9:26 PM

Kad taip nenutiktų, laikykitės keleto paprastų taisyklių.

1. Nerodykite vaiko svetimiems žmonėms iki krikšto arba kol jam nesueis pusantro mėnesio..

2. Nekelkite vaikų nuotraukų į socialinius tinklus.

3. Po kiekvieno apsilankymo didelėse žmonių susibūrimo vietose nuprauskite mažylį vandeniu, kuriame buvo palaikytas sidabras.

4. Nutraukite visiškai svetimų žmonių seilėjimusis ir pernelyg didelius žavėjimusis jūsų vaiku. Jeigu vis dėlto tai jau įvyko, sulenkite smilių ir kaulu pamasažuokite vaikui „trečiosios akies“ vietą, o grįžę nuprauskite vaiką sidabro ar šventintu vandeniu.

5. Nepasakokite apie savo vaiko pasiekimus kolegoms, tolimiems giminaičiams, kaimynams. Svetimas pavydas gali virsti nužiūrėjimu.

6. Jeigu vaikas dar neturi padovanoto sidabrinio šaukštelio, nupirkite jam, ir tegul jis juo valgo bent kartą per dieną. Sidabras nuo seno žinomas kaip apsauginis metalas.

7. Atsisakykite bendravimo su tais pažįstamais, į kuriuos jūsų vaikas reaguoja verksmu. Vaikai labai gerai jaučia grėsmę, tad ašaros – tai ne kaprizas, o apsauginė reakcija.

8. Kai su vaiku važiuojate viešuoju transportu ar lankotės masiniuose renginiuose, galite apsaugai ant jo riešo užrišti raudoną kaspinėlį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.