Kokios formos jūsų smilius? Štai ką tai apie jus pasako

Pažvelkite į paveikslėlį. Pakelkite ranką ir pasižiūrėkite į ją. Į kurį iš pavaizduotų pirštų panašiausias jūsų smilius? Pirštų forma kai ką pasako apie jus.

Į kurį iš pavaizduotų pirštų panašiausias jūsų smilius?
Į kurį iš pavaizduotų pirštų panašiausias jūsų smilius?
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 26, 2016, 11:19 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 4:36 AM

Pirštas A

Jeigu jūsų smilius panašus, kaip variante A, jūs greičiausiai linkę slėpti savo jausmus. Elgiatės labiau užtikrintai ir nepriklausomai, nei įsivaizduoja žmonės, kurie jus pažįsta.

Jūs paprastai elgiatės teisingai ir labiau už viską pasaulyje negalite pakęsti melo. Jūs galite būti emocingi, bet paprastai esate geri ir nekuriate jokių intrigų.

Jūsų gyvenimas pilnas juoko, jūsų turite didelę širdį, net jei jūsų išorinis kiautas atrodo stipresnis, nei yra iš tiesų.

Retkarčiais jūs galite būti ekscentriški.

Pirštas B

Jeigu jūsų piršto forma panaši į variantą B – jūs nelabai pasitikite savimi. Patiriate sunkumų bendraudami su aplinkiniais žmonėmis, ypač su nepažįstamais. Tačiau lengvai įsimylite ir labai branginate svarbius jums žmones, pašvęsdami jiems visą savo dėmesį. Net jeigu nesate itin bendraujantys, mokate prisisiurbti, kaip dėlė.

Jeigu susikoncentruojate į ką nors išties svarbaus – jūsų nesustabdysi. Jūs tiesiog „atjungiate“ protą ir niekada nesibaiminate nesėkmių. Tokiais momentais niekas jūsų neįskaudins ir neišgąsdins.

Pirštas C

Jeigu jūsų piršto forma panaši į variantą C, tuomet jūs – tikras šio pasaulio angelas.

Jūs emocionalūs. Negalvodami ir gana lengvai paleidžiate dalykus, kurie jus erzina. Kai susiduriate su neteisingumu, aplinkiniai turi saugotis jūsų rimtos reakcijos. Labai rimtos.

Tačiau jūs – labai subtili ir švelni asmenybė. Jums svarbiausia – kad pasaulis aplink jus būtų geresnis, ir kad visi būtų laimingi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.