Svajonių jaunikio beieškant: nuo burtažodžių iki sūraus maisto

Neturite antrosios pusės, tačiau knieti sužinoti, kaip atrodys jūsų sutuoktinis? Kūčių nakties burtai nesuveikė ir svajonių princo vis dar nėra šalia? Sukluskite ir kuo skubiau išmėginkite jums siūlomus būrimus. Tikima, kad šie ritualai padeda išvysti būsimojo vyro veidą arba sužinoti vardą.

„123rf.com“ nuotr.
„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-01-30 14:21, atnaujinta 2017-06-09 18:40

Burtažodis prieš miegą

Jeigu vykstate atostogų arba žadate nakvoti naujoje vietoje, kuri jums nėra įprasta, prieš miegą turėtumėte garsiai pasakyti šiuos žodžius: „Miegu naujoje vietoje, ateik į mano sapną, mielas jauniki. Parodyk man savo veidą, kad žinočiau, su kuo prie altoriaus žengsiu.“ Daugiau nieko nebesakykite, ramiai miegokite.

Tikima, kad po šio ritualo sapne išvysite būsimąjį sužadėtinį, su kuriuo visai netikėtai artimiausiu metu pavyks susipažinti.

Prieš miegą – sūraus kąsnelio

Jei nekantraujate bent sapne išvysti savo būsimąjį sužadėtinį, prieš miegą nepabijokite suvalgyti sūrių maisto produktų. Žinoma, ryte veidas atrodys kiek patinęs, tačiau ko nepadarysi iš smalsumo, tiesa?

Taigi, suvalgykite sūrių produktų ir prieš miegą pagalvokite apie tai, kas galėtų jums atnešti pagerti gėlo vandens. Tikima, kad susapnuotas vaikinas ir bus tas, kuris jus lydės visą gyvenimą.

Magiška diena – penktadienis

Tikima, kad ateičiai nuspėti daug lemia ir savaitės diena. Taigi, ketvirtadienio vakarą atsisėskite lovoje ir ilgai šukuokite sau plaukus. Masažuokite galvos odą ir mintyse kartokite: „Penktadieni, atnešk man gyvenimo pokyčius.“ Po šių žodžių nupieškite mintyse įsivaizduojamo vaikino portretą, pasvajokite, koks jis turėtų būti. Kai baigsite šį ritualą, šukas padėkite po pagalve. Toks ritualas žada permainas jau kitą dieną.

Pirmadienį – eglės šakelė

Eglės šakelė taip pat veikia teigiamai ir dažnai padeda atsirasti būsimam vyrui. Tereikia sekmadienio vakarą po pagalve padėti eglės šakelę arba nedidukę šakelę pamerkti į gėlą vandenį ir laikyti miegamajame. Prieš eidamos miegoti mintyse galvokite apie būsimąjį vyrą, svajokite, koks jis turėtų būti, kaip atrodyti. Būtinai mintis susiekite su eglės šakele, nes būtent ji yra magiška ir galinti pritraukti antrąją pusę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.