Kinų Naujųjų metų belaukiant: kas pritrauks sėkmę ir turtus?

Vasario 8-ąją visas pasaulis švęs kinų Naujuosius metus. Ir nors Lietuvoje ši šventė nėra itin populiari, visgi šį tą apie besiartinančią Ugninę Beždžionę turėtume žinoti. Tad suskubkite pasinaudoti patarimais ir Naujuosius pasitikite tinkamai nusiteikę.

Suskubkite pasinaudoti patarimais ir Naujuosius pasitikite tinkamai nusiteikę.<br>123rf.com
Suskubkite pasinaudoti patarimais ir Naujuosius pasitikite tinkamai nusiteikę.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 3, 2016, 2:07 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 9:57 AM

Taigi, kaip pritraukti sėkmę ir ko šiukštu negalima daryti, kad nepabėgtų iš mūsų namų laimė, meilė ir sėkmė?

Jokių šiukšlių

Iki vasario 8-osios privalote išsikuopti namus ir ugninę beždžionėlę pasitikti švarūs. Pasistenkite išmesti šiukšles iš šiukšliadėžes, atlaisvinkite spintų lentynas ir komodas. Užsigulėję daiktai ar drabužiai, kurių nedėvite, yra nebereikalingi, todėl arba juos išmeskite arba atiduokite į paramos fondus. Jei spintose atsiras vietose, tikėtina, kad pagerės asmeninis gyvenimas, labiau seksis meilės reikaluose.

Pailsėkite vonioje

Pasitinkant kinų Naujuosius metus, turėtumėte atsipalaiduoti vonioje. Išsimaudykite, pasvajokite, simboliškai nuplaukite nuo savęs visas negandas. Tegul beprasidedantis periodas atneš tik sėkmę ir naujas viltis.

Ryškios spalvos

Kokią beždžionę įsivaizduojate komiksuose? Žinoma, kas su kaspinėliais, spalvotais drabužiais. Būtent taip ir jūs planuokite puoštis per artėjančias Naujųjų sutiktuves.Venkite baltos ir juodos spalvos derinių, nes daugelyje šalių tai – gedulo spalvos.

Seni drabužiai

Nepatariama vilkėti senus drabužius. Pasipuoškite šventine suknele arba sijonėliu, avėkite naujus batus. Jei neturite tam galimybių, tai bent jau įsisekite naujus auskarus.

Tik teigiamos emocijos

Pavargote darbe? Nedžiugina šeima? Gana skųstis. Ugninė Beždžionė nemėgsta bambeklių, todėl tokiems, kuriems viskas nuolat negerai, tikrai nesiseks. Geriau pažiūrėkite į aplinką pozityviai, pasidžiaukite tais, kurie yra šalia jūsų.

Pusryčiai be mėsos

Kinai skiria didelį dėmesį šventiniams pusryčiams. Stenkitės pusryčiams valgyti tokius patiekalus, kuriuose nėra mėsos. Taip pat netinka košės, nes tai – neturtingųjų maistas. O jūs juk norite būti turtingi, tiesa?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.