Ką apie jus pasako nosies forma?

Pasirodo, visai ne akys, o nosis yra sielos veidrodis. Yra atlikta netgi mokslinių tyrimų, kurie patvirtina, jog egzistuoja tiesioginis ryšys tarp nosies formos ir charakterio. Žmonių nosys gali būti pačių įvairiausių formų, bet pateikiame pačias populiariausias. Įsižiūrėkite, į kurį iš piešinių panašiausia jūsiškė.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2019, 11:26 AM

1. Ilga nosis, jos nugarėlė beveik tiesi, o galiukas nukreiptas žemyn.

Tokios nosies savininkai būna smalsūs ir dideli optimistai. Jie labai stengiasi padėti kitiems, aplinkiniams sukurti idealias sąlygas.

Jie daugeliui atrodo simpatiški, sugeba rasti sprendimą kiekvienai problemai.

2. Tai nosis, primananti graikų skulptūras. Labai siaura, ilga ir tiesi.

Šios nosies savininkai ne visada mėgsta būti dėmesio centre. Jie labai praktiški ir ištikimi savo artimiesiems. Tokiems žmonėms labai sunku kalbėti apie savo jausmus, dėl to jie atrodo gana uždari.

3. Daug kas tokią nosies formą lygina su paukščio snapu. Jos nugarėlė lenkta, o galas žiūri žemyn.

Tokie žmonės gana kūrybiški, labai pasišventę. Jie pasiruošę aistringai ginti savo principus, rizikuoti viskuo, kad pasiektų savo tikslus.

4. Tokia nosis labai panaši į trečiąją, bet jos galiukas dar aštresnis.

Žmonės su tokia nosimi – puikūs organizatoriai. Darbe jie visada sąžiningi ir atsakingi, visada pasiekia reikalingus tikslus.

5. Tai labai maža ir daili nosis. Ši forma – labiausiai paplitusi.

Tokios nosies savininkai labai spontaniški, priimdami sprendimus, ir dėl to kartais nepatinka aplinkiniams. Tokie žmonės turi labai stiprų charakterį, nuo kalbų iš karto pereina prie darbų. Beveik visada gauna tai, ko nori.

6. Tokia nosis labai paplitusi Azijoje. Jos forma beveik idealiai tiesi, šiek tiek plokščia. Galiukas apvalus, o šnervės gana plačios.

Tai labai stipraus charakterio žmonės. Jie labai aistringi ir temperamentingi. Žmones su tiesia nosimi labai lengva supykdyti.

7. Tokia nosis nugarėlėje turi nedidelę kuprelę. Ši forma nelabai paplitusi, ją gana nelengva iškart atskirti nuo kitų.

Žmonės su tokia nosimi išsiskiria dosnumu, noru išspręsti kitų problemas. Tokios nosies formos savininkai labai jautrūs, juos lengva nuskriausti ar įžeisti.

8. Kreiva nosis. Jos nugarėlė išlenkta, o galiukas užapvalintas.

Tokie žmonės dažnai būna švelnūs ir mylintys. Jie labai susikoncentruoja į tai, ką daro. Jie – puikūs klausytojai, geriausi draugai ir partneriai.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų kovo 2 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.