Zodiako ženklai ir garsenybės: kurie elgiasi bjauriausiai?

Kiekvienas žmogus, o taip pat kiekvienas Zodiako ženklas turi ne tik gerąją, bet ir blogąją pusę. Ar astrologų apibūdinimai pasitvirtina? Pasižiūrėkime kaip pavyzdžius pasaulio garsenybes ir blogiausias jų savybes.

Miley Cyrus – Šaulys, Kim Kardashian – Svarstyklės.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Miley Cyrus – Šaulys, Kim Kardashian – Svarstyklės.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2016, 1:50 PM, atnaujinta May 29, 2017, 4:06 PM

Avinas

Kovo 21–balandžio 20

Godus, agresyvus, linkęs ginčytis ir veltis į konfliktus, nenustygstantis vietoje, linkęs į savivalę, užsispyręs ir apsėstas minčių apie save – štai toks jūsų, primenantis amžinai susierzinusį paauglį, portretas (netikite – apsidairykite, kaip atrodo jūsų kambarys). Jūs turite tai, ką socialiniai darbuotojai vadina „sunkumais pripažįstant autoritetą“. Aplink save skleidžiate baimę jus įžeisti menkiausia smulkmena ir taip susilaukti siaubingo keršto. Jūsų polinkis varžytis ir triumfuoti visame kame yra patologiškas ir nenormalus, jūs galite padaryti bet ką, kad tik būtumėte pirmas, sąžiningo žaidimo nebūna, nebent laimėti pavyksta jums.

Po šiuo ženklu gimę:

Aktorius Russell Crowe, pagarsėjęs kaip triukšmadarys ir skandalistas, grasinantis visiems, kurie jam nepatinka.

Dainininkė Mariah Carey, palikusi prezidento Obamos inauguracijos ceremoniją, nes nebuvo pasodinta prie jo staliuko, o viešose vietose valganti tik apsupta asmens sargybinių, kad išvengtų pašalinių žvilgsnių.

Jautis

Balandžio 21–gegužės 21

Mėgstantys įžvelgti teigiamas savybes jus vadina patikimais, pastoviais ir užtikrintais. Tačiau iš tiesų tai reiškia, kad jūs esate nykūs, o jus judėti iš vietos priverčia tik nuolatinis baksnojimas ir raginimas. Kiti žmonės jūsų lovoje turėjo kęsti nuobodulį, o jų atsidūsėjimus iš nevilties jūs suvokdavote kaip aistringus paskatinimus. Vienintelis jus iš tiesų jaudinantis dalykas yra dalykų krovimas ir kaupimas. Nesvarbu kur – lėkštėje, banko sąskaitoje, lovoje ar krepšyje. Kad ir kiek beturėtumėte, jums atrodo negana ir jus kankina jausmas, kad kiti turi dar daugiau nei jūs.

Po šiuo ženklu gimę:

Aktorė Jessica Alba, nepaisant įstabaus grožio, prakalbusi užmigdytų net nenuilstantį Duracell triušiuką. Tačiau verslumo gyslelę turi – ji prisidėjo prie „Honest Company“, ekologiškų produktų be cheminio apdorojimo linijos, kurios turtas vertinamas jau milijardais.

Futbolo žaidėjas Davidas Beckhamas buvo neprilygstamas aikštelėje, tačiau jo įvaizdis sukuria nuolat nuobodžiaujančio žmogaus įspūdį. Visgi, iš savo kaip modelio karjeros ir produktų reklamos jis uždirba milijonus.

Dvyniai

Gegužės 22–birželio 21

Po parodomąja scenine nuoširdumo kauke slypi plieninio žvilgsnio, beširdis paskalų rinkėjas, kruopščiai renkantis informaciją, kurią vėliau panaudos savo įtakai ir galiai stiprinti. Nėra tokios gudrybės, kurios jūs nepergudrautumėte, nėra apgaulės, kurios jūs nesuvoktumėte ir neapeitumėte. Jūs tikras menininkas su sukta šypsenėle, sugebantis atimti pensijas iš našlių ir saldainius iš kūdikių jiems to dar nesuvokus. Jūsų asmenybei užsitęsusi vidutinio amžiaus krizė, jūs apsėstas minčių apie save, turite fobiją įsipareigoti ir vis dar neatsikratote jaunystės stiliaus įpročių. Jūsų prigimtis – kurti bendravimo ir keitimosi informacija tinklus, kaip ir turėti armijas meilužių, tačiau ilgalaikiai santykiai jums nesuvokiama mįslė.

Po šiuo ženklu gimę:

Donaldas Trumpas yra nesustabdomas, kai siekia to, ko užsimano, ir nesvarbu, ar tai žmona manekenė, ar JAV prezidento postas.

Angelina Jolie savo šypseną ir kerus naudoja tam, kad vyrai ir moterys pultų jai po kojomis, vien ko vertas jos sutuoktinių, pradedant Billiu Bobu Thorntonu ir baigiant Bradu Pittu, sąrašas.

Vėžys

Birželio 22–liepos 22

Niurzgliai, paniurėliai, ūmaus būdo, įžeidūs, linkę išsisukinėti ir nerandantys ramybės. Šios savybės – kertiniai jūsų būdo bruožai. Jūs netikite gyvenimu ir neturite vilčių ar svajonių dėl ateities. Mėgstate skųstis ir dejuoti dėl visų ir visko, patyliukais mėgaujatės draugų nesėkmėmis. Jūsų simpatijos privalo jūsų vaikytis ir verstis dėl jūsų per galvą. Jūsų santykiai pagrįsti naudingu išskaičiavimu.

Po šiuo ženklu gimę:

Aktorius Benedictas Cumberbatchas savo teatro spektaklius naudoja kaip tribūną išsakyti savo nuomonei dėl būtinos pagalbos pabėgėliams.

Aktorė Lindsay Logan yra viešų apsijuokimų karalienė, apskundusi ją nubaudusias teismo nuostatas ir pabėgusi iš šalies kaip nuskriaustoji.

Liūtas

Liepos 23–rugpjūčio 23

Liūtai yra karališkos asmenybės, tačiau po pompastiška išore slypi arogancija, netolerancija, pasipūtimas ir savimyla. Jūs privalote jaustis garbinami, nuolatos ir visų, kas jus supa. Jūs tikitės, kad pasaulis suksis vien tik aplink jus, o kai taip nenutinka, nugrimztate į impozantišką parodomojo pykčio būseną. Užuot susiradę tikrų draugų jūs bandote suburti jus dievinančių ir garbinančių asmenų ratą. Jums nereikia draugijos – viešumoje jums užtenka, kad būtumėte viso ko centre ir skleistumėte savo žavesio spindulius arba žibėtumėte kaip jūsų vieno asmens spektaklio žvaigždė. Jūsų aplinka turi pabrėžti jūsų didybę – tai privalo būti sėkmingi, galingi, turtingi ir svarbūs asmenys.

Po šiuo ženklu gimę:

Manekenė Cara Delevingne, drauges mėtanti į kairę ir į dešinę dėl labiau žinomų ir svarbesnių naujų draugių.

Aktorius Jeremy Pivenas, kalbama, vienas iš pačių bjauriausių žmonių, buvusios merginos įvardintas kaip iš prigimties arogantiškas ir per daug pasitikintis savimi.

Mergelė

Rugpjūčio 24–rugsėjo 22

Neigiamai nusistatę, nenuoširdūs nenuoramos, apsėsti smulkmenų ir sugebantys tik kritikuoti ir kabinėtis. Tikriausiai todėl niekas net nenori su jumis kalbėtis, tad jums belieka tūnoti vieniems, apsėstiems minčių apie savo sveikatą. Pats sau atrodote tobulas, o kitiems esate žiaurus kritikas, todėl didžiausia jūsų yda – tuštybė. Jūsų draugai, meilužiai ir partneriai turi būti kaip bokso kriaušės – sugerti visa jūsų negatyvumą, kritiką ir pagiežą. Jūs lengvai užkimbate ant susižavėjusių jumis ir turite silpnybių maistui.

Po šiuo ženklu gimę:

Aktorius Hugh Grantas, kuris nepaisant pasaulinės šlovės vis grasina, kad dings iš Hollywoodo, nes ten jaučiasi nesuprastas ir iš tiesų svajoja rašyti.

Dainininkė Beyonce, trokštanti, kad prieš ją lenktųsi visas pasaulis, vadinanti save karaliene Bey, desperatiškai bandė iš interneto pašalinti jai nepatikusias nuotraukas iš pasirodymo per Supertaurės varžybas.

Svarstyklės

Rugsėjo 23–spalio 23

Tuštybė, nepastovumas, tingumas, ėjimas į kraštutinumus, kvailumo apraiškos, kaprizingumas ir nenuoseklumas. Štai tokie būna šio ženklo atstovai. Gavę, ko norėjo, jie jau to nebenori. Niekada nepasimokantys iš klaidų ir linkę apsimesti bejėgiais kvailučiais, tačiau po aksomo pirštinaitėmis slepiantys geležinius kumščius. Iš pirmo žvilgsnio jūsų seksualumas liejasi per kraštus, jūs flirtuojate, skleidžiate savo kerus ir lengvai sužavite savo auką. Tačiau jūsų aistra labai paskaičiuota ir dažniausiai vedanti prie finansinės naudos siekimo. Seksas jums – būdas gauti tai, ko negalite sau leisti.

Po šiuo ženklu gimę:

Kim Kardashian, asmenukių karalienė, yra vaikščiojanti tuštybė, uždirbanti iš visko, prie ko prisiliečia.

Prodiuseris Simonas Cowellas susitikinėjo su nesuskaičiuojamu kiekiu moterų, tačiau pirmiausia yra įsimylėjęs save.

Skorpionas

Spalio 24–lapkričio 22

Apsėsti galios siekimo, maniakiški, beširdžiai, įsitempę, nepastovūs ir sadistiški, bene tamsiausią pusę turintys Zodiako ženklai. Tokiems asmenims net įvardžiai kaip „blogio genijus“ nepakankami norint nusakyti jų tikrąjį vidinį ego. Didžiausia blogybė – aistra, galios, pinigų, statuso ir keršto beatodairiškas siekimas. Jūsų seksualumas traukia kaip magnetas, seksą jūs dievinate ir suvokiate, kad tai – dar vienas galios šaltinis.

Po šiuo ženklu gimę:

Holivudo dievaitis Leonardo DiCaprio vis dar persekiojamas moterų. Jam pakanka spragtelėti pirštais ir dar viena gražuolė puola jam po kojų.

Politikos sunkiasvorė Hillary Clinton išsilaikė ten ilgiau nei bet kas kitas, tačiau jos stuburas – plieno tvirtumo, kaip ir jos asmenybė.

Šaulys

Lapkričio 23–gruodžio 21

Jūs galite būti rėksmingas ir nekantrus, tačiau nesate kvailas, todėl žinote, kad tam tikrose situacijose privalote atrodyti atgailaujantis, nors iš tiesų jums visiškai nesvarbu. Esate taisykles ignoruojantis chuliganas, jums svarbiausia rizika, jaudulys ir siautėjimas. Aistra, godulys ir amžinas alkis yra jūsų varomosios jėgos, jūs negalite atsilaikyti prieš pagundas. Meilės sferoje jūs dažnai pametate galvą dėl savo aistringos prigimties.

Po šiuo ženklu gimę:

Dainininkė Miley Cyrus, viešai glamonėjanti merginas, pusnuogė pasirodanti scenoje ir kontroversiškuose muzikos klipuose, nuolat kaltinama narkotikų vartojimu, neima į galvą jokios kritikos.

Aktorius Kieferis Sutherlandas savo laukinį charakterį parodė ne kartą, pradedant girtu pasirodymu prie Kalėdų eglės ir baigiant išpuoliu prieš mados dizainerį.

Ožiaragis

Gruodžio 22–sausio 20

Pikčiurnos, smulkmeniški, nesugebantys atleisti – turite pakankamai ištvermės ir žiaurumo versti kitus šokti pagal jūsų dūdelę. Jums visiškai nesvarbus jūsų socialinis statusas, jūs linkę slėpti savo tikruosius planus ir užmačias, kad tik kas nesutrukdytų lipti į viršų. Jums atrodo, kad jūsų metodai patys geriausi, o to nesuvokia tik idiotai, todėl nesugebate turėti draugų.

Po šiuo ženklu gimę:

Buvęs One Direction narys ir sunkaus charakterio asmenybė Zaynas Malikas paliko grupę, taip privertęs visus išsiskirstyti, kad ir laikinai.

Legendinė manekenė Kate Moss, nors ir yra tikra vakarėlių liūtė, turi energijos savo gyvenimo būdą tęsti ir toliau nepaisant amžiaus.

Vandenis

Sausio 21–vasario 18

Jūs esate šalti, atsiriboję ir ekcentriški vienišiai, turintys iškreiptų vojeristinių įpročių ir ledo gabalą vietoj širdies. Net nemėginate slėpti savo tamsiosios pusės, nes gyvenate užsidarę savo pasaulyje ir nesuvokiate, kokių pasekmių gali turėti jūsų veiksmai ir žodžiai. Iš tiesų jūs – tik neutralus stebėtojas, kuris niekada spontaniškai nereaguoja į netikėtas situacijas. Jūs – keistas ir atšiaurus, net ir su šeima ir artimaisiais, nors dažnai kur kas naudingiau būtų parodyti nors kiek žmogiško jautrumo. Nepametate galvos dėl meilės, jums nerūpi, kad skaudinate kitus žmones, vietoj to tiesiog manipuliuojate jais, o jiems nusibodus išprovokuojate pykčius ir išlipate sausi iš balos.

Po šiuo ženklu gimę:

Daininkas Edas Sheeranas, žinomas dėl savo itin keistų tatuiruočių ir dar keistesnio būdo.

Advokatė ir aktyvistė Amal Clooney ištekėjo už nepasiekiamojo Georgo Clooney, tačiau vis tiek nesugeba išspausti šypsenos. 

Žuvys

Vasario 20-kovo 20

Kad ir kaip neigtumėte savo tamsiąją pusę, iš tiesų esate sukti, linkę manipuliuoti ir visiškai nepatikimi, o kur dar polinkis į savidestrukciją ir itin didelis sentimentalumas. Jūs per daug gerai suvokiate kankinio įvaizdžio naudą, todėl esate linkę tuo naudotis. Kadangi nesugebate išlaikyti esamų ryšių su žmonėmis, esate nuolatinėse tikro geriausio draugo paieškose. Esate linkę rinktis atstumtuosiuos, nes jie išpildo jūsų poreikį būti svarbiais ir pripažintais.

Po šiuo ženklu gimę:

Muzikantas Chrisas Martinas užima gerojo berniuko, norinčio visiems sutvarkyti gyvenimus, vaidmenį.

Aktorė Drew Barrymore, nepaisant savo turto ir šlovės, yra linkusi dejuoti ir skųstis, kokia ši našta sunki ir didžiulė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.