Ką apie jus pasako jūsų nagų forma?

Šis asmenybės testas labai paprastas. Jums tereikia gerai įsižiūrėti į savo nagus, o tada pagal paveiksliuką apačioje priskirti jiems formą. Jei nerandate tikslaus atitikmens, pasirinkite tai, kas arčiausiai tiesos. O toliau belieka rasti numerį, perskaityti apibūdinimą ir įvertinti, kiek jis atitinka jūsų asmenybę.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-04-03 16:44, atnaujinta 2019-04-03 16:45

1. Ilgi ir stačiakampiai

Jei jūsų nagų forma – ilgi stačiakampiai, jūs greičiausiai būsite draugiškas, visuomeniškas, entuziastingas žmogus, turintis gerą galvą ant pečių. Nesvarbu, ar tektų atsiminti naujus faktus, ar pamatyti naujus veidus – jums puikiai sekasi sugerti informaciją ir plėsti akiratį. Darbo klausimuose mėgstate vadovautis „devynis kartus pamatuok, o dešimtą pjauk“ taisykle. Situacijas ir problemas jūs linkę išanalizuoti iki smulkmenų, o dėl teisingo sprendimo kovojate iki paskutiniųjų. Esate smulkmeniški ir skrupulingi, linkę visur prisikasti iki pačios esmės.

2. Platūs ir lygūs

Plačius ir lygius nagus turi aiškiai mąstantys, analizuoti linkę žmonės. Kaskart prieš kalbėdami, pasvarstykite savo žodžius mintyse, nes žmonės linkę nusigręžti nuo jūsų dėl aštrių pastebėjimų ir bekompromisių patarimų. Jums gerai sekasi vertinti kitus, šie instinktai jūsų neapvilia. Jūsų kruopčiai asmenybei prie širdies tokios veiklos kaip meistravimas, nes labai mėgstate kurti naujus daiktus ir matyti rezultatus. Jums kur kas labiau priimtinas naudingumas, o ne grožis, tačiau ne ką mažiau mėgstate ir analizuoti problemas ir bandyti sugalvoti naujų protingų išeičių.

3. Trumpi ir apvalūs

Jeigu jūsų nagai trumpi ir apvalūs, jūs turėtumėte būti gana kategoriškas, bet kūrybingas asmuo su polinkiu į dramatiškumą. Žmonės jus mėgsta dėl jūsų skleidžiamo juoko ir gyvumo. Dar daugiau, esate draugas visam gyvenimui, dėl savo mylimų žmonių pasiryžęs viskam. Tačiau ne ką mažiau dievinate iššūkius. Jūs avantiūristas, drąsus ir bebaimis, nepaleidžiantis jus užkabinusios idėjos. Galbūt taip elgtis kiek kietakaktiška, tačiau jūs nemokate sustoti tol, kol negaunate to, ko norite.

4. Nelygūs ir trumpi

Ar tik kartais nekramtote nagų, jei jau jie tokie trumpi ir nelygūs? Ko gero esate empatiškas ir aplinką linkęs stebėti asmuo. Esate labai nuoširdūs, visada sakote tai, ką iš tiesų jaučiate. Labai vertinate atvirumą ir susikalbėjimą, tačiau esate labai atsargus atsiverdamas naujiems žmonėms. Jūsų gyvenimo moto – „tyli kiaulė gilią šaknį knisa“. Išorėje atrodote ramūs ir taikūs, tačiau viduje vyksta jausmų ir minčių audra. Galbūt todėl jums prakalbus, kiti linkę jūsų klausyti. Draugai jumis pasitiki dėl to, kad visda pasakysite tiesą, kad ir kokia skaudi ji galėtų būti.

5. Lygūs ir kvadratiniai

Lygius ir kvadratinius nagus turi darbštūs ir praktiški žmonės. Iš prigimties linkę lyderiauti, jie prisiima visą atsakomybę. Tokiems žmonėms galima patikėti pačias atsakingiausias užduotis, nes jie tikrai nenuvils kitų ir viską padarys taip, kaip reikia. Niekada nesikratantys atsakomybių ir neieškantys lengviausio kelio, tačiau puikiai mokantys atsipalaiduoti ir pasimėgauti gyvenimu. Tokie žmonės dirba kaip arkliai, tačiau ne ką mažiau mėgsta ir linksmus vakarėlius.

6. Trikampiai

Jeigu jūsų nagai trikampiai ir kiek smailoki, vadinasi jūs – ryškūs, drąsūs ir tvirtai žinantys, ko nori. Jūs ugningi ir užsispyrę, niekada nesuabejojantys dėl savo norų ir siekių, taip pat nesibodintys tai gauti bet kokiomis priemonėmis. Darbe vadovaujatės taisykle dirbti ne sunkiai, bet gudriai. Visas užduotis apgalvojate iš anksto ir numatote galimas baigtis, tad jums sekasi sužibėti profesinėje veikloje.

7. Ilgi ir ovalūs

Ilgus ir ovalius nagus turi kūrybiški žmonės, įkvėpimo ir jėgų besisemiantys iš gamtos. Tokie asmenys mėgaujasi juos supančiu grožiu ir yra labai lakios vaizduotės. Jie būna romūs ir jautrūs, traukiantys tuos, kurie pasiilgo ramybės ir taikos. Šie žmonės mėgsta pasinerti į darbus, ypač, kai iš to naudos būna ir kitiems. Jie linkę visą savo širdį atiduoti tam, ką daro, ir patys tuo mėgaujasi.

8. Specifinė odelių augimo linija

Nelygią odelių augimo liniją turi tie, kurie nemėgsta būti tokie, kaip visi kiti. Šių žmonių drabužiai, namai, pomėgiai – viskas demonstruoja tai, kad įprastumo jie vengia kaip maro. Šie žmonės skleidžia kunkuliuojančią energiją, todėl traukia kitus. Nepaisant nuotaikingumo, pagal svarbą linksmybės visada nusileidžia darbui. Tačiau net ir darbe šie žmonės susikuria nuotaikingą ir linksmą atmosferą, nes tai teigiamai atsiliepia jų rezultatams.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų balandžio 20 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.