Kokios formos akinius mėgstate? Tai gali nulemti likimą

Šiandien akiniai naudojami ne tik regėjimui pakoreguoti, bet ir įvaizdžiui kurti. Bet tikriausiai nežinojote, kad šis aksesuaras gali apie jūsų charakterį papasakoti neįsivaizduojamai daug.

Renkantis akinių rėmelį svarbu ne tik tai, ar jis tinka jums prie veido, bet ir tai, kokias charakterio savybes jis jums gali suteikti.<br>123rf nuotr.
Renkantis akinių rėmelį svarbu ne tik tai, ar jis tinka jums prie veido, bet ir tai, kokias charakterio savybes jis jums gali suteikti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-01 12:37, atnaujinta 2017-05-23 10:37

Psichologai jau seniai nustatė, kad žmonėmis, nešiojančiais akinius, aplinkiniai labiau pasitiki. Pasak ekspertų, akiniuoti žmonės sėkmingesni už kitus. Juos kiti laiko išsilavinusiais ir išauklėtais.

Tai – stereotipas, kuris formavosi ne vieną šimtmetį. Viskas prasidėjo tais laikais, kai ant akių užsidėti stiklinius lęšius galėjo sau leisti tik patys turtingiausi. Tada akiniai buvo naudojami tik skaitymui.

Ką gi akiniai šiandien pasako apie savo savininką? Esmė ne dioptrijose, o rėmelyje. Juk pastarasis – aiškios formos figūra, kurią mes nuolat matome prieš save.

Tad renkantis akinių rėmelį svarbu ne tik tai, ar jis tinka jums prie veido, bet ir tai, kokias charakterio savybes jis jums gali suteikti.

Apvalūs

Akiniai, primenantys Hario Poterio, žmones daro fiziškai stipresnius. Bioenergetikai tvirtina, kad rato energija padeda žmogui geriau jaustis, suteikia jėgos ir harmonijos.

Ovalūs

Žmogus, kuris renkasi ovalo formos rėmelius – patikimas gyvenimo palydovas ir labai romantiškas žmogus.

Stačiakampiai su užapvalintais kampais

Jeigu esate tokių akinių gerbėjas – vadinasi, turite savybių, leidžiančių jums išvengti aštrių kampų ir versle, ir šeimoje.

Su aštriais kampais

Akiniai su aštriais kampais gali pastūmėti į konfliktus.

Pusiniai rėmeliai

Ekspertai tikina, kad pusiniai rėmeliai trukdo karjerai, nes energetiniu požiūriu simbolizuoja barjerą, kurį kiekvieną dieną matote prieš akis ir negalite įveikti.

Be rėmelio

Jeigu teikiate pirmenybę akiniams be rėmelio, atminkite, kad jie jus padarys ne tik atvirus, bet tuo pačiu ir naivius. Žmonėms su tokiais akiniais sunku atskirti tiesą nuo melo.

Brangūs madingi rėmeliai

Tai reiškia, kad žmogus nepriima kompromisų. Jis išsiskiria stipriu charakteriu ir valia. Su tokiais žmonėmis sunku bendrauti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.