6 labiausiai nesuderinamos Zodiako ženklų poros

Zodiako ženklas neblogai nusako žmogaus charakterį. Nuo to charakterio priklauso ir tai, kokias kitų žmonių charakterio savybes mes mėgstame ar, priešingai, kokių negalime pakęsti. Nors teigiama, kad visiškai nesuderinamų Zodiako ženklų nėra, vis dėlto astrologai pastebi tam tikrus dėsningumus.

Nepratęs tramdyti savo veiksmų, laisvas Liūtas vargu ar suteiks palaikymą to trokštančiai Mergelei.<br>„123rf.com“ nuotr.
Nepratęs tramdyti savo veiksmų, laisvas Liūtas vargu ar suteiks palaikymą to trokštančiai Mergelei.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2019, 5:05 PM

Štai Zodiako poros, kurioms gražiai sutarti yra sunkiausia.

Vandenis – Žuvys

Vandeniai nuolat trokšta užkariauti naujus horizontus, moka puikiai prisitaikyti prie supančios aplinkos. Vandeniai iš visų jėgų siekia sėkmės, neatsitraukdami nuo tikslo nė per žingsnį. Dėl tiksliai pasirinktos gyvenimiškos pozicijos jiems būdingas pasitikėjimas savimi, optimizmas ir gyvenimo džiaugsmas. Dauguma Vandenių – patrauklios išvaizdos, bet meilės santykiuose kaip partneriai yra nevienareikšmiškai vertinami. Tvirtas charakteris ir baikšti prigimtis nulemia, kad šio ženklo atstovai ima bandyti savo artimuosius.

Vargu ar susiklostys Vandenio santykiai su Žuvimis, kurios įpratusios, kad viskas dėmesys būtų skirtas tiktai joms. Skrupulingas ir racionalus Vandenis niekada nesugebės parodyti Žuvims tiek meilės, kiek joms jos reikia, ir tai joms neišvengiamai gadins nuotaiką.

Avinas – Jautis

Avinai iš prigimties tiesmuki ir yra įpratę visur pasikliauti tik savo jėgomis. Šio ženklo atstovus gali sudominti tik žmonės, turintys aukštų dvasinių ir moralinių savybių. Be to, Avinai neabejingi ženklams, kurie iš prigimties yra jų visiška priešingybė.

Bet Avinų suderinamumas su Jaučiais – išimtis iš pastarosios taisyklės. Pripratę gyventi be sumaišties Jaučiai vargu ar sugebės palaikyti didžiulį partnerio aktyvumą ir entuziazmą. Be to, jie gana šaltai reaguoja į kūniškus džiaugsmus, be kurių Ugnies ženklo atstovai neįsivaizduoja gyvenimo. Nors šios poros santykiai gali trukti ilgai, santuokoje Avinai, trokštantys įvairovės, gali nesusilaikyti nuo pagundų nueiti į šalį.

Dvyniai – Ožiaragis

Dvyniai yra Oro ženklas – tai iš dalies paaiškina jų nepastovumą. Jie – puikūs meilužiai, bet ilgalaikių santykių su jais nereikėtų tikėtis, bent jau ištikimų. Šio ženklo atstovai – ne iš tų, kurie planuoja ilgalaikius santykius, bet jų magiški kerai geba pritraukti daugelio ženklų atstovus.

Dvynių ir Ožiaragių santuokos – neįmanomos. Ožiaragiai pernelyg atsargūs, o tai erzins laisvę mylinčius Dvynius. Pernelyg didelis partnerio skrupulingumas Dvyniams gali pasirodyti atstumiantis. Šie du ženklai – vienas kito priešingybė: nepastovūs Dvyniai nepratę ką nors planuoti, o Ožiaragiams būdinga nervintis dėl bet kokios priežasties.

Vėžys – Svarstyklės

Vandens stichija apdovanojo Vėžius jautrumu ir tvirtais principais. Jie būna ramūs, kai jaučiasi visiškai saugūs. Aukštos intelektinės galimybės leidžia Vėžiams net ir senatvėje išsaugoti jaunatviškas pažiūras.

Blogiausia partija Vėžiui yra Svarstyklės, kurių ekscentriškų idėjų jis niekada nesupras. Net kai santykiai grįsti pasitikėjimu, Svarstyklių noras būti kompanijose Vėžį, mėgstantį būti dviese, gali rimtai įskaudinti. Anksčiau ar vėliau jis neištvers abejingo, jo supratimu, požiūrio į jį. Sąjunga galima tik tuo atveju, jeigu abu bus linkę nusileisti, tačiau tai nepriimtina abiem partneriams.

Liūtas – Mergelė

Liūtai iš žvėrių karaliaus pasiėmė geriausias savybes – jėgą, intelektą, gracingumą. Ne veltui jie užima aukštą padėtį visuomenėje ir turi valdžią kitiems. Jų audringa prigimtis, jie nori pasiekti viską čia ir dabar. Jiems nebūdinga stengtis ir kantriai dirbti.

Tarp prasčiausiai tinkamų Liūtui partnerių yra Mergelė. Nepratęs tramdyti savo veiksmų, laisvas Liūtas vargu ar suteiks palaikymą to trokštančiai Mergelei. Tuo tarpu ji turi ne itin gerą savybę – kritikuoti kitus. Liūtas to niekada nepakęs. Praktiška Mergelė ir išlaidus Liūtas nesugebės sudaryti tvirtos ir ilgalaikės sąjungos.

Skorpionas – Šaulys

Po Skorpiono ženklu gimę žmonės – gana sudėtingi ir nesuprantami aplinkiniams. Jie turi ypač stiprią valią ir kovoja už savo sėkmę su dideliu polėkiu ir energija. Prie pagrindinių Skorpiono bruožų galima priskirti perdėtą norą eiti iki galo neatsižvelgiant į galimas pasekmes. Šis ženklas – vienas seksualiausių, ir tai – amžinų meilės paieškų priežastis.

Ne pati geriausia pora Skorpionui bus laisvę mylintis Šaulys. Neigiamą įtaką šiems santykiams daro Ugnies ženklo atstovo vėjavaikiškumas. Pastovumo ir patikimumo santykiuose ieškantis Skorpionas negalės pasitikėti tokiu partneriu. Kai Skorpionas tikisi rimtų santykių, keliautojas Šaulys nepasiruošęs vadovautis sudarytu planu ir toliau gyvena šia diena.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų birželio 4 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą