Kaunietė neviltyje: jos namuose siautėja neprašytas svečias

Kaunietė įsitikinusi, kad jos namuose apsigyveno pats tikriausias bildukas, kuris mėto į vietą padėtus daiktus. Ją gąsdina nuolat ant žemės numestas rankšluostėlis, o naktimis ramiai miegoti neleidžia bildesiai, girdimi spintoje. Studentę baugina ir telefono kroviklis, kuris niekieno neliečiamas ima judėti.

Naminukai gyvena visur – namuose, darbe, mokykloje, darželyje.<br>123rf.com
Naminukai gyvena visur – namuose, darbe, mokykloje, darželyje.<br>123rf.com
Parapsichologas Vladimiras Azanovas.<br>Archyvo nuotr.
Parapsichologas Vladimiras Azanovas.<br>Archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-06-12 12:53, atnaujinta 2017-05-22 01:05

Ar gali būti taip, kad jos namuose apsigyveno bildukas, dar kitaip vadinamas naminuku, ir kaip derėtų su juo elgtis, kad nelauktas svečias nepridarytų daugiau problemų?

Parapsichologas Vladimiras Azanovas įsitikinęs, kad naminuką nuo paprasčiausio skersvėjo atskirti padės tik ilgi ir nuoseklūs tyrinėjimai. Tiesa, jis pabrėžė, kad naminukas gyvena kiekvienoje patalpoje.

Naminukus būtina maitinti

Naminukai gyvena visur – namuose, darbe, mokykloje, darželyje. Jie tam tikrame pastate apsigyvena nuo pat jo pastatymo akimirkos.

Jie gyvena tarp mūsų ir šeimininkauja taip pat, kaip ir namų šeimininkė. Ypač laimingi jie būna tada, kai namuose yra gyvūnų ir mažų vaikų.

Jei žmonės namuose netriukšmauja ir nevartoja alkoholio, tikėtina, kad naminukas netrukdys. Ar įmanoma atsikratyti naminukų? „Jokiu būdu, – įsitikinęs V.Azanovas. – Jie gyvena šalia mūsų.

Kartais net apsaugo nuo nemalonių svečių ir vagių. Geriausia, ką galima padaryti, pajutus, kad naminukas gyvena greta, su juo susidraugauti.“

Tai padaryti labai paprasta – tereikia nuolat maitinti neprašytą svečią. Paimkite lėkštelę ir į ją įdėkite medaus, kelis sausainius ir pusė taurės saldaus raudono vyno.

Kai tai padarysite, garsiai pasakykite, kad šios vaišės skirtos naminukui, su kuriuo jūs norite draugauti ir nesipykti. Tris dienas palaikę vaišes ant šaldytuvo pajusite, kad jūsų draugas taps ramus, o bildesiai išnyks.

Naminukai kėsinasi į žirkles ir bižuteriją

Parapsichologas teigė, kad kartais žmonės ima painiotis ir tam tikrus netikėtus garsus ar reginius vadina bildukų darbu, tačiau dėl jų būna patys kalti. V.Azanovas sakė pažįstąs ne vieną žmogų su itin stipria energija.

Yra žmonių, kurie skleidžia tokią energiją, kuri net daro įtaką juos supantiems daiktams. Agresija arba nervingumas gali netikėtai išjungti televizorių, užgesinti šviesą. Kartais tokius dalykus, pasak parapsichologo, sunku arba net neįmanoma paaiškinti.

Žmogus gali būti ramus, bet vieną kartą ims ir paleis energiją į jį supančią erdvę. „Esu bendravęs su tokiais žmonėmis, kurie atrodo itin ramūs, tačiau jei juos išvedi iš kantrybės, tada jų energija padaro įtaką aplinkai ir daiktams“, – sakė jis.

Parapsichologas prisiminė savo paties akistatą su naminuku. Tąkart vyrui dingo dokumentai, todėl jis ėmė jų ieškoti, o neradęs paprašė naminuko grąžinti – akimirksniu dokumentai atsidūrė toje vietoje, kur ir turėjo būti.

Jis atkreipė dėmesį, kad labiausiai bildukams patinka pradanginti žirkles, peilius, šaukštus ir bižuteriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.