Delno linijos parodo, kiek turėsite santuokų ir vaikų

Chiromantas, pažvelgęs į delną, gali pasakyti, kiek jūs turėsite vaikų. Tačiau kad tai sužinotumėte, jums visai nebūtina eiti pas būrėjas – tereikia patiems apžiūrėti vaikų linijas savo delne.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2019, 11:40 AM

Vaikų linijos išsidėsčiusios statmenai santykių (santuokų) linijoms. Paveikslėlio kairėje pusėje pavaizduotos santykių linijos, dešinėje pavaizduota vaikų linijų padėtis.

Svarbi pastaba: nuo šių vertikalių brūkšnelių nepriklauso jūsų būsimų vaikų skaičius. Jūsų rankoje matyti galimybės, kurias jums suteiks likimas pradėti kūdikiui. Tai yra jeigu jūs turite labai daug vaikų linijų, visai nereiškia, kad būsite daugiavaikė mama ar tėvas.

Delne taip pat atsispindi nėštumo nutraukimai, negyvagimiai ir persileidimai. Apie tai byloja vaikų linijos, kurios nutrūksta.

Pagal linijas galima netgi nuspėti vaikų lytį. Plona ir trumpa linija reiškia mergaitę, stora, aiški ir ilga – berniuką.

Be to, galima sužinoti ir apytikrį amžiaus skirtumą tarp vaikų (jeigu vaikų linijų turite daugiau nei vieną). Kuo ilgesnis tarpas tarp šių brūkšnelių, tuo didesnis amžiaus skirtumas.

Daugelis žmonių turi ne vieną santykių liniją, o keletą. Taip pat ir vaikų linijos gali būti išsidėsčiusios ne ant vienos linijos, o ant keleto. Tai nurodo, kad vaikai gims nuo skirtingų tėvų (motinų).

Atsiminkite, kad per gyvenimą linijos ant delnų keičiasi. Mes kiekvieną dieną atliekame tam tikrus poelgius ir priimame sprendimus, o tai, suprantama, daro įtaką mūsų likimui.

Kad sužinotumėte apie savo praleistas galimybes, pasižiūrėkite į kairę ranką – joje įrašyta tai, ką numatė jūsų likimas ir užprogramavo tėvai.

Vaikų linijos dešinėje rankoje – tai jau faktai, kurie jau įvyko jūsų gyvenime arba netrukus įvyks.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų birželio 18 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.