Po asmenukės mergina iš pajūrio nustėro – pamatė, ko nesitikėjo

Asmenukių mada nesiliauja. Vieną tokių pasidariusi 24-erių gražuolė Violeta iš pajūrio neteko amo. Atidžiau įsižiūrėjusi į nuotrauką, darytą mobiliuoju telefonu, plaukuose ji pamatė veido kontūrus.

Atidžiau įsižiūrėjusi į nuotrauką, darytą mobiliuoju telefonu, plaukuose ji pamatė veido kontūrus.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Atidžiau įsižiūrėjusi į nuotrauką, darytą mobiliuoju telefonu, plaukuose ji pamatė veido kontūrus.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 25, 2016, 12:36 PM, atnaujinta May 20, 2017, 4:52 PM

Asmenukę darė lovoje

Mergina pasakojo nuotrauką dariusi birželio 16-ąją. Ta diena jai nebuvo kažkuo ypatinga – tiesiog išėjusi iš dušo ji klausėsi muzikos, nusprendė prigulti ant lovos ir pasifotografuoti.

Ši asmenukė daryta telefonu be jokių specialiųjų efektų ir filtrų. „Kai peržiūrėjau nuotraukas ir pamačiau šį kadrą, suskubau pas mamą ir parodžiau jai, nes ėmiau galvoti, jog man vaidenasi. Bet mama irgi matė tą siluetą.

Po to nuotrauką parodžiau draugui ir draugams. Jie visi matė tą patį. Mane tai truputį baugina“, – dėstė mergina.

Fotografas: „Atsitiktinai fotografuojantis to nebūna“

Pamatęs nuotrauką Lrytas.lt fotografas Ramūnas Danisevičius neslėpė nuostabos. Gerai įsižiūrėjęs jis ėmė svarstyti, kad nuotrauka galėjo būti daroma per tam tikrą programėlę.

Jis įsitikinęs, kad atsitiktinai fotografuojantis, toks vaizdas tikrai negali susidaryti.

Jis patikino, kad siluetas tikrai nesusidarė nei nuo dulkių, nei nuo kokio greta esančio atspindžio. „Toks vaizdas savaime susidaryti negali – arba merginą „pavedė“ technika, arba mergina panaudojo tam tikras programėles“, – dėstė R.Danisevičius.

Parapsichologas Vladimiras Azanovas yra sakęs, kad jei nuotraukoje išryškėja tam tikri silueto kontūrai, vadinasi buvo sukurtas papildomas apšvietimas, kuris ir sukuria silueto ryškumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.