Tai įdomu: ką lūpdažis atskleidžia apie moters asmenybę?

Visos dailiosios lyties atstovės naudoja lūpdažius. Ar atkreipėte dėmesį, kaip dažote lūpas ir kokios formos ilgainiui tampa jūsų lūpų dažas? Kai kurių – ovalus, kitų – net su aštriu galiuku.

Jei jūsų lūpdažio viršus itin lygus, iš kitų moterų išsiskiriate energingumu.<br>123rf.com
Jei jūsų lūpdažio viršus itin lygus, iš kitų moterų išsiskiriate energingumu.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-05 12:21, atnaujinta 2017-05-19 19:58

Atverkite kosmetinę, peržiūrėkite savo lūpdažius ir pasitikrinkite, ką lūpdažio forma atskleidžia apie jus. Nustebsite!

Apvalios formos lūpdažis

Jei jūsų lūpdažio galvutė apvali, esate itin žavinga moteris, kuri domina daugybę vyrų. Iš kitų išsiskiriate dosnumu, principingumu. Jums patinka ryškios spalvos, mėgstate puoštis suknelėmis, kurios padeda minioje išsiskirti iš kitų. Būdama viešumoje stengiatės sukurti tobulos moters įvaizdį – jums itin svarbi aplinkinių nuomonė apie jus.

Smailėjančios formos lūpdažis

Jei jūsų mėgstamo lūpdažio galvutė – smailėjanti, vadinasi esate ugningo charakterio moteris. Jūs nemokate priimti draudimų ar apribojimų. Nepaklūstate taisyklėms, nes pačios jas kuriate. Esate sąžiningos, atviros ir tikros kovotojos už teisybę. Mokate priimti atsakomybę už save, užsispyrimu gebate pasiekti to, kas kitiems atrodo nepasiekiama.

Iš abiejų pusių smailėjančios formos lūpdažis

Jei jūsų lūpdažis smailėja iš abiejų pusių, vadinasi žinote, ko norite iš gyvenimo ir turite itin konkrečių tikslų. Jums pavyksta lengvai pasiekti užsibrėžtus tikslus. Mylite save ir gyvenate dėl savęs. Net jei ir turite šeimą, vis dėlto pirmenybę teikiate savo komfortui.

Įgaubtos formos lūpdažis

Jei jūsų lūpdažis įgaubtas ir sukuria bangos formą, iš kitų moterų išsiskiriate smalsumu. Jums labai patinka domėtis kitų gyvenimais, mėgstate žarstyti patarimus net ir tada, kai jų niekas neprašo. Jums nėra nieko svarbiau už šeimą. Draugus užburiate įdomiais pasakojimais apie keliones, išvykas, matytus filmus ar aplankytas vietoves.

Itin aštrios formos lūpdažis

Jei jūsų lūpdažis iš abiejų pusių suapvalėjęs, o viduriukas – itin aštrus, vadinasi dominuojate ne tik šeimoje, bet ir profesiniame gyvenime. Sugebate vadovauti. Esate itin smulkmeniškos, ieškote priekabių net ir ten, kur nederėtų.

Lūpdažis su lygiu viršumi

Jei jūsų lūpdažio viršus itin lygus, iš kitų moterų išsiskiriate energingumu. Negalite ilgai išbūti vienoje vietoje, jums patinka linksmų ir pozityvių žmonių draugija. Dėl tikros meilės esate pasiruošusi aukotis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.