Koks paskutinis jūsų gimimo metų skaitmuo? Jame slypi likimas

Jūsų gimimo metai nulemti iš aukščiau. Ir siela juos pasirenka neatsitiktinai, tiki mistikai. Ypač svarbus yra paskutinis jūsų gimimo metų skaitmuo. Jį globoja viena iš penkių pagrindinių stichijų. Ir ta stichija nulemia svarbius jūsų gyvenimo momentus.

Metus valdanti stichija nulemia žmogaus charakterį ir likimą.<br>123RF.com asociatyvi nuotr.
Metus valdanti stichija nulemia žmogaus charakterį ir likimą.<br>123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 7, 2018, 12:42 PM, atnaujinta Aug 8, 2019, 4:36 PM

Pagal senovės kinų kalendorių, į kurį orientuojasi Rytų horoskopas, kiekvieną akimirką Žemėje valdo viena iš penkių pagrindinių stichijų – Medis, Ugnis, Žemė, Oras arba Vanduo. Astrologai įsitikinę, kad šios stichijos stipriai veikia ne tik gamtą, bet ir žmogaus charakterį. Jos apibrėžia jo dvasinę sąrangą, įpročius ir aistras.

Kelintais metais jūs gimėte? Imkite paskutinį skaičių ir sužinokite apie save naujų dalykų.

8 arba 9 – Žemė

Žemės elemento žmonės patikimi ir kantrūs. Žemės jėgos juos apdovanoja atsakomybe prieš artimus žmones. Jie turi daug ambicijų, bet tvirtai stovi ant žemės, problemas sprendžia etapais ir blaiviai. Jų intuicija gerai išvystyta.

Aplinkiniai žmonės stengiasi į juos lygiuotis dėl gerai išvystytų jų moralinių ir etinių vertybių. Žemės žmonės vertina etiką ir discipliną, o taip pat dėl savo pakankamai konservatyvaus charakterio moka protingai naudotis savo resursais. Žemės žmonėms nebūna problemų su pinigais. Santūriai reiškia emocijas, bet jiems reikia jaustis mylimiems.

Žemės žmonėms trūksta truputėlio avantiūrizmo ir gyvybės. Jie gali būti žiaurūs ir užsispyrę. Jie nori viską kontroliuoti ir dažnai paiso vien savo naudos ir interesų. Labiausiai gyvenime juos gąsdina nežinomybė – netgi iki panikos atakų ar depresijos.

Žemė yra centras, atsakingas už sezonų kaitą. Žemės spalva – geltona, ir ji asocijuojasi su virškinimo sistema, ypač blužnimi ir skrandžiu. Žemės žmonėms rekomenduojama laikytis toliau nuo pelkėtų ir pernelyg drėgnų vietų.

6 arba 7 – Ugnis

Ugnies žmonės trokšta nuotykių ir niekada neatsisakys ištyrinėti ką nors nauja. Tai labai aktyvios ir energingos asmenybės, turi puikių vadovų bruožus, mėgsta konkuruoti ir laimėti. Ugnies žmonės paprastai yra patrauklūs, jie nepakenčia vienatvės, mėgsta būti nuolat apsupti žmonių ir nuolat judėti.

Be to, jie labai prisirišę prie artimųjų ir bet kokiomis išgalėmis palaiko bet kokius šeiminius ryšius. Ugnies žmonės išsiskiria aukšta saviverte ir pasitikėjimu savimi, jie protingi ir draugiški, ryžtingi ir efektingi, o taip pat turi oratoriaus talentą.

Ugnies žmonių trūkumai – jų agresyvumas ir perdėtas tikslo siekimas bet kokiomis priemonėmis. Be to, jie pernelyg emocingi, kenčia nuo kantrybės trūkumo. Egoistiški ir pernelyg ambicingi. Retai skaitosi su kitais žmonėmis.

Ugnis – tai pietūs, ji simbolizuoja vasaros sezoną. Ugnies spalva – raudona, ji susijusi su kraujotakos sistema ir širdimi. Ugnies žmonėms rekomenduojama laikytis atokiau nuo pernelyg didelės šilumos ir nepasiduoti emocijų proveržiams.

4 arba 5 – Medis

Žmonės, gimę Medžio globoje, labai dosnūs. Jie tvirtai laikosi savo etinių principų, mėgsta tyrinėti pasaulį ir analizuoti informaciją, taip pat pasižymi neeiline įtikinėjimo galia. Medžio žmonės labai artistiški ir kūrybiški, ir tai dažnai pasireiškia visame kame, prie ko jie prisiliečia.

Jie darbštūs ir visada ieško sau kokio nors užsiėmimo, siekdami nuolat būti užsiėmę ir laikydami, kad darbas – geriausias savo jėgų pritaikymas. Pasitikėjimas savimi – viena geriausių jų savybių. Medžio žmonės visada džiaugiasi tuo, ką turi, ir nebando vaikytis perteklinių dalykų ar šokti aukščiau savo galvos, nors jų interesų sfera gana plati ir įvairi. Jie – ištikimo draugai ir nesielgia egoistiškai, yra idealūs komandos darbuotojai ir labai atjaučia kitus žmones.

Neigiama savybė – jie gali prisiimti daugiau užduočių, nei sugeba susidoroti, todėl neretai perkrauna save darbu, ir tai niekam neteikia naudos. Medžio žmonėms vertėtų pasimokyti nusistatyti sau ribas ir teisingai apskaičiuoti jėgas. Tam tikrais atvejais jie gali tapti pernelyg priklausomi nuo kitų ir net pradingti minioje, bet dažniausiai tai įmanoma tik dėl jų pasyvumo ir delsimo.

Medis – tai rytai, o jo sezonas – pavasaris, spalva – žalia. Medis susijęs su tulžies pūsle ir kepenimis. Šio elemento atstovams reikėtų vengti vietų, kur vyrauja stiprūs vėjai.

2 arba 3 – Vanduo

 

 

Vandens žmonės laikomi žaviais ir atjaučiančiais. Jie labai lankstūs ir puikiai moka plaukti pasroviui. Taip pat jie protingi ir kūrybiški. Vandens žmonės turi įspūdingą vaizduotę ir nebijo ja naudotis. Tarp jų nemažai puikių filosofų ir mąstytojų, jie gana nepriklausomi ir dažniausiai įsisavina keletą profesijų.

Vandens atstovai turi idealius bendravimo įgūdžius ir moka puikiai įtikinėti. Būtina pažymėti jų ypatingus sugebėjimus diplomatijos sferoje. Jų gera intuicija, jie geba pastebėti tai, kas praslysta kitiems pro akis. Tai geri organizatoriai ir ne blogesni vykdytojai, jie moka pastebėti ypatingus aplinkinių žmonių talentus ir toliau padėti juos vystyti.

Vandens žmonės gali būti uždari ir nenuoširdūs, niekada nesidalina savo paslaptimis su kitais. Be to, juose galima pastebėti polinkį į manipuliavimą. Jie visur ir visada stengiasi rasti paprastą ir lengvą išeitį, nes pasižymi tam tikru pasyvumu, ir dažnai pataikauja tiek savo, tiek kitų įgeidžiams. Jiems verta pasimokyti tvirtai stovėti ant savo kojų ir eiti savo keliu.

Vandens žmonėms reikėtų vengti pernelyg vandeningų vietų, kad ir kaip paradoksaliai tai skambėtų. Vanduo – tai šiaurė. Sezonas – žiema, spalva – juoda. Vanduo susijęs su kaulais ir šalinimo sistema.

0 arba 1 – Metalas

Metalo žmonės labai gyvybingi, nepriklausomi ir savarankiški, turi stiprų charakterį. Jie myli save, bet kartu moka rūpintis ir gerbti kitus. Jie paprastai gana santūrūs, bet jausdami spaudimą aktyviai ir atkakliai gina save ir savo požiūrį.

Šio elemento atstovai siekia tvarkos ir vertina pusiausvyrą, balansą ir švarą visomis šio žodžio prasmėmis. Jiems būdingas patikimumas ir ryžtingumas, nors kartais jie laikosi kiek nuošaliai, nesistengdami būti minios dalimi.

Kai Metalo žmonės žino, ko ieško ir nori, jiems ryžto galima tik pavydėti, kliūtys ir nesėkmės niekada šių žmonių neprivers išsukti iš kelio, jie lengvai moka išspręsti visas problemas. Jide neturi vienatvės baimės, ir vienintelis dalykas, kurio jie nori iš visuomenės – kad pripažintų jų pasiekimus.

Tarp Metalo žmonių trūkumų būtina pažymėti jų periodišką impulsyvumą. Sąmoningai ar pasąmoningai jie visi turi nenugalimą prabangos, pinigų ir valdžios troškimą. Neretai jie gali būti užsispyrę ir elgtis nepagrįstai. Būdami vadovais, Metalo žmonės gana reiklūs ir nori, kad pavaldiniai maksimaliai atitiktų jų aukštus standartus ir lūkesčius.

Metalas – tai vakarai. Sezonas – ruduo. Spalva – balta. Metalas asocijuojasi su kvėpavimo sistema ir plaučiais.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų liepos 27 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.