Slapti numerologės skaičiavimai išdavė, kas laukia krepšininkų

Ar jau pažvelgėte šiandien į kalendorių? Iš pirmo žvilgsnio 2016-08-09 neatrodo išskirtinė data. Nėra pasikartojančių skaičių arba įdomių kombinacijų. Tačiau numerologiniai skaičiavimai išduoda, kad šiandien reikėtų pasisaugoti. 

Jei tikėsime numerologe, šiąnakt vyksiančios lietuvių komandos varžybos bus dar išskirtinesnės, nei praėjusios.<br>AP nuotr.
Jei tikėsime numerologe, šiąnakt vyksiančios lietuvių komandos varžybos bus dar išskirtinesnės, nei praėjusios.<br>AP nuotr.
123rf nuotr.
123rf nuotr.
Iš pirmo žvilgsnio 2016-08-09 neatrodo išskirtinė data.<br>123rf.com
Iš pirmo žvilgsnio 2016-08-09 neatrodo išskirtinė data.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 9, 2016, 9:56 AM, atnaujinta May 16, 2017, 10:59 AM

Varžybos bus įspūdingos

Garsi Lietuvos numerologė Galina Šmidt įsitikinusi, kad tokių dienų, kaip ši, būna vos kelis kartus per metus. Būtent dėl to ji ragina suklusti ir rugpjūčio devintąją praleisti pagal jos rekomendacijas.

G.Šmidt užsiima numerologija ir domisi, kaip tam tikros skaičių kombinacijos bei datos paveikia žmones ir supančią aplinką. 

„2016-08-09 – ypatinga diena. Paskaičiavus papildomos datos skaičius, susidaro keturi aštuonetai. Būtent jie byloja apie jėgos struktūras.

Kaip tik šią dieną vyks krepšinio varžybos, kuriose kausis Lietuva (Lietuvos laiku tai bus jau rugpjūčio 10-oji, – Red.). Nežinau, kas vyks krepšinio aikštelėje, tačiau, pažadu, varžybos bus įspūdingos“, – kalbėjo numerologė.

Laukia daug pykčio protrūkių

Ji perspėjo pasisaugoti smurto. Pasak jos, tą dieną jo bus labai daug. Taip pat daugelio lauks akistata su egoistiškumu ir egocentriškumu. Netrūks ir nusivylimo.

Šis laikotarpis, pasak jos, gana agresyvus – specialiu metodu apskaičiuojami papildomi dienų skaičiai ir vibracijos nėra džiugios.

„Kai datoje išskaičiuoju keturis aštuonetus, tą dieną aš net nedirbu. Tokiomis dienomis pasireiškia daug pykčio ir agresijos. Patariu vengti susibūrimų ir didelių kompanijų.

Tiesa, tai galima paaiškinti ir astrologiškai – artėja mėnulio užtemimas, kuris įvyks rugpjūčio 18-ąją, per mėnulio pilnatį.

Reikės išmokti nereaguoti į kitų žmonių išpuolius. Reikėtų pasisaugoti agresyvių žmonių. Tiesiog pasistenkite neimti į širdį to, ką sako kiti. Jei išmoksite taip elgtis, dienos bus produktyvios.

Jokiu būdu negalima pradėti nieko naujo – pabaikite visus senus darbus. Rugpjūčio 10-ąją prasidės kiek lengvesnis laikas, ir tada galėsite imtis naujų darbų“, – tikino G.Šmidt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.