Rezultatas nustebins: visa tiesa apie jus pagal telefono numerį

Numerologai tvirtina, kad mus lydintys skaičiai gali šį bei tą išduoti ne tik apie mūsų charakterį, bet ir apie mus supančią aplinką. Tikėtina, kad net ir mobiliojo telefono numerio skaičiai gali šį tą reikšti.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2016, 10:35 AM, atnaujinta May 14, 2017, 10:32 AM

Tuo galima tikėti, tą galima neigti, tačiau paskaičiuoti užtruksite vos kelias minutes. Rezultatas nustebins!

Tam, kad gautumėte teisingą rezultatą, jums reikia sudėti visus telefono numeryje esančius skaičius. Pavyzdžiui, jei telefono numeris yra: 861111111, tai jums reikėtų sudėti visus skaičius tarpusavyje:

8+6+1+1+1+1+1+1+1. Gautos sumos skaičius, šiuo atveju 21, reikia sudėti tarpusavyje, kad atsakyme liktų vos vienas skaitmuo: 2+1=3.

Štai, turite atsakymą. Dabar belieka išsiaiškinti jo įtaką jūsų kasdieniniam gyvenimui.

1

Jei sudėjus gavote vienetą, tikėtina, kad spinduliuojate išskirtine energija ir sugebate daryti įtaką aplinkiniams.

Būkite atsargūs, nepasitikėkite visais jus supančiais žmonėmis. Šis skaitmuo labai tiktų verslininkams ir karjeristams. Tiesa, jei ieškote antrosios pusės, vertėtų pakeisti telefono numerį kitu, kad galutinis skaitmuo nebūtų 1.

2

Jei sudėję visus telefono numeryje esančius skaičius gavote 2, tikėtina, kad jūsų gyvenime yra labai daug romantikos. Jis tinka visiems, kurie svajoja apie meilę, antrąją pusę.

Šis skaitmuo sustiprina tokias žmogaus savybes kaip gerumas, diplomatija, taktiškumas, mokėjimas prisiderinti prie aplinkinių. Tai yra savimi pasitikinčių žmonių skaitmuo.

3

Šis skaitmuo tinka visiems itin kūrybingiems žmonėms, menininkams, muzikantams, jaunimui. Jis įkvepia, suteikia populiarumo ir originalumo.

Jis ypač tinkamas visiems, kurių profesija susijusi su rašymu – rašytojams, žurnalistams.

Jei esate itin ambicingas ir siekiate tikslų, turėtumėte pagalvoti apie kitą telefono numerį.

4

Šis skaitmuo – stabilumo ir patikimumo simbolis, ypač tinkantis didelėms įmonėms. 4 taip pat tinka tiems, kurie turi didelę šeimą.

5

Šis skaitmuo tinka tiems, kurie mėgsta nesibaigiančius nuotykius. Tokie žmonės – laisvės ir kelionių mėgėjai. Gana dažnai jiems trūksta atsakomybės ir drausmės.

6

Tai pats tinkamiausias skaitmuo visiems, kurie turi šeimą. Jis gali apsaugoti nuo neigiamų emocijų. Taip pat stiprina santykius šeimoje.

Jei gyvenate vis dar viengungišką gyvenimą, vertėtų pagalvoti apie kitą telefono numerį.

7

Tai šiek tiek mistinis skaitmuo, turintis savyje itin stiprią jėgą. Jis teigiamai veikia žmonių vidinę būseną, suteikia stabilumo.

8

Šis skaitmuo traukia pinigus, stiprina partnerių pasitikėjimą. Ypač tinkamas tiems, kurie svajoja apie pelningą darbą, sėkmingą karjerą.

9

Idealizmas ir užuojauta kitam – šie žodžiai geriausiai apibūdina skaitmenį 9. Jis ypač tinka žmonėms, kurie dirba labdaros srityje arba sveikatos priežiūros įstaigose.

Tikima, kad tokiems žmonėms likimas negaili dovanų. Jis tinka tiems, kurie svajoja susirasti antrąją pusę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.