Sužinokite, ar jūs iš tų, kam griežtai draudžiama nešioti auksą

Auksinius papuošalus mėgsta daugelis. Tačiau ne visi žino, kad jie gali atnešti ir nemažos žalos. Pasak „Ekstrasensų mūšio“ dalyvės Jelenos Jasevič, auksą galima nešioti ne visiems. Nepaisant gerų ir naudingų savybių, šis metalas turi ir nemažai blogų.

Žmogus, kasdien patiriantis stresą ir nuolatinį įvairių veiksnių iš šalies poveikį, iš auksinio papuošalo gauna tik žalą.<br>123rf nuotr.
Žmogus, kasdien patiriantis stresą ir nuolatinį įvairių veiksnių iš šalies poveikį, iš auksinio papuošalo gauna tik žalą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 12, 2016, 10:29 AM, atnaujinta May 13, 2017, 9:17 AM

Kam negalima nešioti

Ekstrasenė nerekomenduoja nešioti auksinių papuošalų žmonėms, gyvenantiems aktyvų gyvenimą, tiems, kurie patiria stresus ir gyvena didmiesčiuose. Šiai žmonių kategorijai auksas daro neigiamą įtaką. Papuošalai iš aukso jiems tampa dar vienu papildomu dirgikliu.

Žmogus, kasdien patiriantis stresą ir nuolatinį įvairių veiksnių iš šalies poveikį, iš auksinio papuošalo gauna tik žalą. Dėl to kenčia nervų sistema, galiausiai išsivysto depresija, kankina nesibaigiantis stresas ir nerviniai protrūkiai.

Nešioti auksinius papuošalus ekstrasensė pataria tiems, kurių gyvenimas ne toks perpildytas emocijų ir įvykių. Auksas suteikia jėgos ir prišaukia sėkmę tik tiems, kurie gyvena gana ramų gyvenimą.

Negalima nešioti su sidabru

papuošalų mėgėjai daro dar vieną šiurkščią klaidą – auksą nešioja kartu su sidabru. Pasak J.Jasevič, tai taip pat gresia energijos pertekliumi ir pasekmės būna negatyvios.

Auksas skleidžia judėjimo, pokyčių, jėgos ir galybės energiją. Jis skatina norus, poreikius ir siekius. Sidabras – priešingai, daro žmogų labiau subalansuotą, ramų ir harmoningą.

Jeigu šie du metalai susitinka, įvyksta disonansas. Žmoguje susimaišo dvi priešingos energijos ir prasideda visiškas chaosas.

Nešioti auksą su sidabru kategoriškai draudžiama, tai gali iššaukti įvairias ligas, dažną nuotaikų kaitą ir nesėkmes.

Stenkitės rimtai žiūrėti į papuošalų pasirinkimą, nes jie gali turėti tiek teigiamos, tiek neigiamos energijos. Rinkitės papuošalus pagal savo temperamentą ir gyvenimo būdą – tada jie neabejotinai jums atneš laimę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.