Jums tai nepatiks: labiausiai erzinančios Zodiako moterys

Tiek moterys, tiek vyrai turi tam tikrų savybių, kurios kartais gali atrodyti itin erzinančios. Vieni – tingi pakelti nukritusį daiktą, antri pasižymi manipuliacijomis, o trečius žavi neištikimybės pagunda.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Astrologai įsitikinę, kad kiekvienai moteriai būdinga tam tikra erzinanti savybė, priklausanti nuo Zodiako ženklo.<br>123rf.com
Astrologai įsitikinę, kad kiekvienai moteriai būdinga tam tikra erzinanti savybė, priklausanti nuo Zodiako ženklo.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 14, 2016, 12:39 PM, atnaujinta May 13, 2017, 2:55 AM

Astrologai įsitikinę, kad kiekvienai moteriai būdinga tam tikra erzinanti savybė, priklausanti nuo Zodiako ženklo.

Avinas

Šio Zodiako ženklo mergina – patvari, savanaudė ir nepriklausoma. Ji mėgsta manipuliuoti vyrais ir matyti, kad ją dievina. Jei vyras nori būti šalia šios moters, jam reikės išpildyti visus jos pageidavimus. Ginčytis su ja beprasmiška, nes bet kokiomis priemonėmis ji vis tiek pasieks savo. Net išpildant visus jos norus nereikia tikėtis, kad ji bus ištikima. Juk visada gali atsirasti naujas žmogus, kuris bus pasirengęs besąlygiškai įgyvendinti visas kaprizingos panelės užgaidas.

Jautis

Vyrui su moterimi, gimusia po Jaučio ženklu, reikės ruoštis sudėtingam gyvenimui, kupinam dramatiškų scenų, riksmų ir isterijos. Net nebandykite su ja ginčytis arba išprašyti jos atleidimo. Tinkamas būdas – susitaikyti, pripažinti, kad ji yra teisi, ir palaukti, kol truputį nurims jos aistros vulkanas.

Dvyniai

Dvynių ženklo moterys yra linkusios į nepastovumą ir dažnai gali keisti partnerius. Jos neturi jokios gėdos, gali flirtuoti su savo mylimojo draugais ir dar mėgsta laisvę. Sulaikyti ją galima, bet tik priimant jos žaidimo taisykles. Ir dar – ji tikriausiai išsirinks gana sėkmingą darbą, karjerą, o buitis liks antrame plane.

Vėžys

Šio ženklo moterys yra zirzlios ir greitai įsižeidžiančios. Jos ištikimos ir dėl mylimojo viskam pasiruošusios, tačiau jeigu vyras neįvertina tokio jų atsidavimo, tuomet jos gali užsisklęsti savyje ir pulti į depresiją. Be to, riksmais ir audringais paaiškinimais jūs nieko nepasieksite. Padėti gali tik glamonės ir švelnumas.

Liūtas

Liūtė savo partnerio atžvilgiu yra valdinga ir reikli. Ji mano, kad yra pati geriausia, todėl šalia jos bus tas, kuris yra vertas ir turi visas būtinas savybes. Palietę jos egoizmą, jūs iš karto sužinosite viską, ką ji galvoja apie jus. Vyrams sunku užkariauti tokią moterį. Tai galima padaryti tik jai padovanojus brangią dovaną ir įtikinus, kad ją laikote deive.

Mergelė

Mergelė, kaip ir Liūtė, savo partneriui yra linkusi pateikti visą sąrašą reikalavimų, tačiau tai netrukdys jai bendrauti su kokiu nors nevykėliu, jeigu ji ras jame ką nors įdomaus. Mergelės dažnai būna labai vėjavaikiškos, mėgsta dalyvauti ginčuose, viskam prieštarauti ir visus kritikuoti.

Svarstyklės

Moteris Svarstyklės pasitiki savimi, laiko save ypač gražia. Ji mėgsta vyrų dėmesį ir triukšmingas kompanijas. Jai ne tiek rūpi vyrai, kiek susižavėjimas, kurį jie gali rodyti. Visas jos gyvenimas yra žaidimas, kurį turi suprasti ir įvertinti gerbėjai. Moterys Svarstyklės mėgsta prabangą ir nekenčia nemalonių kasdienių pareigų.

Skorpionas

Gyvenimas su Skorpione – lyg nesibaigiantis karas: arba besąlygiška pergalė, arba kankinantys mūšiai ir pralaimėjimas. Be to, su ja vienu metu gali būti labai gerai ir labai blogai. Tokiai moteriai reikia labai stipraus ir kantraus žmogaus. Ji gali būti miela ir nuolaidi, bet jos tikrasis veidas vis tiek anksčiau ar vėliau atsiskleis. Šios moterys yra ypač pavydžios.

Šaulys

Moteris, kuriai būdingos vyriškos savybės. Ji retai rodo meilę ir paklusnumą, bet mėgsta būti triukšmingoje vyrų kompanijoje. Jai patinka vyrų dėmesys ir ji yra pasirengusi su jais flirtuoti net mylimojo akyse. Ir su tuo jis turės susitaikyti, nes pavydo scenų ji negali pakęsti. Vyrui visą laiką teks stengtis patikti savo moteriai, išlaikyti jos susidomėjimą juo, nes kitaip ji greitai pasirinks įdomesnį variantą.

Ožiaragis

Jos šūkis – savikontrolė ir susivaldymas. Net jei tokios merginos viduje įsiplieskia emocijų audra, tai išoriškai ji bandys to neparodyti. Mergina Ožiaragis svajoja apie tikrą vyrą, tačiau bijo įsimylėti. Pernelyg didelis atsargumas neleidžia išsirinkti tinkamo partnerio, todėl ji dažnai kenčia.

Šalia Ožiaragio ženklo moters esančiam vyrui prireiks būti kantriam ir labai pasistengti atsargiai ir santūriai ištirpinti jos širdį. Galima neabejoti šios moters patikimumu.

Vandenis

Dažnai šios merginos vyrams tampa puikiomis draugėmis, kadangi iš pradžių retai juos mato kaip savo partnerius. Šios moterys yra labai emocingos ir irzlios, bet greitai nusiramina. Vandeniams pastovumas nėra būdingas.

Žuvys

Žuvys yra itin jautrios ir pažeidžiamos asmenybės. Jos sugeba prisigalvoti daug problemų, todėl iš savo vyro reikalaus jausmų patvirtinimo. Jei to nebus, tada ji ir save, ir partnerį iškankins abejonėmis ir nerimu. Tačiau net jei partneris kelis kartus per dieną tvirtins apie savo jausmus, tuomet ji pripras prie to ir pradės reikalauti dar daugiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.