3 patys nepakenčiamiausi vyrų Zodiako ženklai

keista, bet būtent šių Zodiako ženklų vyrai yra tikri moterų numylėtiniai. Nepaisant viso savo nepakenčiamumo, jie – tikri širdžių ėdikai.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-09-28 20:51, atnaujinta 2017-05-11 19:46

Suprantama, kiekvienas vyras gali sunervinti savo išrinktąją. Čia pasireiškia ne tik Zodiako ženklas, bet ir vyriškos psichologijos specifika.

Kiekvienam vyrui pasitaiko nesėkmingų dienų, stresų darbe. Kiekvienas vyras savaip nepakenčiamas. Liūtai mėgsta griežti pirmuoju smuiku, Skorpionai – žvėriškai pavydūs, o Vėžiai – neįtikėtinai įžeidūs.

Tačiau yra trys Zodiako ženklai, nepakenčiamumo srityje – neabejotini lyderiai. Štai jie – jūsų dėmesiui.

3 vieta – Avinas

Jis ne veltui vadinamas Avinu. Pasakyti, kad Avinas užsispyręs – tai lyg nieko nepasakyti. Ginčytis su Avinu taip pat beviltiška, kaip ginčytis su stulpu gatvėje. Jis vargu ar išgirs jūsų argumentus. Atsiminkite, yra neteisingos nuomonės ir Avino nuomonė. Daugiau variantų negali būti.

Antroji savybė, kuri daro Aviną vienu pačių nepakenčiamiausių vyrų – tai pernelyg didelis tiesmukiškumas. Jeigu jis mano, kad jūsų šukuosena jums netinka, arba jūs, neduok Dieve, pasitaisėte – Avinas būtinai jums apie tai pasakys. Ir net nebūtinai, kai būsite dviese. Pasakyti į akis jūsų geriausiai draugei, kad ji šiandien atrodo kažkaip negražiai, Avinas laiko savo pareiga. Kas daugiau, jeigu ne jis?

Papildykite šias savybes absoliučiai vaikišku egoizmu, ir vyro-Avino portretas baigtas. Avinas – vaikas, ir kaip kiekvienas vaikas savo interesus laiko pačiais svarbiausiais. Ir jam visiškai tas pats, kad jūs šiandien pavargote, jeigu jam norisi su jumis nueiti į kiną. Vaikas nori – vadinasi, jūs einate.

2 vieta – Mergelė

Vyras-akmuo – štai toks apibūdinimas tiksliausiai apibūdina Mergelę. Už jo idealių manierų ir bešališko veido gali slėptis emocijų audra... O gal ir ne, bet jūs to niekada nesužinosite.

Išbandžiusios ant vyro Mergelės moterų mėgstamas gudrybes ir triukus, pavyzdžiui, tyčia sukeltas pavydas, pernelyg atviri drabužiai arba (šito jie apskritai bijo kaip ugnies) isterija, rizikuojate atsisukusi savo išrinktojo niekada nebepamatyti.

Dar viena savybė, būdinga vyrams Mergelėms – neįtikėtinas skrupulingumas. Jeigu jūsų mylimasis susitarė su jumis susitikti 18 valandą, neduokdie jūs ateisite 18 val. 10 min. Jūs būtinai išgirsite ilgą ir nykią paskaitą.

Vyrai Mergelės visada turi labai nusistovėjusius įpročius, iki smulkmenų. Jų niekada negalima pažeisti.

1 vieta – Žuvys

Labiau nepakenčiamo vyro, kaip Žuvys, rasti neįmanoma, patikėkite. Jis nepraeis nė pro vieną sijoną, visa moteriškoji žmonijos pusė jam kelia gyvą ir nuoširdų susidomėjimą.

Šiandien jūsų išrinktasis Žuvys susidomėjęs pasakos jums apie chiromantiją, rytoj pradės praktikuoti jogą. O poryt gali išvis išnykti... Kad grįžtų po mėnesio ir pakviestų jūs į paskaitą apie budizmą ir... paprašytų paskolinti šiek tiek pinigų. Jeigu jūs vis dėlto vyrui Žuvims paskolinote pinigų, galite su jais atsisveikinti.

Jeigu vyras Žuvys kviečia jus į brangų restoraną, pasiimkite daugiau pinigų – mokėti greičiausiai teks jums.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.