3 patys aistringiausi Zodiako ženklai – geriausi meilužiai

Yra trys Zodiako ženklai, itin traukiantys priešingą lytį. Atrodytų, visi ir visada tik ir tetrokšta su jais permiegoti. Šie žmonės veikia lyg magnetai, skleisdami savyje sukoncentruotą seksualinę energiją. Štai tie trys geidžiamiausieji.

Šie žmonės veikia lyg magnetai, skleisdami savyje sukoncentruotą seksualinę energiją.<br>123rf nuotr.
Šie žmonės veikia lyg magnetai, skleisdami savyje sukoncentruotą seksualinę energiją.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 15, 2016, 11:32 AM, atnaujinta May 10, 2017, 8:39 PM

3 vieta – Šaulys

Šauliai – kuklūs fantazuotojai, bet kuklumas šiuo atveju reiškia ne kuklias fantazijas, o tiesiog tai, kad jie išoriškai nėra aktyvūs. Šauliai atsiveria tik kažkam konkrečiai, o ne pasirodydami. Jie mėgsta „mylėti“ kur kas kiečiau, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Jie nemėgsta išsibarstyti – juose dera susitelkimas į tikslą su dosniomis glamonėmis. Iš pirmo žvilgsnio tai idealus partneris, bet asmeniškiau ir artimiau susipažinus išryškėja tam tikri fanatiški polinkiai.

2 vieta – Skorpionas

Skorpionai – aistringi, impulsyvūs, todėl visada gauna, ko nori. Jie neturi stabdžių nei vienam neįprastam veiksmui. Jie atviri viskam, kas nauja, tiksliau, jie ieško ko nors neįprasto. Deja, ne visi Skorpionai žino žodį „ištikimybė“, tačiau už „žygdarbius“ jiems atleidžiama – juk jie visada pilni aistros. Skorpionas – labiausiai nenuilstantis Zodiako ženklas.

1 vieta – Dvyniai

Aplinkiniai visada geidžia Dvynių. Jie – magnetas akims ir kūnui. Dvyniuose visada pastebimas prieštaravimas, kuris traukia kitų žmonių dėmesį. Jie pakankamai charizmatiški, protingi ir seksualūs. Ir ideali visų šių išvardintų dalykų proporcija pelno jiems pirmąją vietą. Ir toliau eksperimentuokite, dovanokite pasauliui naujas patirtis ir gyvenkite taip, kaip gyvenate. Pasaulis myli Dvynius, nors kartais jam tai brangiai kainuoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.