Patys geriausi vyrai pagal Zodiako ženklą

Yra daugybė dalykų, kuriuos reikia apsvarstyti prieš sutinkant tuoktis. Jūs turite būti tikra, kad jūsų pasirinktas vyras – tas vienintelis. Savaime suprantama, geriausia pasitikėti savo nuojauta, tačiau, jei vis dar abejojate, jums gali padėti žvaigždės. Šiame straipsnyje – geriausios kiekvieno Zodiako ženklo sutuoktinio savybės.

Jūs turite būti tikra, kad jūsų pasirinktas vyras – tas vienintelis.<br>123rf nuotr.
Jūs turite būti tikra, kad jūsų pasirinktas vyras – tas vienintelis.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 23, 2018, 2:44 PM, atnaujinta Oct 4, 2019, 4:41 PM

1. Avinas.

Avinas kovos už jus ir bus jūsų užtarėjas. Visada jausitės palaikoma, jis skatins jus siekti savo svajonių. Gyvenimas bus nenuobodus, ir, kadangi Avinai būna atviri, niekada neturėsite svarstyti, ar jis paslapčia nepyksta.

2. Jautis.

Jaučiai – nuostabūs sutuoktiniai, nes jie yra patikimi, saugantys ir mylintys. Jis turi puikų skonį ir myli namus, todėl galėsite džiaugtis puikiu gyvenimu su skaniais patiekalais, jaukiais kambariais ir niekada neturėsite iki vėlumos laukti, kol jis sugrįš.

3. Dvyniai.

Dvynių ženklo vyras ne tik jus supranta, bet ir visada nori apie jus sužinoti daugiau. Dvyniai yra linksmi ir puikiai bendrauja, todėl neteks laiko leisti nemalonioje tyloje. Jie nori kalbėtis apie bet kokias problemas ar rūpesčius. Gyvenimas su Dvyniais – nuostabus.

4. Vėžys.

Visoms moterims reikia meilės ir rūpesčio. Vėžys – vyras, kuris jus užjaus ir skatins rodyti savo jausmus. Šeima Vėžiams yra labai svarbi, ir jie yra nuostabūs tėčiai.

5. Liūtas.

Gyvenimas su Liūtu – kaip vakarėlis: jaudinantis, linksmas ir žibantis. Liūtai yra kūrybingi ir entuziastingi, tačiau labai ištikimi. Jei jiems skiriate pakankamai dėmesio, jie jūsų niekada neišduoda.

6. Mergelė.

Mergelės mėgsta padėti – jų nė nereikia prašyti. Šio ženklo vyrai nėra pavydūs ir nereikalauja nustoti kalbėtis su visais draugais. Jie yra nepriklausomi ir tikisi, kad jūs taip pat būsite nepriklausoma. Mergelės ženklo vyrai būna tvarkingi, todėl niekada nekyla problemų su namais ir finansais.

7. Svarstyklės.

Svarstyklės be reikalo nesiginčija – jie neapkenčia konfliktų. Jie mato visas situacijos puses. Jei norite harmoningos ir taikios santuokos, Svarstyklės – geriausias pasirinkimas. Jis savo rūpestį išreikš spontaniškais romantiškais veiksmais ir dovanomis.

8. Skorpionas.

Jei norite vyro, kuris jus dievintų, rinkitės Skorpioną. Jie yra itin aistringi ir turi didelį seksualinį apetitą. Susituokusi su Skorpionu būsite mylima ir emociškai, ir fiziškai.

9. Šaulys.

Idealus partneris keliautojoms, ieškančioms naujų vietų, žmonių ir idėjų – Šaulys. Jie yra protingi, linksmi ir nėra drovūs. Nenustosite keliauti net sukūrę šeimą – net jei tai darysite tik atostogų metu ar savaitgaliais.

10. Ožiaragis.

Ožiaragis – stabilus, patikimas ir daug besistengiantis partneris. Jie skiria daug energijos, kad užtikrintų stabilią finansinę ateitį. Su vyru Ožiaragiu neturėsite piniginių problemų. Bet nepaisant to, kad viešumoje atrodo susikaustę, šie vyrai lovoje pasikeičia.

11. Vandenis.

Vandenis pripažins jus ir jūsų keistenybes. Vandeniai myli tas, kurios yra ekscentriškos ir neįprastos. Jie širdyje yra jauni ir mėgsta išbandyti naujus dalykus.

12. Žuvys.

Žuvys nori padėti visiems – bet labiausiai tiems, kurie jiems yra artimi. Jei susituoksite su Žuvimis, turėsite rūpestingą, kūrybingą ir gerą vyrą. Jūsų poreikiai jums bus svarbesni už jo paties, ir sulauksite daug empatijos bet kokiais klausimais. Žuvų ženklo vyrai – puikūs sielos draugai.

Parengė Dorotėja Noreikaitė

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų spalio 24 dieną.​

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.