Du visiškai nesuderinami Zodiako ženklai

Šie žmonės absoliučiai nepanašūs vienas į kitą. Jie – didžiausia, kokia tik įmanoma, vienas kito priešingybė. Ir nors šie žmonės turi galimybę sukurti santykius, jiems prireiks didelės išminties, kad papildytų vienas kitą, o ne atstumtų.

Protingiems ir rimtiems Ožiaragiams nelengva prisitaikyti prie vėjavaikiškų linksmuolių Dvynių.<br>123rf nuotr.
Protingiems ir rimtiems Ožiaragiams nelengva prisitaikyti prie vėjavaikiškų linksmuolių Dvynių.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 21, 2018, 3:49 PM, atnaujinta Nov 21, 2018, 3:57 PM

Šie Zodiako ženklaiOžiaragis ir Dvyniai.

Ožiaragis – pastovus ir dalykiškas. Jis įsimyli retai, bet renkasi partnerį visam gyvenimui ir visiškai atsiduoda jausmams. Jis labai atsakingai žiūri į šeimos kūrimo, pareigų pasiskirstymo ir finansų klausimus.

O linksmų ir nepastovių Dvynių požiūris į gyvenimą visai kitoks. Jie lengvabūdžiai, mėgsta staigmenas ir netikėtumus. Jie impulsyvūs ir dažnai švaistosi žodžiais. Ožiaragiams teks atleisti partneriui už netikėtus išsišokimus, nuotaikos ir planų pokyčius, o Dvyniams teks atsisakyti triukšmingų vakarėlių ir susitaikyti su išrinktojo konservatyvumu.

Protingiems ir rimtiems Ožiaragiams nelengva prisitaikyti prie vėjavaikiškų linksmuolių Dvynių. Šie santykiai, be jokios abejonės, nebus lengvi, bet nebandykite keisti vienas kito. Jums teks priimti mylimąjį tokį, koks jis yra.

Leiskitės į kompromisus vienas dėl kito, bandykite pažvelgti į situaciją partnerio akimis, ir atrasite daug nauja. Puoselėjami santykiai gali suteikti gerą gyvenimo pamoką abiem ir džiuginti labai tvirta bei patikima sąjunga.

Turinys pirmą kartą 2016 metų lapkričio 3 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.