5 Zodiako ženklai – didžiausi manipuliatoriai žmonėmis

Visus pasaulio žmones galima suskirstyti į dvi dalis – tuos, kurie linkę manipuliuoti kitais ir tuos, kurie tampa manipuliatorių aukomis.

Avinai nenori jums padaryti nieko blogo – jie tiesiog tokie nuo gimimo.<br>123rf nuotr.
Avinai nenori jums padaryti nieko blogo – jie tiesiog tokie nuo gimimo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-09 10:05, atnaujinta 2017-04-18 09:58

Manipuliavimas žmonėmis – tai ypatinga egoizmo forma, kai vieni žmonės dėl savo asmeninės naudos pastūmėja kitus priimti tam tikrus sprendimus.

Štai Zodiako ženklai, kurie yra patys didžiausi manipuliatoriai. Kadangi tokių nedaug, pasistenkite įsidėmėti ir neužkibti ant jų kabliuko.

Avinas

Avinai nenori jums padaryti nieko blogo – jie tiesiog tokie nuo gimimo. Dauguma šio ženklo atstovų negali apsieiti be manipuliavimo žmonėmis, nes naudoja kitus spręsti savo problemoms. Už jūsų gerumą jie jums gali ir atsimokėti, bet tik tuo atveju, jeigu to paprašysite. Tokioje situacijoje jums galbūt bus nejauku, bet Avinai būtent to ir laukia.

Žuvys

Šie žmonės gimę apkalboms ir intrigoms. Vienintelis, kas gali juos sustabdyti nuo manipuliavimo visais aplink – tai nenoras pajudėti iš vietos. Jos pernelyg tingios, kad sukurtų manipuliavimo žmonėmis planą, bet jeigu tokia galimybė pasitaikys, Žuvys jos niekada neatsisakys.

Dvyniai

Jeigu jie ir manipuliuoja žmonėmis, tai tiesiog šiaip, dėl linksmumo. Jų svarbiausi svertai – paslaptys, slapta informacija ir viskas, ką kiti nori nuslėpti nuo žmonių. Tai labai klastingi žmonės, bet įgyvendinti visiems savo tikslams jiems nepakanka priemonių.

Šaulys

Šie žmonės – neįtikėtini avantiūristai. Jie slepia savo potraukį lengvam gyvenimui, todėl visas manipuliacijas žmonėmis atlieka slaptai. Draugams jie už gerą atsako geru, bet jeigu jūs nesate Šaulio draugas, o jis kažko iš jūsų nori, reikia bėgti kuo greičiau ir kuo toliau. Tai kartosis vėl ir vėl, kol jūs netapsite jam nenaudingas.

Skorpionas

Manipuliuoja, žaisdamas jausmais. Kartais tai vyksta, nes jam nuobodu, bet dažniausiai Skorpionai valdo žmones pagal savo interesus tam, kad savo pasaulį padarytų stabilesnį. Lengviausiai jie valdo tuos, kurie juos myli.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.