Zodiako ženklai – patys didžiausi kenkėjai

Visiems kartais pasitaiko pakenkti kitam žmogui ar pasielgti bjauriai. Taip nebūna, kad žmogus būtų visada viskuo patenkintas, bet savo nepasitenkinimą ir pretenzijas žmonės reiškia skirtingais būdais. Kiekvienas Zodiako ženklas turi savus psichologinio smurto metodus.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2018, 7:01 PM

Patys piktybiškiausi paprastai yra patys egoistiškiausi ženklai. Viena kyla iš kito – viskas gyvenime tarpusavyje susiję. Jeigu norite kažko iš kito žmogaus, egoizmas padės greičiau tai pasiekti, bet už tai jūsų gali pradėti nekęsti.

Pačiu didžiausiu kenkėju galima laikyti Skorpioną. O ženklas, kurio atstovai neturi nė lašo piktybiškumo – Svarstyklės.

Avinas

Avinai gali būti priskirti prie pačių piktybiškiausių Zodiako ženklų. Jeigu jie ką nors nusprendė, priešingai neįtikinsi. Jie daužys galvą į sieną tol, kol neatidarysite jiems galinių durų. Beje, atsiprašymų galite nelaukti. Jie pasiekia savo, o tada ir vėl, ir vėl...

Jautis

Jaučiai piktybiški, be to, siutina žmones tyčia, kad pažiūrėtų į jų reakciją. Jie mėgsta pakenkti, bet nėra ypač egoistiški. Po to jie atsimokės už jūsų gerumą, galite neabejoti. Tik yra vienas „bet“ – nebandykite jiems pataikauti, kitaip rizikuojate pažadinti tikrą žvėrį.

Dvyniai

Šie žmonės nekenkia – jie tiesiog daro tai, ko jiems norisi. Jeigu jums tai nepatinka, į ju stik numos rankele ir nueis. Kartais jie gali sau leisti pavaidinti „paparastą žmogų“, bet tai jiems greitai nusibosta.

Vėžys

Kalbant apie ginčus, už Vėžį bjauresnio nerasite. Galite jam pateikti visus jo neteisumo įrodymus, bet jis vis tiek su jumis nesutiks. Tuo jie panašūs į Avinus, bet yra nedidelis skirtumas. Jeigu Vėžį prigirdysite, jis taps minkštas ir sukalbamas – visas piktybiškumas dings.

Liūtas

Liūtai bjaurūs būna tik su tais, kuriuos myli. Tai – lyg lakmuso popierėlis jausmų nuoširdumui nustatyti. Jeigu Liūtas jums į akis sako, kad esate neteisūs, ko jis nori ir kaip turite su juo elgtis, tai reiškia, kad jis jus myli. Su ne tokiais artimais žmonėmis Liūtas nebus itin piktybiškas.

Mergelė

Jeigu jūs – veltėdis ar tingus žmogus, , tai Mergelė jums pasirodys pačiu baisiausiu žmogumi pasaulyje. Mergelės negali pakęsti apkiautėlių. Jos iš principo netvarkys jūsų paliktos netvarkos, kol patys to nepadarysite. Jų piktybiškumas pateisinamas, bet nepalenkiamas. Padarėte klaidą? Mergelė nuo jūsų neatstos, kol jos nenužudysite.

Svarstyklės

Svarstyklės iš viso nepiktybiškos – jos iš prigimties diplomatės. Joms rūpi tik pašnekėti ir pasimėgauti. Jos niekam nekenks ir nedemonstruos savo charakterio – joms tiesiog to nereikia. Galima sakyti, už gerą geru. Tai gana malonūs žmonės.

Skorpionas

 

 

 

Skorpionas toks piktybiškas, kiek tai iš viso įmanoma. Geriau jo nesiutinti ir visada su viskuo sutikti. Jeigu nesate tam pasirengę, išeikite ir negrįžkite. Jeigu jums sunku pakęsti žmones, kurie viską pasiekia per nemalonius įkalbinėjimus ir įtikinėjimus, spausdami gailesčio mygtuką ar tiesiog tampydamiesi nervinėse konvulsijose, tai nebendraukite su Skorpionais.

Šaulys

Šauliai saikingai piktybiški. Jei gali eiti į kompromisus ir nevaidins nuskriaustų. Tai gana tiesmuki ir ramūs žmonės, nepaisant jų ugningo ir padūkusio būdo. Tiesiog jie savo charakterio jėgą nukreipia kur nors kitur, kad nesiutintų aplinkinių.

Ožiaragis

Ožiaragiai niekieno neklauso – jie daro taip, kaip jiems norisi. Šiuo atžvilgiu jie gali būti ne itin malonūs, bet dar kaip nors demonstruoti savo charakterį jie nenusiteikę. Jie santūrūs ir savarankiški visame kame. Jiems nėra reikalo kam nors kenkti.

Vandenis

Vandeniai vertina laisvę, bet ne iš egoizmo. Jie gerbia ne tik save, bet ir savo draugus, mylimuosius, kolegas, pažįstamus. Jeigu jie ką nors nusprendė – nepersigalvos. Jeigu viskas vyksta ne taip, kaip jiems reikia, jie diplomatiškai paprašys jūsų padėti. Kenkti jie tikrai nepradės, nors kartais gali pasinaudoti savo žavesiu.

Žuvys

Žuvys kaip ir nepiktybiškos, bet tuo pat metu ir piktybiškos. Jos nešliaužioja prieš jus ir neverkšlena, kaip joms kažko norisi. Jos tai kažkaip daro be žodžių, minčių lygmenyje. Jos gali būti siaubingos kenkėjos, bet kažkodėl joms viskas atleidžiama.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų lapkričio 20 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.