Aistringiausi, švelniausi ir ištikimiausi vyrai pagal Zodiako ženklą

Sunku patikėti, kad tokių vyrų būna? Iš tiesų taip – egzistuoja vienas Zodiako ženklas, kurio atstovai vyrai yra kiekvienos moters svajonė. Nustebsite sužinoję, koks tai ženklas.

Šio ženklo vyrai – tiesiog tobuli.<br>„123rf.com“ nuotr.
Šio ženklo vyrai – tiesiog tobuli.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 19, 2018, 10:50 AM

Tačiau jeigu panagrinėsite savo draugų ir pažįstamų šeimų santykius, suprasite, kad tai tiesa. Šio ženklo vyrai – tiesiog tobuli. Jie tuo pat metu sugeba būti ir labai aistringi bei švelnūs, ir visiškai atsidavę vienai moteriai.

Tai – vyrai Ožiaragiai.

Vyras Ožiaragis – vienas prieštaringiausių Zodiako ženklų. Jis slapta trokšta žmogiško palaikymo ir šiltų žodžių, bet tuo pat metu bijo pasirodyti pernelyg minkštas ir todėl linkęs apsistatyti neperžengiamomis sienomis.

Tačiau tai, kuri sugebės pramušti jo storą sieną ir prisiliesti prie širdies, vyras Ožiaragis bus atsidavęs visą gyvenimą ir padarys viską, kas įmanoma, kad ji būtų laiminga.

Meilė Ožiaragiui – tai prieštaringų jausmų kovos arena, kur jie pasikeisdami ima viršų. Išoriškai šaltakraujis ir nepalenkiamas, jis šaltį spinduliuoja į aplinkinius žmones ir dažnai atbaido moteris ar net paralyžiuoja jų galimą susidomėjimą juo.

Beje, tai jį visai tenkina – bent jau niekam neateis į galvą jo judinti be rimtos priežasties...

Ožiaragis puikiai skiria lengvą susidomėjimą nuo tikro, gilaus jausmo, kurį širdies gilumoje idealizuoja. Jis tiki tikros, nuoširdžios meilės egzistavimu, bet neskuba leistis į jos paieškas. Jis labiau linkęs nešioti šaltumo kaukę, kuri skirta slėpti visiems jo jausmams.

 

 

 

Kokia moteris nesutiktų kantriai palaukti, kad savo mylimajam taptų nesibaigiančio susižavėjimo objektu? Kokia moteris netrokšta tikros meilės, apdainuotos romanuose ir filmuose?

Tad žinokite – vyras Ožiaragis sugebės įgyvendinti jūsų slapčiausias svajones.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų lapkričio 22 dieną. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?